|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tiščanje v trebuhu
10.11.2006 13:04:05   
ancka1
Živjo dekleta!
Včeraj se mi je proti večeru zgodilo, da sem imela res "napet" občutek v trebuhu. Sem malo čez 15T in imam že kar nekaj trebuščka. Ne znam dobo opisat občutka, tako nekako, kot bi me nekaj vezalo čez trebuh. Tudi danes imam še malo tak občutek "napetosti". Ali je to razlog za preplah, ali je možno, da je to od hrane (teža). Lepo bi prosila za kak komentar, nasvet.

Hvala in pozdravček!

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tiščanje v trebuhu
10.11.2006 13:06:13   
TONČI.
Ali je to razlog za preplah, ali je možno, da je to od hrane (teža).

Po moje je to. V nosečnosti se prebava malce spremeni. Težek trebuh je kar velikokrat.

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2006 13:18:58   
LuLu
Ojla, to kar si opisala, je mogoče otrdevanje trebuha. Pod tem izrazom lahko najdeš na RR - nosečnost kar nekaj tem, debat. Če je otrdevanje, je normalno, dokler se ti pojavlja vsake toliko in hitro, brez bolečin spusti. Vsaj toliko sem jaz ugotovila o tem, ko sem se pozanimala. Meni tudi, vsaj enkrat na dan zategne trebuh, me ne skrbi več...
Čao

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2006 14:38:04   
petraz
Mislim, da je od hrane.... ponavadi se to dogaja zvečer, ker se čez dan lepo najemo (mogoče kdaj tudi preveč)... Brez panike.... user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2006 22:33:08   
Naja30
Sigurno je od hrane, napeta si. Tudi meni se je to dogajalo do enega 6m.

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2006 0:13:07   
najina pikica*
se strinjam z lulu,da je to znak otrdevanje bušija...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2006 9:20:44   
Anonimen
Za otrdevanje trebuha ne gre, če pišeš da si šele v 15. tednu. Braxton - Hicksovi popadki, ki to povzročajo se začnejo šele okrog 20. tedna.
Ne gre za razlog za preplah. user posted image

(odgovor članu najina pikica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2006 9:24:24   
ancka1
Punce, da sem si zagotovila miren vikend, sem včeraj odšla do svojega G. Vse je sicer ok, dobila sem pa tablete Buscopan proti krčem.
Hvala za pomoč.

Lp

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?