taitanja
|
hvala vam vsem za odgovore in vse nasvete , mi je res ful lazje...stvar je pa taka ne, da niti vem ne kako ga naj pripravim do tega testiranja, ker ce sm iskrena mi ni do tega, da bi se zdj "vlacla" dve leti skupej po socialni in sodiscih (mi sploh ni do denarja, ker sva oba s sinckom se predobro preskrbljena)...ker po vsem tem , kar se mi zdj dogaja, mi res ni se do tega ...jst tud mislm, da je res to, da ne more sprejet dejstva, da je ze res postou ocka in zato vse skupej zanika...ne vem no kaj naj si sploh se mislm...jst vem, da mu je tezko, ker niti men ni lahko-oba sva se mlada, ampak pac zgodilo se je in s tem je treba zdj zivet naprej...in ce sm iskrena sm ful vesela, da se mi je to zgodil , ker vidm, da mi tai pomen vse in druzga res ne potrebujem...mocno pa dvomim, da se bo unesel, ker ga predobro poznam in je ful odlocen in trmast clovek...ze od rojstva taia do danes ga nism uspela niti prepricat v to, da bi se lepo pogovorila...manj bom mislna na to, boljse bo, vsaj zdj...