|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tezave ob krstu
11.5.2006 11:57:06   
Anonimen
Pozdravljene!

Sem povsem nova na forumu. Odlocila sem se, da z vami podelim zgodbo. Vsak komentar in nasvet bo dobrodosel.
Tezava je mama mojega partnerja - user posted image oceta. Moram povedati, da je moj dragi cudovit ocka in mi pomaga, ampak ima napako. vse zivljenje se bori, da bi ga vzljubila njegova mama. Izjemno posesivna zenska. Ona zivi skupaj z mozem v Prlekiji, mi2 pa v okolici Ljubljane. Nikoli nista prisla k nam, nikoli v 7 mesecih ni poklicala in vprasala, kako je njen vnuk. Kadar jo poklice sin, govori samo o tem, koliko ima ona problemov. Moram omeniti, da jim je moj ljubi vedno pomagal, karkoli so potrebovali. Do prejsnjega leta je celotne pocitnice prezivel pri njih. Imajo namrec kmetijo. Tudi 2-mesecnega otrocka je ob 3 zjutraj zbudil, da je sel pomagat pri kolinah.
No, odlocila sva se, da bova krstila najinega sinka. najprej ni bila zadovoljna z izbiro botra, pri cemer sva popustila. Njene druzine (3sestre z druzinami) nisva povabila, kar jo je menda priizadelo. Najvecji problem p je bila lokacija. Zanju je bilo namrec predalec. In pa morala ste poskrbet za prasicke. Imata zelo majhno kmetijo.
Najbolj pa je zanimivo dejstvo, da se sedaj onadva cutita prizadeta. Ob tem, da svojemu vnuku nista napisala niti besedice ob krstu, na katerega sta bila povabljena bi se to najbrz spodobilo.
Vem, da je moj dragi njun sin in od njega ne zahtevam, da bi z njima prekinil stike, zelim pa obvarovati svojega sinka pred novimi ponizanji 'njegove babice'.
Da ne govorim o tem, da se je ob vsakem nasem obisku v Prlekiji posmehovala najinim postopkom glede otroka, mu dajala juhico, ko je bil se polno dojen, ga posiljeval s sladkim cajem, mi govorilAa o tem, kako bom izgubila mleko...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tezave ob krstu
11.5.2006 12:06:43   
TONČI.
jao,jao, jao,..... Krstni boter je včasih pomenilo: Če se staršem kar koli zgodi, za otroka skrbi krstni boter. Jaz imam krstnega botra kot mojo levo roko. Krstnega botra si izberita vidva in ne kdo drug. To naj bo vajina odločitev. Pa vse glede krsta si izberita vidva, saj je to VAŠ družinski praznik. Če pa komurkoli kaj ni všeč, pa pač naj ne pride. Ma pa če ste pri krstu samo vi trije in  botra. Saj se nekateri poročijo tudi samo s prisotnostjo prič. To je moje mnenje. Naredite si tako, da boste ta dogodek imeli v lepem spominu.
Glede zadnjih 7 mesecev pa lahko napišem samo NO COMENT.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2006 12:10:53   
Jana4
Draga anonimna!
Ne se sekirat zaradi staršev, na žalost res obstajajo taki, ki ne znajo ceniti niti svojih otrok, kaj šele njihovih partnerjev. Je že tako. Vidva se navadita, da naredita vedno tako, da se boste vi kot družina najbolje počutli ne pa gledat da boš v očeh tašče dobra.
Nekateri pač vedno najdejo stvar, ki jim ni všeč pa tudi če bi bilo vse okrog idealno.
Zato bodi v veliko oporo možu, ki se verjetno počuti prizadetega in  mu lepo razloži da otroček ne rabi zgolj babice da bi bil srečen. Čeprav verjamem, da je težko še posebej za moške, če ne dobijo potrditve svojih staršev.
Naj ti povem da sem se tudi sama dostikrat še posebno na začetku zelo sekirala, ker nisem dobila podpore od moje mame pa živi samo 60 km stran od mene. Pa so mi mogli drugi pomagat, ko sem rabila pomoč. Ampak zdej sem hvaležna njim da so mi pomagali, do mame  in njenega mnenja pa se ne oziram prav veliko.

You're Unique, Just Like Everyone Else....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2006 13:42:05   
bskrle
Sedaj se formirate kot družina in taki posegi od zunaj  neg. vplivajo na vas.
kMETIJA IN PRAŠIČKI SO LE IZGOVOR! Toliko že poznam življenje na kmetih, da vem, da se z dobro voljo da marsikaj urediti. Ženska je pač posesivna in ne pričakuj,da bo ona odnehala.

(odgovor članu Jana4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2006 13:57:17   
Dejča
Draga anonimna, nikar ne popuščaj! Ko boš prvič popustila pri pomembni stvari, boš drugič in tretjič ... še lažje. Izbira krsta za vas to vsekakor je. Delajta tako, kot sta si vidva zamislila. In kjer sta si zamislila. Če enkrat na par let ne more priti na drug konec majhne Slovenije, potem tudi ni vredna, da je tam. Prašiče bo pa sosed nafotral, če je s katerim v dobrih odnosih user posted image - ne bi se čudila, če bi bila z vsemi skregana.
Vem, kako je, če stalno iščeš potrditev s strani staršev - tako je v odnosu mojega očeta do moje babice, njegove mame. Na srečo pa se je on od nje toliko odmaknil, da ni imela vpliva na naše življenje - bila bi katastrofa, če bi ga imela, kajti ona je blazno oblastna, posedovalna, maščevalna in hudobna ženska. Zatorej, draga anonimna, če hočeš dobro svoji družini, se resno pogovori s svojim dragim, saj sta zanj zdaj prva vidva z user posted image . Še sreča, da živite tako narazen - tako vam vsaj večje škode ne more narediti. Želim ti vso srečo.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.5.2006 11:54:01   
zoya_
Uf... k mi grejo taki ljudje na živce, ki samo svojo rit vidijo in samo zanjo skrbijo, kaj bodo oni naredili, kaj bo za njih dobro, samo oni, oni, oni....
KAJ PA VI? Jaz ne razumem, zakaj bi se morali vedno prilagajat staršem, okolici, prijateljem, sosedom... zakaj enostavno ne delamo tako, kot nam paše? Če želita imeti krst v Lj, imetja, če onedva ne moreta priti, njun problem, če želita imeti to pa to botro, imejta, če se onedva ne strinjata, kaj to tebe briga... tvoje odločitve, tvoj otrok.
Delajte to, kar vam paše, kar vi mislite, da je dobro...

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.5.2006 15:23:24   
david
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Tezava je mama mojega partnerja - user posted image oceta.

Ne zatiskaj si oči - problem ni tvoja tašča ampak kar lepo tvoj partner. S partnerjem (predvsem pa on) preberita knjigo "Ne boj se ljubiti", napisal jo je Marijan Košiček. Kot izhodišče za razmišljanje pa samo dve vprašanji:

- predvsem koga ima rada mama, ki od svojega sina pričakuje (pravzaprav to prikrito zahteva), da bo vstal ob 3h, zbudil še 2 mesečnega vnuka in se skupaj z njim peljal 150km daleč pomagat pri kolinah ?

- kako rečemo odraslemu moškemu, ki dovoli, da mati tako vpliva nanj in na njegove odločitve ?

d.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?