terme olimje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

ticika -> terme olimje (21.1.2008 11:20:13)

Zdravo,
mi lahko katera pove, koliko je oddaljena vas Lipa od Term olimje. Ne vem ali bi se odločila za aparthotel ali samostojen apartma.
lp in hvala

daysi -> RE: terme olimje (21.1.2008 11:27:42)

Lipa je v zraven term, tako da se ti ni potrebno voziti. Jaz ti sedaj v zimskem času priporočam aparthotel (moje mnenje).

Anonimen -> RE: terme olimje (21.1.2008 12:09:20)

Jaz ti sedaj v zimskem času priporočam aparthotel (moje mnenje).

Jaz tudi. To pa zato, ker je apart hotel povezan s termami (s podzemnim hodnikom), tako da se ni potrebno potem vsakič tako oblačit.

biga -> RE: terme olimje (23.1.2008 21:52:13)

Pa ima katera izkušnjo z najemom apartmaja v Aparthotelu? Če ja, naj mi se prosim javi preko ZS, imam nekaj vprašanj glede bivanja.

Barbs -> RE: terme olimje (23.1.2008 21:54:18)

Terme Olimia so. In ja, mi imamo ful izkušenj.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

suzolinka -> RE: terme olimje (24.1.2008 12:20:49)

Aparthotel so apartmaji v hotelu. Edina prednost je pač samo ta, da se ne rabiš zadekat, ko greš iz bazena. Je pa dražje bivat v aparthotelu kot v vasi Lipa.

mi smo bili vedno v Lipi in nimam pripomb. Smo malega zadekali (sicer šele pred izhodom) in dali v voz pa je zunaj v sekundi zaspal. Jaz v tem ne vidim problemov, itak pa ne greš takoj iz vode ven, ampak se še malo na suhem poigraš  (imajo mini igralni kotiček) kaj poješ in greš ven.

Vem pa še za ene druge apartmaje, ampak pride dražje, ker moraš plačevat še bazen

Stran: [1]