kokica87 -> RE: test nosečnosti (17.10.2013 11:35:08)
|
Pozdravljene, sem nova na tem forumu, čeprav vas berem že nekaj časa :). Tudi midva si zadnje mesece želiva povečati družino. Od nekje sredine julije dalje ne jemljem več kontracepcije, sem pa pričela takoj po prenehanju z jemanjem folne kisline, ker sem brala da je priporočljivo. Menstruacije sem imela redne, ovulacije tudi (ker sem presentljivo jih čutila), ta teden pa menstruacije ni od nikjer. Morala bi jo dobiti v ponedeljek, 14., torej že 3 dni zamuja. Včeraj sem naredila test nosečnosti (baby check) pa so bile rahle [sm=rozacrtici.gif] . Iz presenečenja sem test danes zjutraj ponovila in spet [sm=rozacrtici.gif] toda tokrat malenkost bolj močne. Po glavi se mi podi milijone scenarijev, ker sem brala na internetu, da kljub pozitivnemu testu, še ne pomeni, da sem noseča. Rada bi novico povedala partnerju, a sem v dilemi, ker me je strah da bo pa krvni test pokazal negativno. Že po pisanju lahko vidite da sem zmedena :) in bi se rada veselila novice, a hkrati me je strah da mogoče bo veselje prekmalu in na koncu ne bo nič. Zato bi mogoče rabila malo vaše pomoči, da mi odgovorite na par vprašanj, predvsem iz vaših izkušenj, ker sem v tem popolnoma nova in brez izkušenj ter kot vidite izgubljena en malo. Kdaj ste ve zaupale svojemu partnerju in družini, da ste noseče? Ste prej opravile še krvni test? Kakšen je postopek potem ko izveš da si noseč? Se najaviš h ginekologinji na pregled? Na kaj je potrebno biti pozoren v teh začetnih mesecih?
|
|
|
|