|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   temno zeleno blato
18.8.2005 11:03:39   
bobek05
Kaj to pomeni???

Anej je star 2 meseca, se ne dojimo več, do včeraj sem mu dajala Amptamil 1, pa je imel ful krče, zato sem mu dala Bebo proti krčem.. včeraj je pojedel 2 obroka, pa danes 2, samo sem mu pri ta zadnjem obroku dala najprej čaj za pit, da ga ne bi zaprlo (ker ta hrana proti krčem rada zapira), pa nato hrano.. Pri Aptamilu nikoli ni bil problem za kakat (samo ti krči!! :hudicek: )..

Da ne bom iz tega naredila prevelike klobase.. Na moje veliko presenečenje je takoj po zadnjem obroku kakal - mehko, vendar temno zeleno blato.. Vročine nima, pa tudi se mi ni zdelo, da bi imel drisko..

Zakaj je sedaj zelene barve?? Ker sva menjala hrano? Hrano sem menjala že 1x prej (namesto Aptamila 1 sem mu dala Hipp 1, pri katerem je tudi imel manj krčev, vendar ga je totalno zaprl :( ), ampak takrat ni imel zelenega blata..

Bi morala k pediatrinji???? Drugače je čist normalen? Zaenkrat se še ne upam preveč veselit, ampak danes zjutraj sem fenomentalno dobre volje, ker ga še ni nič šraufalo (drugače ga pa ful) in sedaj spi kot angel, prej ga je pa non stop bubalo :((

Držte pesti, da bo gratalo...

LP

B.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   temno zeleno blato
18.8.2005 11:06:21   
Anonimen
Kolikor se spomnim, so rekli, da je zeleno blato pobezano s krči:zmeden2:

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   temno zeleno blato
18.8.2005 11:09:37   
Anonimen
Mi smo tudi imeli tako, ko smo menjali hrano.:)

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   temno zeleno blato
18.8.2005 11:19:37   
Anonimen
Ja, če je blato zeleno, potem so krči.

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   temno zeleno blato
18.8.2005 11:23:27   
Janika
kako pa kaj z ad3 kapljicami napredujete
pri nas smo stari cca toliko kot pri vas, pa smo krče dobili ker smo ad3 preveč hitro stopnjevali, sedaj pa to bolj pocasi delamo

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   temno zeleno blato
18.8.2005 13:21:45   
tinatona
Moj ima tud zeleno blato pa nima nobenih krčev. Pije pa mleko Beba (kadar ga pije). eni pravijo tudi da je to zaradi železa ki je dodano v teh adaptiranih mlekih.

LP tina

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   temno zeleno blato
18.8.2005 15:28:24   
ikica
LP!
Nič ni narobe,moja pikica je stara 10 mesecev in pije mleko beba in ima skozi petrol zelen kakec to je od mleka.Na začetku sem tut jaz paničarla.Tak da po bebi je pač tak kakec!
LP Ikica

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   temno zeleno blato
18.8.2005 16:35:18   
Vrtnica1
naš Žiga je tudi dobil takšno blato takoj, ko smo začeli dodajati :zmeden: zoprno. Kakor hitro se dlje časa samo dojiva, je blato spet normalno zlato rjave barve.
v:rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   temno zeleno blato
19.8.2005 19:04:39   
Talči
Moj Žiga je star 10 dni in se izključno dojiva. Včeraj je imel tudi zeleni kakec, sem vse knjige obrnila, pa piše, da je to neprebavljena hrana. Patronažna mi je rekla, da sem mogoče kaj takega pojedla, da ni šlo normalno skozi.
Sicer pa v knjigi piše, da lahko dobijo tako blato tudi (in predvsem) otroci, ki se ne dojijo, če npr. hrana ni zmešana v čisto pravem razmerju ali če je presladka.
LP
Talči

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   temno zeleno blato
20.8.2005 22:22:09   
vanja_1
Moj Jan Vid (skoraj 7 mesecev) ima tudi že lep čas zelen kakec. Takšne barve je postal ko je zače piti mleko Beba...pediater je rekel da ni nič narobe če je takšne barve. Z malim škratom pa je tudi vse ok.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?