|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   test nosečnosti
19.9.2013 11:22:25   
Anonimen
Punce kdaj ste naredile tet nosečnoti po menstruacijo ali prej?
Kateri test ste uporabile?

Je kateri najprej pokazal da nosečnosti ni in nato da ste noseče?


  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: test nosečnosti
19.9.2013 13:01:10   
talika81
prvi dan izostanka menstruacije je najbolje. prej lahko tudi, samo jaz ne bi, da ne bi bila razočarana mogoče prehitro. počakaj, da ti menstra izostane in naredi pol test. lahko first sing ali pa clearblue.

_____________________________

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: test nosečnosti
19.9.2013 13:22:59   
astrid1
10 dni po izostanku menstruacije.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: test nosečnosti
19.9.2013 14:12:21   
Anonimen
6 dni po izostanku, najprej unega iz millerja in pol še first sign

(odgovor članu astrid1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: test nosečnosti
1.10.2013 19:45:09   
TaJa987
eden izmed najbolj zanesljivih (po info farmacevtke v lekarni) je ClearBlue (nekaj v tem smislu), videla sem da ga imajo v muller-ju.
stane približno 8€ mi je pa izredno všeč bilo, ker ti poleg + še napiše v katerem tednu nosečnosti si :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: test nosečnosti
1.10.2013 21:10:06   
pridkana
Men so se črtice ful pozno vidle...je bil rok za menstruacijo že zdavnaj mimo...pol sta bili pa vsakič bolj opazni, na zadnjem testu, ki sem ga naredila pa celo prej kot kontrolni črtici....tako da ne obupaj če kuj prvi test ne pokaže nič ker si lahko prezgodnja user posted image

(odgovor članu TaJa987)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: test nosečnosti
2.10.2013 11:06:32   
Anonimen
pridkana, koliko dni po predvideni menstruaciji sta bili user posted image ? meni kar lepo zamuja, test je še vedno negativen, a prsi so vedno večje in polnejše, tudi napihnjena sem in da nočnih pohodov na wc sploh ne omenjam, ker že cel teden nisem prespala noči! hrana mi sploh kaj dosti ne paše, še najbolj pa mi ne diši sladko. mi pa grozno gre sadje v slast. si že kar nekaj časa želiva user posted image ko ne veš, kaj pričakovati, sem večkrat pred menstruacijo mislila, da je to to, a ni bilo. nekaj mi pravi, da je to to. a kar ni in ni user posted image

lp

(odgovor članu pridkana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: test nosečnosti
2.10.2013 11:09:16   
pridkana
tukaj ti težko čisto točno povem, ker nikoli nisem mela redne menstruacije, ampak mislim da se je po enem tednu začela kazat rahla črtica, po dveh je bla že lepo vidna, po treh pa se je pokazala pred uno kontrolno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: test nosečnosti
17.10.2013 11:35:08   
kokica87
Pozdravljene,

sem nova na tem forumu, čeprav vas berem že nekaj časa :). Tudi midva si zadnje mesece želiva povečati družino. Od nekje sredine julije dalje ne jemljem več kontracepcije, sem pa pričela takoj po prenehanju z jemanjem folne kisline, ker sem brala da je priporočljivo. Menstruacije sem imela redne, ovulacije tudi (ker sem presentljivo jih čutila), ta teden pa menstruacije ni od nikjer. Morala bi jo dobiti v ponedeljek, 14., torej že 3 dni zamuja. Včeraj sem naredila test nosečnosti (baby check) pa so bile rahle user posted image . Iz presenečenja sem test danes zjutraj ponovila in spet user posted image toda tokrat malenkost bolj močne. Po glavi se mi podi milijone scenarijev, ker sem brala na internetu, da kljub pozitivnemu testu, še ne pomeni, da sem noseča. Rada bi novico povedala partnerju, a sem v dilemi, ker me je strah da bo pa krvni test pokazal negativno. Že po pisanju lahko vidite da sem zmedena :) in bi se rada veselila novice, a hkrati me je strah da mogoče bo veselje prekmalu in na koncu ne bo nič. Zato bi mogoče rabila malo vaše pomoči, da mi odgovorite na par vprašanj, predvsem iz vaših izkušenj, ker sem v tem popolnoma nova in brez izkušenj ter kot vidite izgubljena en malo.

Kdaj ste ve zaupale svojemu partnerju in družini, da ste noseče? Ste prej opravile še krvni test?
Kakšen je postopek potem ko izveš da si noseč? Se najaviš h ginekologinji na pregled?
Na kaj je potrebno biti pozoren v teh začetnih mesecih?

(odgovor članu pridkana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: test nosečnosti
17.10.2013 11:54:32   
Anonimen
Kokica, mislim, da ta ti lahko kar čestitamo user posted image ! Če si dvakrat delala test, je to ziher to. Lahko pa se prepričaš še z digitalnim clear blu, kjer ti menda zraven izpiše še tedne nosečnoti.

Meni je user posted image pokazalo že pred izsotankom M, potem čez 3 dni pa so bile črtice že bolj močne. Mislim, da lahko komot poveš svojemu partnerju in se skupaj veselita!

Pozorna bodi kaj ješ. Namreč ne smeš jesti suhih salam, pršuta, domačega sira, domače skute (vse kar ni pasterizirano), gorgonzole, svežih jajc, domače majoneze. Čeprav ene tud to jejo. Sama nisem reskirala. Je dost drugega dobrega za jest. Vse meso kar je kuhano pa lahko. Pa na kakice od mačke pazi. Lahko zaradi teh kakic fašeš toksoplazmo, seveda samo v primeru če je nisi prebolela in če je tudi mačka okužena. Navadno domače mačke niso. Božaš pa pestvaš jih pa lahko. Pa zelenjava z vrta je delikat, ker jo je lahko tud mačka polulala, tako da to dobro operi. Za toksoplazmo boš pa dala kri nekje v 12 tednu in ti bodo povedali ali si jo ali nisi prebolela.

Drugači pa uživaj v nosečnosti in čim manj problemov ti želim!!

(odgovor članu kokica87)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: test nosečnosti
17.10.2013 13:31:20   
kokica87
Sem naredila zdaj v službi še CB test (tistega digitalnega, ki ti še tedne napiše) in se je prej kot v minuti pojavil plusek, potem kasneje pa spodaj še 2-3 tedne. In posledično sem danes bolj zasanjana v službi, mislim, da še nisem popolnoma dojela, hkrati pa samo čakam, da lahko nekomu povem. Fantu bi najraje takoj, ampak se do sobote ravno zgrešiva (ker on dela ta teden ponoči, jaz čez dan) in bi mu rada v živo povedala. Ginekologinjo kličem, da se dogovorimo za pregled pa se mi ne javi, tako da bom puskusila ponovno jutri.

Čisto sem zmedena in zasanjana v teh trenutkih, hkrati pa po vseh objavah na internetu o spontanih splavih me kar skrbi, da ni veselje prezgodnje. Hvala za nasvete Anonimna, bom se jih držala. Mačke pa tako nimamo doma, imamo samo psa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?