bobek05 -> temno zeleno blato (18.8.2005 11:03:39)
|
Kaj to pomeni??? Anej je star 2 meseca, se ne dojimo več, do včeraj sem mu dajala Amptamil 1, pa je imel ful krče, zato sem mu dala Bebo proti krčem.. včeraj je pojedel 2 obroka, pa danes 2, samo sem mu pri ta zadnjem obroku dala najprej čaj za pit, da ga ne bi zaprlo (ker ta hrana proti krčem rada zapira), pa nato hrano.. Pri Aptamilu nikoli ni bil problem za kakat (samo ti krči!! :hudicek: ).. Da ne bom iz tega naredila prevelike klobase.. Na moje veliko presenečenje je takoj po zadnjem obroku kakal - mehko, vendar temno zeleno blato.. Vročine nima, pa tudi se mi ni zdelo, da bi imel drisko.. Zakaj je sedaj zelene barve?? Ker sva menjala hrano? Hrano sem menjala že 1x prej (namesto Aptamila 1 sem mu dala Hipp 1, pri katerem je tudi imel manj krčev, vendar ga je totalno zaprl :( ), ampak takrat ni imel zelenega blata.. Bi morala k pediatrinji???? Drugače je čist normalen? Zaenkrat se še ne upam preveč veselit, ampak danes zjutraj sem fenomentalno dobre volje, ker ga še ni nič šraufalo (drugače ga pa ful) in sedaj spi kot angel, prej ga je pa non stop bubalo :(( Držte pesti, da bo gratalo... LP B.
|
|
|
|