|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test nosecnosti
20.5.2005 20:18:47   
rose22
Sem dokaj nova med vami pa me vseeno zanima,ce je imela katera podobno situacijo kot jaz.V tem tednu sem dvakrat delal CB in je obakrat pokazal :modri: ,nato sem sla se na odvzem krvi in je pokazal zelo malo verjetnosti za pozitiven test.Kdaj bi mogla dobit M ne vem sigurno,ker sem sele drug mesec po nehanju jemanja kontracepcije.Prva M je bila po 28 dnevih.Res prosim za pomoc
Neposredna povezava do sporočila: 1
   test nosecnosti
20.5.2005 20:30:45   
Taddy
Priporočam ti, da si kupi najcenejši tester, ker je CB eno veliko zavajanje, daj marsikatera ne ve, kaj rezultat pomeni.
Če pa si dobila na CB 2 navpičnici, pomeni, da si noseča, čeprav naj bi se po pravem pokazal +....
Meni se je odgovor pokazal že 2 dni po izostanku M...
Pa vso srečo!!!

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   test nosecnosti
20.5.2005 20:33:11   
rose22
dobila sem obakrat zelo rahel plus,kot pravijo v navodilih sliko c.bom pa poskusla se s kaksnim drugim testom,ker me res skrbi poleg tega pa si resnicno zelim :modri:

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   test nosecnosti
20.5.2005 20:42:48   
Taddy
Jaz sem si kupila najcenejšega, pa mi je pokazal pozitivno. Ker pa sem mislila, da je CB le bolj zanesljiv, sem kupila še tega, pa sem dobila :modri:...ker tega primera v navodilih ni, sem klicala v lekarno in mi je tam rekel, da je test negativen. Naslednji dan pa sem poklicala še v Krko, in mi je tam razložil, da imajo težave s temi+, ki se vedno, kljub nosečnosti ne pokažejo....

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   test nosecnosti
21.5.2005 10:27:40   
kimi
rose 22, če je rahli plus si noseča. Čestitke če se vidi samo ena črta nisi če se vidi rahlo druga pa si se pravi če je plus pa čeprav rahel si noseča...mogoče le nosečniški hormon v urni takrat še ni bil dovolj močen ko si šla v laboratorij

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   test nosecnosti
21.5.2005 10:28:08   
kimi
oprosti na odvzem krvi sem mislila ne na urin

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   test nosecnosti
21.5.2005 21:01:44   
lenika
Rose 22, meni pa so tudi pri ginekologinji naredili urinski test in ne z odvzemom krvi. Ali je ta z odvzemom krvi bolj siguren? Ali moraš sam reči, da želiš, da ti ga naredijo?

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   test nosecnosti
22.5.2005 19:38:06   
rose22
so mi se enkjrat naredili test iz krvi pa je cist negativen tko da sem kar malo razocarana,zaradi cesa bi splog HCG bil povisan pri prvem testu.

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   test nosecnosti
23.5.2005 10:27:54   
šnucika
tudi jaz sem imela probleme s CB testom....dva sem delala....pokončna črtica je bila temno modra in prečna komaj vidna.
potem pa sem naredila drug test,ki je lepo pokazal temno rdečo črto,tako,da nisem več ugibala.

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   test nosecnosti
23.5.2005 13:27:22   
ZOOJA
Hoj punce,

tudi meni se je zgodilo s CB popolnoma isto. 3. dan po
izostanku :hudicek: sem naredila test, pa se je pokazala vodoravna črtica slabo, pokončna pa malo bolje. Plusek je bil viden, ampak bolj slabo. Pa še zdaj ne vem a sem :nosecka: ali ne. Zagotovo bom zvedela šele jutri pri ginekologu.

LP Zooja

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   test nosecnosti
23.5.2005 16:52:59   
kimi
Če se pri CB vidi kakršen koli plus pa tudi če tako slab da ga komaj vidiš si:nosecka:

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   test nosecnosti
25.5.2005 11:48:02   
Taddy
Če navpična črta je, pa četudi vodoravne ni, si noseča.
Ampak pri meni je bil ta problem, da sem klicala v lekarno kaj to čudo pomeni, pa mi je rekel, da to ni nosečnost, kar je bil velik šok, glede na to, da sem imela pred tem drugi test pozitiven...

(odgovor članu rose22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?