Anonimen -> tezave ob krstu (11.5.2006 11:57:06)
|
Pozdravljene! Sem povsem nova na forumu. Odlocila sem se, da z vami podelim zgodbo. Vsak komentar in nasvet bo dobrodosel. Tezava je mama mojega partnerja - [sm=duda.gif] oceta. Moram povedati, da je moj dragi cudovit ocka in mi pomaga, ampak ima napako. vse zivljenje se bori, da bi ga vzljubila njegova mama. Izjemno posesivna zenska. Ona zivi skupaj z mozem v Prlekiji, mi2 pa v okolici Ljubljane. Nikoli nista prisla k nam, nikoli v 7 mesecih ni poklicala in vprasala, kako je njen vnuk. Kadar jo poklice sin, govori samo o tem, koliko ima ona problemov. Moram omeniti, da jim je moj ljubi vedno pomagal, karkoli so potrebovali. Do prejsnjega leta je celotne pocitnice prezivel pri njih. Imajo namrec kmetijo. Tudi 2-mesecnega otrocka je ob 3 zjutraj zbudil, da je sel pomagat pri kolinah. No, odlocila sva se, da bova krstila najinega sinka. najprej ni bila zadovoljna z izbiro botra, pri cemer sva popustila. Njene druzine (3sestre z druzinami) nisva povabila, kar jo je menda priizadelo. Najvecji problem p je bila lokacija. Zanju je bilo namrec predalec. In pa morala ste poskrbet za prasicke. Imata zelo majhno kmetijo. Najbolj pa je zanimivo dejstvo, da se sedaj onadva cutita prizadeta. Ob tem, da svojemu vnuku nista napisala niti besedice ob krstu, na katerega sta bila povabljena bi se to najbrz spodobilo. Vem, da je moj dragi njun sin in od njega ne zahtevam, da bi z njima prekinil stike, zelim pa obvarovati svojega sinka pred novimi ponizanji 'njegove babice'. Da ne govorim o tem, da se je ob vsakem nasem obisku v Prlekiji posmehovala najinim postopkom glede otroka, mu dajala juhico, ko je bil se polno dojen, ga posiljeval s sladkim cajem, mi govorilAa o tem, kako bom izgubila mleko...
|
|
|
|