Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
tinka 74 kako je bilo??? 10.5.2005 9:01:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej, malika in vse ostale moje Julije :rozica: Bil je nekakšen lažen preplah...po mojem je mali mal vremenski. CTG je bil potem v porodnišnici okej, pretoki (Dopler) tudi, brcat je pa tud začel, samo da sem tja prišla :)- Me že okol prsta vrti :)- Sem dobila en listek, kjer si moram zapisovat plodovne gibe, pa če spet ne bo okej, moram nazaj! Ampak jaz mislim, da bo vse uredu :bravo: Hvala za skrb :angel:
|
|
|
|
tinka 74 kako je bilo??? 10.5.2005 9:05:57
|
|
|
|
Grascakinja
|
9nebesa:bravo::rozica::angel::metulj::miska::rozica::love::duda:9nebesa:metulj::sloncek::zajcek::racka::torta::duda::love:9nebesa:bravo:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
tinka 74 kako je bilo??? 10.5.2005 9:42:05
|
|
|
|
PBJ
|
Samo, da je vse OK.:rozica::rozica::rozica: LP
|
|
|
|
tinka 74 kako je bilo??? 10.5.2005 10:22:13
|
|
|
|
CIPRESA
|
:bravo::bravo::bravo::bravo: Si nas kar malo prestrašla
|
|
|
|
tinka 74 kako je bilo??? 10.5.2005 11:34:58
|
|
|
|
malika
|
Glavno da je vse Ok tako kot mora bit. Drži se, sem vesela zate, zdaj pa je veselo štej gibe! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
tinka 74 kako je bilo??? 10.5.2005 11:49:39
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Tink74, a ti tudi? Tudi jaz sem včeraj vsa panična tekla k moji G, češ da ne čutim našega :duda:. Pa me sestra še na CTG ni orng priključila, pa je že začel brcat. In potem je cel popoldan tako brcal, kot da bi se želel odkupit - lump mali. Sem bila čisto iz sebe. Zdaj moram pa tudi jaz šteti gibe in vpisovati v tabelo. Ampak prestrašila sem se pa res grozno. Samo, da je pri obema vse vredu. Lepo bodite, vse julijke. V. :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?