ronja -> RE: tiste ki ste uporabljale sling (22.4.2012 9:10:04)
|
Uporabljam slinge, pri vseh 3 sem jih. Wrap (trak) uporabljam navadno kasneje, za daljše poti, na začetku pa rajši pouch, ker je lažje dajat otroka not in ven in predvsem, ker je bolj varen za novorojenčke - so v položaju C, kot v maternici, pa podprto imajo vso hrbtenico in niso pokončno postavljeni. Kenguru sem probala, pa ni primerljivo, totalno brezveze proti slingu. Za nakup ti pa ne morem svetovat, jaz sem si jih sama delala. Imam pa dva zimska in enega poletnega otroka in vedno sem sling ful uporabljala. Res pa je, da sem si za prvo zimsko deklico naredila zimsko varianto - podložila sem sling z mucko (umetno krzno) in vgradila še dekico vanj, tako da se je super obnesel pri obeh zimskih. Za doma pa navadnega uporabljam. Zdaj kmalu bo pa že wrap prišel v poštev:) Uživaj v nošenju, meni je to super, si ful mobilen, pa otroci so vedno tako fajn zadovoljni[sm=smiley1.gif]. Prednosti so predvsem to, da imaš roke proste, kar je sploh super, če imaš že kakega otroka prej (sicer je pa tudi fajn, da lahko kdaj kaj skuhaš, če pač nimaš te sreče, da bi tvoje dete spalo[sm=smiley36.gif]).
|
|
|
|