|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temperatura in menzes
19.2.2009 17:46:18   
pikapolonica 24
Pozdravljene.

Zanima me, če temperatura sigurno pade, ko dobiš menzes?

Ali lahko ostane povišana?

Lp,

Petra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: temperatura in menzes
19.2.2009 19:40:56   
divans1
temperatura pade.

(odgovor članu pikapolonica 24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2009 19:56:11   
Anonimen
Meni vedno za min. 0.5 stopinje....

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2009 20:07:27   
S*
Meni je do sedaj vedno padla za okrog 0,5°C

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.2.2009 8:52:05   
JanaB
Meni je prva dva ciklusa BT padla prvi dan M, sedaj pri tretjem merjenju pa je padla šele 7 dan ciklusa. Ne vem ali to pomeni, da se je vse zmešalo in O ta mesec ne bo ali pač da se ta ciklus na BT enostavno ne gre zanašati.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.2.2009 11:04:38   
S*
Jaz si temperaturo merim že 6 ciklus. V prvih 5 se mi je T za 0,4 -0,5 °C narastla tam od 21 do 23 dne in mi nato prav za toliko padla 24 h pred M. Ta ciklus pa mi je T ostala ista do 30 dne in potem jo nism merila nekaj dni in ko sem 34 dan spet merila je bila višja, zdaj pa ne vem ali sem imela tako zelo pozno O al kaj se ta mesec dogaja.

(odgovor članu JanaB)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.2.2009 11:34:29   
pikapolonica 24
Jaz tudi več ne vem, v čem je finta. Danes imam že 39 dan. Imam že drugi dan rjavi izcedek, kot da se bo vlilo. Če pa si zmerim temperaturo pa je 37.5.

Tak da jaz upam, da se ne bo vlila ona rdeča stvar.
Samo tak vem, da se bo.

Ker tak ne bom nikoli imela sreče, sem že čisto obupana.

Cikluse pa imam dolge od 28-36 dni.
Pa jaz tudi mislim, da sem imela ta mesec zelo pozno ovulacijo, okoli 27 dan.

Ne vem, no, jaz upam, da se ne vlije.

Sorry, da vam malo bluzim tu gor.

Sem po poklicu filozofinja, pa se mi to v zasebnem življenju tudi pozna. user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.2.2009 12:11:06   
S*
pikapolonica, si mogoče test naredila. Jaz navijam zate user posted image   user posted image   user posted image

Jaz bom s testom počakala do konca meseca, seveda če se prej ne prikaže, oz. če me ne zasrbijo prsti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
20.2.2009 12:32:41   
pikapolonica 24
Če onega rdečega hudiča nebo, bom test naredila v ponedeljek.

S- jaz tebi tudi držim pesti, iz dna srca, da bi uspelo.

Jaz res upam na najboljše.

Javim, kako in kaj bo.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.2.2009 16:17:20   
pikapolonica 24
Dobila opet user posted image .

PA to ne moreš verjet.

42 dan. kaj vse dela psiha.

nič, gremo dalje.

Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2009 17:10:30   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 24

PA to ne moreš verjet.

nič, gremo dalje.

Ah, ja user posted image , objemčki od mene user posted image
Zdaj pa lahko rečeš, da imaš cikle na 26 do 42 dni user posted image
Tudi meni se je podaljšalo, odkar delamo bebico...
S*, držim pesti user posted image

PS Aja, da odgovorim na osnovno vprašanje. Ta mesec, ko sem res prvič zelo, zelo striktno merila, mi je celo dva dni pred tečko temperatura že padla za 0.15 stopinje. Je pa kar fina stvar ta termometer, ker takoj veš, pri čem si, še preden pride tečka in potem se nanjo ful psihično pripraviš, pa še zamuja ne, ker jo itak čakaš, če pade temperatura!

Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2009 17:31:23   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolonica 24

PA to ne moreš verjet.

nič, gremo dalje.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2009 17:34:05   
S*
giotti kje se kaj držiš zadnje čase? Te pogrešam med borkami... Če prav razumem te je tudi ta mesec obiskala user posted image . Jaz nanjo še čakam, danes je 42 dan in temperatura se je spustila za 0,2°C tako da zgleda da bo vsak čas tukaj.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.2.2009 8:58:43   
neodkrita
Mene pa zanima kdaj si merite temperaturo zjutraj, zvečer ali je vseeno??? Hvala za odgovor!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.2.2009 12:21:09   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: S*

giotti kje se kaj držiš zadnje čase? Te pogrešam med borkami... Če prav razumem te je tudi ta mesec obiskala user posted image . Jaz nanjo še čakam, danes je 42 dan in temperatura se je spustila za 0,2°C tako da zgleda da bo vsak čas tukaj.

saj sem borka user posted image Sam tam se mi ne da več pisat, ker je skoz eno in isto... "žal mi je za tečko" ter "pestke za naprej" ali pa "čestitamo..." meni je pa bolj do filozofskih debat, te pa moram potem kje drugje poiskat ... user posted image

Če me je ta mesec obiskala user posted image ? Boo user posted image , ne vem, me ne zanima user posted image ... skratka, nisem še noseča, ko bom, če bom kdaj, bom povedala user posted image

Ja, če se ti je temperatura spustila, potem res nimaš več šans user posted image user posted image Gremo naprej, nimaš kaj... samo tako dolgi cikli pri tebi mi nič kaj niso všeč. Ste že kaj govorile z G o tem??

Srečno kakorkoli... user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.2.2009 12:26:09   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: neodkrita

Mene pa zanima kdaj si merite temperaturo zjutraj, zvečer ali je vseeno??? Hvala za odgovor!

NI VSEENO!!! NUJNO TAKOJ ZJUTRAJ, KO SE ZBUDIŠ!
ŠE PRETEGNITI SE NE SMEŠ user posted image (to so besede moje G, meni včasih ne rata, da se prej ne pretegnem)

Jaz imam termometer kar pod posteljo, da ga takoj zjutraj vzamem in si izmerim temperaturo. Moraš pa bit dobro naspana, na nobenih zdravilih, ter ne sme te zebsti ponoči niti pregreti se ne smeš (uporaba termofora na primer). Samo v takih pogojih potem to res deluje oziroma se lahko zanašaš na rezultat.

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.2.2009 12:55:58   
neodkrita
O ti šment, jaz pa jemljem zdravila proti aritmiji. Vseeno hvala za odgovor.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.2.2009 18:14:53   
spelci22
ojla punce,
zanima me ali je to 100% da ti BT pade ko dobiš user posted image ????
moja je bila danes zjutraj za 0,2 manjša kot prejšnje dni....

lp

Neposredna povezava do sporočila: 18
24.2.2009 18:19:55   
divans1
Da, špelci 22!!!

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.2.2009 18:26:48   
spelci22
pa zakaj????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   pa če smo ta mesecuser posted image ko nori na dan ovulacije 2x na danuser posted image user posted image pa js sm pa že čist obupana no....pa kaj delam narobe?!
ali mislite da teža kaj vpliva na zanositev???ker se mi je v kratkem kr povečala....

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 20
24.2.2009 18:31:44   
divans1
Ja tud mogoče. Premajhna ali pa prevelika teža tudi vpliva na ovulacijo in vse ostalo. Zakaj sprašuješ? To pa mislim, da ti nobena tle gor ne bo znala odgovorit. Tudi sama se večkrat sprašujem, pa vem, da ne bom nikoli dobila odgovora!!! Upanje ostaja in umre zadnje, to si zapomni!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.2.2009 18:41:02   
spelci22
ker razmišljam, da je razlog da ne zanosim moja teže, ker preveč niha....js mam pozimi 10,15+ kg poleti pa vse to stran dam...ampak zdj se še nism zravn dala....ampak vem da jih mam defenitivno preveč...pač takšno je življenje....včasih neizprosno....

bomo že....user posted image

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.2.2009 18:52:45   
giotti

O ti šment, jaz pa jemljem zdravila proti aritmiji. Vseeno hvala za odgovor.

Neodkrita, vseeno poskusi... saj ne vplivajo vsa zdravila na to. Bolj sem imela v mislih hormonsko terapijo. Boš vidla, kakšen vzorec boš dobila. Če bo na primer pred ovulacijo konstantno ista temperatura, po ovulaciji pa tudi skoz enako povečana, potem ta zdravila ne vplivajo na temperaturo. Je za probat, šele čez nekaj časa pa boš vidla, če se lahko na to zanašaš. Jaz si zdaj merim že kar nekaj mesecev in ker je vzorec ozioroma graf, ki si ga izrišem, vsak mesec isti, se lahko na ta podatek zanašam.

< Sporočilo je popravil giotti -- 24.2.2009 18:58:55 >

Neposredna povezava do sporočila: 23
25.2.2009 9:23:58   
neodkrita
No super, bom tudi jaz probala s tem, da vidim kako bo izgledal moj graf, ker si še nikoli nisem merila BT. BT se meri pod jezikom? (upam, da ni preveč blond vprašanje, čeprav sem jaz blond hahaha).

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.2.2009 10:49:08   
giotti

No super, bom tudi jaz probala s tem, da vidim kako bo izgledal moj graf, ker si še nikoli nisem merila BT. BT se meri pod jezikom? (upam, da ni preveč blond vprašanje, čeprav sem jaz blond hahaha).

Jaz si jo merim kar na dveh mestih, v luliki in pod pazduho. V luliki je po moje najbolj zanesljivo. Razkužiš lahko z alkoholom, če te to mogoče skrbi :)
Pod jezikom mi je pa "kr neki", ne znam in ful mi je zoprno... tako da sem samo enkrat probala in mi ni potegnil.
Poročaj, kaj boš namerila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.