crci06 -> RE: test ocetovstva!!! (8.5.2007 10:00:39)
|
test reši situacijo samo v primeru, da se razideta inse gresta po sodišču krgat za denarce... če nista v taki situaciji, vama pomoje bolj pomaga kakšne resen pogovor ali pa vsaj ta pravi kreg, da si prideta na jasno. Jaz bolj mislim, da tale očka še ni čisto odrasel ali pa še ni čisto dojel, da je očka. Saj sem tudi jaz morala kdaj mojga malo pokarat, ko je prišel NPR na idejo: a greva na kavo... JA, halo, v zibki ti pa spi enomesečni fantek, katerega ne vzamem v gostilno sredi februarja... potem ni več nikol to rekel, pač se je takrat spozabil in zarekel. Mogoče bi bilo pri vama fajn, da vaju obiščejo kaki prijatelji, ki že imajo otroke in imate skupno družinsko popoldne, pa se bo tvoj od tega drugega očka naučil biti očka. Prisili ga v kakšen moški pogovor, oni se to že znajo zmenit med seboj: Jaz malo pred porodom nisem hotela z mojmu in njegovim kolegom ter hčerkico na pico, ker sme bila besna na mojga, domov je prišel ful očetovsko raznežen in je bilo očitno, da mu je moški pogovor full, full pomagal. Sicer pa - če sta pa že tako na "oštro" da bosta delala test: če dvomi,pa naj ugotovi, kje se ga dela in naj si ga plača. Simpl k pasulj. Če je on smotan, pa bodi še ti[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
|
|
|
|