|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tesnoba
17.8.2005 10:56:30   
bskrle
Kko si pomagate, kadar čutite tesnobo.
Meni je prav grozno!
A mislite, da je kaj povezanos ciklusom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tesnoba
17.8.2005 11:00:41   
Anonimen
Pri meni ponavadi s ciklusom mesečne plače :)-

Kako si pomagam? Ponavadi imam v mislih bližnje, ampak res bližnje lepe stvari, ki me čakajo. Včasih mi je dovolj že kakšen film, ki ga potem čakam ves dan, danes npr. fuzbal Brazilija Hrvaška, včasih je dovolj samo, da posije sonce, si kaj lepega kupim...no, na tak način. Sicer pa ponavadi kmalu mine, kak dan, pa je mimo. Upam, da bo pri tebi tudi ;)

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   tesnoba
17.8.2005 11:02:13   
Anonimen
A dans je tekma. Kolk bo noro v Splitu.

Jest sem se takim napadom skušala izognit tako, da sem hodila spat k bivšemu možu.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   tesnoba
17.8.2005 11:11:18   
puncica
Mene pa zanima kako to zgleda ko čutiš tesnobo:zmeden2::zmeden:

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tesnoba
17.8.2005 11:14:13   
Anonimen
Jaz grem ponavadi ven na sprehoda ....sama s psom. Za kako uro ali dve. Pomaga.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   tesnoba
17.8.2005 11:16:59   
puncica
pa res me zanima, ker sem se že večkrat spraševala kako to zgleda a te je strah al depresija al kaj????:zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tesnoba
17.8.2005 11:20:30   
Annny
Odvisno, s čim je ta tesnoba povezana. Verjetno je treba najti vzrok in rešitev:zmeden2:

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   tesnoba
17.8.2005 11:24:45   
bskrle
Tišči v prsnem košu, kot da ne moreš dihat. Ni mi do pospravljanja, nič me ne gane, nekoristno se počutim ... Mlahava, težko govorim, kaj čutim ...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tesnoba
17.8.2005 11:32:55   
Anonimen
Jah tesnobo vsak nekako drugače občuti. Jaz jo ponavadi tako, da me tišči pri srcu, kar ne da mi dihat, žalostna sem, kar smilila bi se sama sebi in jokala...ampak se ne dam. Zato raje pustim vse skupaj in se odpravim ven na sprehod. V naravo. Da sem sama s seboj. In meni to najbolj pomaga.
Itak se pa to zgodi enkrat ali dvakrat na leto.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   tesnoba
17.8.2005 11:33:59   
Anonimen
No mene je bilo strah. Fuuuuul strah. Tko nekako kot pred maturo ali kakšnim izpitom. Tiščalo me pa ni okol srca, ampak me je zvijalo v trebuhu. Ampak me je bilo res ful strah. In to kar tako iznenada, brez vzroka ali kakega zunanjega dražljaja.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   tesnoba
17.8.2005 11:41:22   
Anonimen
kaj je to tesnoba? zakaj pa to pride? česa vs je pa strah? js tega sploh ne poznam?? česa bi me mogl bit pa strah?

lp, lara

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   tesnoba
17.8.2005 11:46:35   
Anonimen
Lara točno to sem se jest vprašala, ko se mi je prvič to zgodilo. Imela sem VSE. Delo, faks sem uspešno zaključevala, imela sem krog ljudi, ki so me imeli radi in jim je bilo mar zame, stanovanje sicer ni bilo moje, je bilo pa ziher. Imela sem vse in bilo me je strah - česa - NIMAM POJMA, sigurno pa ne tega, da bi to izgubila. Pomirila sem se edino v postelji pri bivšem možu.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   tesnoba
17.8.2005 11:57:14   
Anonimen
Jaz poznam vzroke. Takrat ni in ni prišlo do zanositve. In je bilo hudo...
Odkar imam Filipa se mi je to zgodilo samo enkrat-kar ustrašila sem se, da bo kaj narobe,da se mi bo kaj zgodilo, ali pa njemu...ma verjetno preveč razmišljam :zmeden2:

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   tesnoba
17.8.2005 12:28:50   
hruškica
Ja, tudi jaz poznam to, čeprav se v zadnjem letu to zmanjšuje. Takrat pa me je stiskalo v prsih, srčni utrip se mi je ful povišal, tudi ko sem ležala pri miru. Tudi pri meni je bilo to predvsem v tistem letu, ko nikakor nisem mogla zanosit, pa še malo sem bila potem v dvomih o partnerjevi zvestobi. To se zgodi ponavadi ob takih večjih skrbeh in dvomih, ki se porajajo v nas samih. Najbolj pa pomaga edino sprehod v naravo, hribe, s psom, da vsaj za kako uro pozabiš na vse. Ponavadi pa tudi tesnoba hitro mine, nič se bat.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   tesnoba
17.8.2005 12:33:37   
polona2
Tudi jaz imam napade tesnobe. Takrat se pojavi tudi nespečnost. Meni pomaga dihanje in pa sprehod.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   tesnoba
17.8.2005 13:04:23   
dory
mene tud daje...sam pomoje mam povezano to se z nosecnisko depresijo...kaj pomaga...dva dni sem corava pol pa se kar samo zrihta...spet do naslednjic :(

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   tesnoba
17.8.2005 13:05:26   
dory
aja pri meni se takrat pojavi nespecnost, crne misli, samozavest pade na minimum...se dober da mam mulca,k mi pricara nasmeh na obraz tud v najtezjih trenutkih ...

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   tesnoba
17.8.2005 13:57:00   
puncica
a ja tesnoba pol enako depresija al kaj :ups::ups:

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   tesnoba
17.8.2005 14:46:56   
Anonimen
depresija je bolezensko stnje, kar (menda) napadi tesnobe niso.

(odgovor članu bskrle)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   tesnoba
17.8.2005 20:34:18   
elizabeta p
Znaki depresije so:
samomorilske misli
neješčnost
vdajanje alkoholu, drogam...
nespečnost ali preveč spanja
brezvoljnost...
Obstajajo tudi zdravila. Moj fant jo ima in ni luštno.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: tesnoba
6.8.2007 14:28:53   
tejka**
Čao punce, tudi sama imam težave s tesnobo, včasih tudi kak panični napad. Tudi sama te težave rešujem s športom, z naravo...v glavnem z aktivnostjo.

Zdaj sem pa zanosila in me je strah, da te stvari lahko vplivajo na plod.
Pomagajte mi prosim mamice s tem težavam, kako ste preživele nosečnost .....user posted image

(odgovor članu elizabeta p)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......