test nosecnosti (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

rose22 -> test nosecnosti (20.5.2005 20:18:47)

Sem dokaj nova med vami pa me vseeno zanima,ce je imela katera podobno situacijo kot jaz.V tem tednu sem dvakrat delal CB in je obakrat pokazal :modri: ,nato sem sla se na odvzem krvi in je pokazal zelo malo verjetnosti za pozitiven test.Kdaj bi mogla dobit M ne vem sigurno,ker sem sele drug mesec po nehanju jemanja kontracepcije.Prva M je bila po 28 dnevih.Res prosim za pomoc

Taddy -> test nosecnosti (20.5.2005 20:30:45)

Priporočam ti, da si kupi najcenejši tester, ker je CB eno veliko zavajanje, daj marsikatera ne ve, kaj rezultat pomeni.
Če pa si dobila na CB 2 navpičnici, pomeni, da si noseča, čeprav naj bi se po pravem pokazal +....
Meni se je odgovor pokazal že 2 dni po izostanku M...
Pa vso srečo!!!

rose22 -> test nosecnosti (20.5.2005 20:33:11)

dobila sem obakrat zelo rahel plus,kot pravijo v navodilih sliko c.bom pa poskusla se s kaksnim drugim testom,ker me res skrbi poleg tega pa si resnicno zelim :modri:

Taddy -> test nosecnosti (20.5.2005 20:42:48)

Jaz sem si kupila najcenejšega, pa mi je pokazal pozitivno. Ker pa sem mislila, da je CB le bolj zanesljiv, sem kupila še tega, pa sem dobila :modri:...ker tega primera v navodilih ni, sem klicala v lekarno in mi je tam rekel, da je test negativen. Naslednji dan pa sem poklicala še v Krko, in mi je tam razložil, da imajo težave s temi+, ki se vedno, kljub nosečnosti ne pokažejo....

kimi -> test nosecnosti (21.5.2005 10:27:40)

rose 22, če je rahli plus si noseča. Čestitke če se vidi samo ena črta nisi če se vidi rahlo druga pa si se pravi če je plus pa čeprav rahel si noseča...mogoče le nosečniški hormon v urni takrat še ni bil dovolj močen ko si šla v laboratorij

kimi -> test nosecnosti (21.5.2005 10:28:08)

oprosti na odvzem krvi sem mislila ne na urin

lenika -> test nosecnosti (21.5.2005 21:01:44)

Rose 22, meni pa so tudi pri ginekologinji naredili urinski test in ne z odvzemom krvi. Ali je ta z odvzemom krvi bolj siguren? Ali moraš sam reči, da želiš, da ti ga naredijo?

rose22 -> test nosecnosti (22.5.2005 19:38:06)

so mi se enkjrat naredili test iz krvi pa je cist negativen tko da sem kar malo razocarana,zaradi cesa bi splog HCG bil povisan pri prvem testu.

šnucika -> test nosecnosti (23.5.2005 10:27:54)

tudi jaz sem imela probleme s CB testom....dva sem delala....pokončna črtica je bila temno modra in prečna komaj vidna.
potem pa sem naredila drug test,ki je lepo pokazal temno rdečo črto,tako,da nisem več ugibala.

ZOOJA -> test nosecnosti (23.5.2005 13:27:22)

Hoj punce,

tudi meni se je zgodilo s CB popolnoma isto. 3. dan po
izostanku :hudicek: sem naredila test, pa se je pokazala vodoravna črtica slabo, pokončna pa malo bolje. Plusek je bil viden, ampak bolj slabo. Pa še zdaj ne vem a sem :nosecka: ali ne. Zagotovo bom zvedela šele jutri pri ginekologu.

LP Zooja

kimi -> test nosecnosti (23.5.2005 16:52:59)

Če se pri CB vidi kakršen koli plus pa tudi če tako slab da ga komaj vidiš si:nosecka:

Taddy -> test nosecnosti (25.5.2005 11:48:02)

Če navpična črta je, pa četudi vodoravne ni, si noseča.
Ampak pri meni je bil ta problem, da sem klicala v lekarno kaj to čudo pomeni, pa mi je rekel, da to ni nosečnost, kar je bil velik šok, glede na to, da sem imela pred tem drugi test pozitiven...

Stran: [1]