|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   terme olimje
21.1.2008 11:20:13   
ticika
Zdravo,
mi lahko katera pove, koliko je oddaljena vas Lipa od Term olimje. Ne vem ali bi se odločila za aparthotel ali samostojen apartma.
lp in hvala

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: terme olimje
21.1.2008 11:27:42   
daysi
Lipa je v zraven term, tako da se ti ni potrebno voziti. Jaz ti sedaj v zimskem času priporočam aparthotel (moje mnenje).

LOČEVALNA + MANJ ŽRI
začetek: 88 , željeni cilj:73
2.3.-84 kg

(odgovor članu ticika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2008 12:09:20   
Anonimen
Jaz ti sedaj v zimskem času priporočam aparthotel (moje mnenje).

Jaz tudi. To pa zato, ker je apart hotel povezan s termami (s podzemnim hodnikom), tako da se ni potrebno potem vsakič tako oblačit.

(odgovor članu daysi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2008 21:52:13   
biga
Pa ima katera izkušnjo z najemom apartmaja v Aparthotelu? Če ja, naj mi se prosim javi preko ZS, imam nekaj vprašanj glede bivanja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2008 21:54:18   
Barbs
Terme Olimia so. In ja, mi imamo ful izkušenj.user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.1.2008 12:20:49   
suzolinka
Aparthotel so apartmaji v hotelu. Edina prednost je pač samo ta, da se ne rabiš zadekat, ko greš iz bazena. Je pa dražje bivat v aparthotelu kot v vasi Lipa.

mi smo bili vedno v Lipi in nimam pripomb. Smo malega zadekali (sicer šele pred izhodom) in dali v voz pa je zunaj v sekundi zaspal. Jaz v tem ne vidim problemov, itak pa ne greš takoj iz vode ven, ampak se še malo na suhem poigraš  (imajo mini igralni kotiček) kaj poješ in greš ven.

Vem pa še za ene druge apartmaje, ampak pride dražje, ker moraš plačevat še bazen

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?