tinka 74 kako je bilo??? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

malika -> tinka 74 kako je bilo??? (9.5.2005 22:09:20)

brez zamere, za mojo radovednost, ampak ker si naša julija; me zanima kako si uredila v bolinic?

Upam, da je vse OK :angel:

Anonimen -> tinka 74 kako je bilo??? (10.5.2005 9:01:37)

Hej, malika in vse ostale moje Julije :rozica:

Bil je nekakšen lažen preplah...po mojem je mali mal vremenski.
CTG je bil potem v porodnišnici okej, pretoki (Dopler) tudi, brcat je pa tud začel, samo da sem tja prišla :)-
Me že okol prsta vrti :)-

Sem dobila en listek, kjer si moram zapisovat plodovne gibe, pa če spet ne bo okej, moram nazaj! Ampak jaz mislim, da bo vse uredu :bravo:

Hvala za skrb :angel:

Grascakinja -> tinka 74 kako je bilo??? (10.5.2005 9:05:57)

9nebesa:bravo::rozica::angel::metulj::miska::rozica::love::duda:9nebesa:metulj::sloncek::zajcek::racka::torta::duda::love:9nebesa:bravo:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PBJ -> tinka 74 kako je bilo??? (10.5.2005 9:42:05)

Samo, da je vse OK.:rozica::rozica::rozica:

LP

CIPRESA -> tinka 74 kako je bilo??? (10.5.2005 10:22:13)

:bravo::bravo::bravo::bravo:

Si nas kar malo prestrašla

malika -> tinka 74 kako je bilo??? (10.5.2005 11:34:58)

Glavno da je vse Ok tako kot mora bit. Drži se, sem vesela zate, zdaj pa je veselo štej gibe! :bravo::bravo::bravo:

Vrtnica1 -> tinka 74 kako je bilo??? (10.5.2005 11:49:39)

Tink74, a ti tudi? Tudi jaz sem včeraj vsa panična tekla k moji G, češ da ne čutim našega :duda:. Pa me sestra še na CTG ni orng priključila, pa je že začel brcat. In potem je cel popoldan tako brcal, kot da bi se želel odkupit - lump mali. Sem bila čisto iz sebe. Zdaj moram pa tudi jaz šteti gibe in vpisovati v tabelo.
Ampak prestrašila sem se pa res grozno.
Samo, da je pri obema vse vredu.
Lepo bodite, vse julijke.
V. :rozica:

mammy26 -> tinka 74 kako je bilo??? (11.5.2005 4:07:44)

pa še ena takšna, ki je naša bebi kot ji paše. Že sedaj skuša uveljaviti svoje.:)-

Ampak po dvodnevnem opazovanju v bolnišnici, je bila pridna in takoj po pregledu začela delati takšno, da se sedaj ne ustavi.

Samo da je vse bp z našimi podnajemniki.

Stran: [1]