|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: temperatura in menzes
25.2.2009 11:10:40   
neodkrita
Seveda da bom poročala, me res zelo zanima, jutri prvo merjenje. Je že en teden po tečki rdečki, mislim, da še nisem prepozna, no upam, da nisem.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 26
25.2.2009 11:16:37   
giotti
Ja, v luliki si itak ne meriš med tečko, tako da res počakaš da mine. Če imaš cikel na 28 dni, lahko začneš merit šele kakšen 8. dan, pa je tudi kul za graf.
Naj pomaga tudi tebi spoznat telo user posted image

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 27
25.2.2009 11:20:19   
neodkrita
ja res je, da zelo malo poznamo svoje telo. Preden, da nimaš nekih težav se pač ne lotiš raziskovat kako in kaj, pa toti vitamini pa ona hrana itd. Vsaj pri meni je tako!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 28
25.2.2009 16:54:21   
spelci22
punce živjo,

Zanima me ali katera ve kako je z vgnezditveno krvavitvijo? ali si je katera takrat merila BT? js sm včeri imela rahlo krvi na hlačkah in ne vem ali kje bila vgnezditvena ali pride spet unauser posted image moram jo pa dobiti 27.2 tako da zdj ne vem kako in kaj....ali je možno da je vgnezditvena ali je konec....ker zdj pa ni ničesar več...

hvala vam

LP Špelči

(odgovor članu neodkrita)
Neposredna povezava do sporočila: 29
25.2.2009 17:29:16   
tinncyka
IZVIRNO SPOROČILO: spelci22

punce živjo,

Zanima me ali katera ve kako je z vgnezditveno krvavitvijo? ali si je katera takrat merila BT? js sm včeri imela rahlo krvi na hlačkah in ne vem ali kje bila vgnezditvena ali pride spet unauser posted image moram jo pa dobiti 27.2 tako da zdj ne vem kako in kaj....ali je možno da je vgnezditvena ali je konec....ker zdj pa ni ničesar več...

hvala vam

LP Špelči

ali maš redno user posted image  27.2?

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 30
25.2.2009 18:06:28   
spelci22
ja zadnje tri so bile vse na 33 dni....tk da ne vem kje sem....sem kr malo zmedena.....

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 31
25.2.2009 19:33:30   
tinncyka

ja zadnje tri so bile vse na 33 dni....tk da ne vem kje sem....sem kr malo zmedena.....

če pride do rahle krvavitve iz nožnice pred user posted image   si lahko user posted image  ni pa 100%. počakaj do tečke pa boš vidla če bo zamujala... potem pa naredi test.

pa sporoči novico ... jaz je tud ne pričakujem 27.2

držim pesti za obe da je ne bo!!!

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 32
25.2.2009 20:56:06   
spelci22
Ja sej to mi je neki znano....vem, da nikoli ni nič 100% tako da se ne bom veselila preveč sm malo bol na tleh kot prejšnji mesecuser posted image ampak vseeno bom žalostna če bo prišla kot  vrjetno vse, ki si želimouser posted image tako pač je....

držim pesti da nama rata...če pa ne ta mesec pa nasleden ali pa še nasledenuser posted image user posted image enkrat bomo že...a ne?

LP špelči

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.2.2009 22:37:27   
tinncyka

Ja sej to mi je neki znano....vem, da nikoli ni nič 100% tako da se ne bom veselila preveč sm malo bol na tleh kot prejšnji mesecuser posted image ampak vseeno bom žalostna če bo prišla kot  vrjetno vse, ki si želimouser posted image tako pač je....

držim pesti da nama rata...če pa ne ta mesec pa nasleden ali pa še nasledenuser posted image user posted image enkrat bomo že...a ne?

LP špelči

točno tako upanje vedno obstaja!!!!

(odgovor članu spelci22)
Neposredna povezava do sporočila: 34
28.2.2009 11:15:01   
aqua77
Mogoče neumno vprašanje, pa vseeno...

Kakšen termometer uporabljate za merjenje BT? Se pripravljam, da bom še to probala, pa me zanima...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tinncyka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
28.2.2009 21:12:47   
S*
Jaz uporabljam čisto navadnega, unega še na živo srebro. Temperaturo pa si merim vsako jutro preden ustanem in to v nožnici.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 36
4.3.2009 11:00:36   
aqua77
Hvala S*... user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 37
4.3.2009 11:06:01   
giotti
Jaz uporabljam digitalnega, ker se mi zdi živo srebrni ful prenevaren za tako pogosto uporabo in za mesto, kjer se uporablja. Če se kaj zlomi, potem se pa res lahko odpovem otrokom.... Je pa digitalni tudi super in še ena prednost je, da zelo hitro izmeri. Sem pa kupila najdražjega.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 38
4.3.2009 12:33:01   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Jaz uporabljam digitalnega, ker se mi zdi živo srebrni ful prenevaren za tako pogosto uporabo in za mesto, kjer se uporablja. Če se kaj zlomi, potem se pa res lahko odpovem otrokom.... Je pa digitalni tudi super in še ena prednost je, da zelo hitro izmeri. Sem pa kupila najdražjega.

še raport, kje si ga kupila, kakšne firme in cena... user posted image user posted image  te bom kopirala, če smem... user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 39
4.3.2009 13:09:52   
ursa30
jaz sem uporabljala digitalnega, ampak mi je BT tako čudno nihala, da sem opustila merjenje..se od zdaj naprej raje zanašam na O testke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 40
4.3.2009 14:53:05   
S*
Jaz sem tudi imela digitalnega, pa se mi zdi da ni kazal točno, oziroma je full nihal. Ko sem si prvič merila je pokazal npr 36,5 nato sem poskusila čez par minut še enkrat, pa sem mirno ležala ves ta čas in je pokazal 36,7. To je pa kar veloko nihanje zato sem se pač vrnila h klasiki.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 41
5.3.2009 8:54:06   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

še raport, kje si ga kupila, kakšne firme in cena... user posted image user posted image  te bom kopirala, če smem... user posted image user posted image user posted image

Kupila sem ga v lekarni na prešernovem trgu v lj... ma, saj ni nič posebnega, samo za razliko od prejšnjega se mi zdi, da je veliko bolj točen. Pred O je vsako jutro kazal isto temperaturo, razen 2 dni, ko sem ful malo spala, in zdaj po O tudi skoz kaže isto. In upam, da ostane ta temperatura ista še ful časa user posted image Takole pa izgleda (se vidi firma)
user posted image
Mi je pa malo žal, da nisem kupila termometra prav za ta namen preko interneta, ko sem naročevala O testke. Ker poštnina bi itak bila ista ne glede na količino izdelkov, ki jih kupiš... Ker pri nas jih seveda ne prodajajo. Saj ne rečem, da je neka bistvena razlika, samo po moje tisti izmerijo na dve decimalki natančno, pa še firme, ki delajo digitalne teste za ovulacijo, pa digitalne za nosečnost jih izdelujejo. Pa se mogoče malo bolj spoznajo na to, kaj rabimo user posted image Na primer nekaj takega:
http://www.early-pregnancy-tests.com/digbasbbtthe.html

Pri nas je pa itak beda s tem, še ovulac. teste imajo samo eno vrsto (ki so sicer kvalitetni!), nobene izbire, pa še te edini so tako dragi, da glava boli. Predlagam ti, da skočiš čez mejo, pa malo povprašaš tudi tam, kjer je sigurno večja izbira.

Sicer pa draga Aqua, jaz sem nekje prebrala, da je menda najbolje seksat na dva dni, pa sigurno ne zgrešiš ovulacije in sploh je menda tako najbolj sigurno, da zanosiš user posted image   Predlagam ti torej seks na dva dni pa nič se obremenjevat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ha, kaj praviš na ta nasvet? Hej, upam, da sem si zaslužila najmanj eno kavico, ker sem ti tako dobro svetovala, še sama nase sem ponosna user posted image

< Sporočilo je popravil giotti -- 5.3.2009 8:57:05 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 42
7.3.2009 11:56:53   
aqua77

Kupila sem ga v lekarni na prešernovem trgu v lj... ma, saj ni nič posebnega, samo za razliko od prejšnjega se mi zdi, da je veliko bolj točen. Pred O je vsako jutro kazal isto temperaturo, razen 2 dni, ko sem ful malo spala, in zdaj po O tudi skoz kaže isto. In upam, da ostane ta temperatura ista še ful časa user posted image Takole pa izgleda (se vidi firma)
user posted image
Mi je pa malo žal, da nisem kupila termometra prav za ta namen preko interneta, ko sem naročevala O testke. Ker poštnina bi itak bila ista ne glede na količino izdelkov, ki jih kupiš... Ker pri nas jih seveda ne prodajajo. Saj ne rečem, da je neka bistvena razlika, samo po moje tisti izmerijo na dve decimalki natančno, pa še firme, ki delajo digitalne teste za ovulacijo, pa digitalne za nosečnost jih izdelujejo. Pa se mogoče malo bolj spoznajo na to, kaj rabimo user posted image Na primer nekaj takega:
http://www.early-pregnancy-tests.com/digbasbbtthe.html

Pri nas je pa itak beda s tem, še ovulac. teste imajo samo eno vrsto (ki so sicer kvalitetni!), nobene izbire, pa še te edini so tako dragi, da glava boli. Predlagam ti, da skočiš čez mejo, pa malo povprašaš tudi tam, kjer je sigurno večja izbira.

Sicer pa draga Aqua, jaz sem nekje prebrala, da je menda najbolje seksat na dva dni, pa sigurno ne zgrešiš ovulacije in sploh je menda tako najbolj sigurno, da zanosiš user posted image   Predlagam ti torej seks na dva dni pa nič se obremenjevat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ha, kaj praviš na ta nasvet? Hej, upam, da sem si zaslužila najmanj eno kavico, ker sem ti tako dobro svetovala, še sama nase sem ponosna user posted image

Hvala za nasvete draga moja!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image (pa slikico pa še link zraven....)

Tega o dveh dneh pa še nikoli nisem slišala... user posted image user posted image user posted image  

Glede kavice pa, sem ti še nekaj dolžna...  če se ne motim .... user posted image user posted image user posted image  Ko bom ob priliki v tvojih koncih se prej najavim, da kakšno rečeva tudi v živo... user posted image

Pozdravi mi tanči mojo, jo bom poklicala, da vidim če je kaj boljše...

P.P.Njegoš

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 43
9.3.2009 11:30:03   
giotti

Glede kavice pa, sem ti še nekaj dolžna...  če se ne motim .... user posted image user posted image user posted image  Ko bom ob priliki v tvojih koncih se prej najavim, da kakšno rečeva tudi v živo... user posted image

Pozdravi mi tanči mojo, jo bom poklicala, da vidim če je kaj boljše...

Tudi jaz sem večkrat v tvojih koncih, ker je moj lubček od tam, tako da če bo taprava volja, se bomo že dobile. Mogoče pa kaj zdaj ko bo še Crvicek prišla malo napolnit baterije...
Zaenkrat pa tole  user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 44
9.3.2009 11:41:42   
S*
giotti jaz imam eno vprašanje zate. Sem malo na hitro prečekirala to stran, ki si jo dala v zvezi z bazalnim termometrom. A si ti mogoče kupila O teste pri njih in če si jih, mi prosim poveš kolikšni so bili stroški poštnine. Jaz sem namreč naročala vitamine za mojega iz amerike in je bila poštnina skraj večja kot sami stroški vitaminov.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 45
10.3.2009 9:15:35   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: S*

giotti jaz imam eno vprašanje zate. Sem malo na hitro prečekirala to stran, ki si jo dala v zvezi z bazalnim termometrom. A si ti mogoče kupila O teste pri njih in če si jih, mi prosim poveš kolikšni so bili stroški poštnine. Jaz sem namreč naročala vitamine za mojega iz amerike in je bila poštnina skraj večja kot sami stroški vitaminov.

Ne, to sem kar eno naključno stran gor dala, toliko da sem lažje razložila, kaj mislim...
Preko interneta sem naročila O testke od Clear Blue firme, se pa ne spomnim, koliko je bila poštnina. Je pa res ful draga poštnina iz Amerike (ker je čezoceansko plus carina), splača se ti naročit iz Anglije ali pač znotraj Evrope, ali pa če že naročaš iz Amerike, da potem naročiš res večjo količino stvari (recimo veliko O testkov plus nosečniških testkov), ker poštnina stane isto, ne glede na količino. Ampak ko sem jaz naročila te testke od Clear Blue me še vedno pride manj na en test, kot tukaj v lekarni te Ovul testi.
PS Lahko se za prihodne celo skupaj zmenimo in naročimo večjo količino, pa bo vse skupaj ceneje... Ko bom naslednjič naročala, te lahko obvestim, pa če češ, si lahko zraven.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 46
10.3.2009 10:06:41   
S*
Ja giotti komot, jaz sem za. Kdaj pa boš ti spet kaj naročala?

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 47
10.3.2009 11:49:24   
giotti
Joj, jaz mam cel kup virov, kako pridem do testkov user posted image plus v Italiji si mislim nabavit Clearplan. Rada namreč testiram z različnimi...
Zdaj jih imam za kakšna dva, tri mesece, tako da takrat pa bom spet naročila, če bo treba...user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 48
10.3.2009 11:50:25   
giotti
Aja, če jih bom imela pa preveč, ker bom zagledala user posted image , pa če ti slučajno še ne boš zagledala user posted image , pa ti jih dam, okej??

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 49
10.3.2009 14:29:26   
S*

Aja, če jih bom imela pa preveč, ker bom zagledala user posted image , pa če ti slučajno še ne boš zagledala user posted image , pa ti jih dam, okej??

To bi še najraje videla user posted image   user posted image   user posted image

Kaj pa je Clearplan? Jaz sem zdaj malo čekirala stran od clear blua in me je una elektronska stvarca zamikala, sam moram malo prečekirat če se kaj podobnega dobi v Italiji.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?