Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
telovadba v porodišnici 1.12.2004 8:18:41
|
|
|
|
Majabo
|
V Ljubljani baje totalna gužva, natrpano v enem malem prostoru, verjetno zato, ker je brezplačno. Sicer tiste, ki so se že prej ukvarjale s športom pravijo, da je miganja premalo. Zame bi bilo verjetno ravno prav :sloncek: Če katera ve kako je s tem v Kranju naj prosim kaj sporoči... LP
|
|
|
|
telovadba v porodišnici 1.12.2004 8:19:50
|
|
|
|
Dolina
|
Jaz hodim in je prav v redu. Vaditeljica je ful prijazna. Če te kaj zanima ali imaš kakšne težave, ti vse razloži... :bravo::bravo::bravo: Je pa res za nosečke, počasi in sigurno. Pa zabavno. Lp, Dolina 27t
|
|
|
|
telovadba v porodišnici 1.12.2004 8:21:36
|
|
|
|
Dolina
|
Majabo, ni brezplačno. ena ura je 1.000sit. pa niti ni gužva, res je majhen prosotor, samo ponavadi nas je ene 6-8 :nosecka:. Meni se ne zdi gužva. Je pa kot sem napisala: lepo počasi... Meni itak tisto pravo skakanje ne paše in me potem drug dan vse boli. Lp, Dolina
|
|
|
|
telovadba v porodišnici 1.12.2004 8:22:45
|
|
|
|
Grascakinja
|
Kdaj pa je vadba in kje se lahko prijaviš???? LP pupe!:rozica:
|
|
|
|
telovadba v porodišnici 1.12.2004 8:29:23
|
|
|
|
Dolina
|
Prijava ni potrebna. telovadba je ob ponedeljkih in sredah ob 19.00 (vedno začnemo malo kasneje in zato tudi malo potegnemo). Lp, Dolina
|
|
|
|
telovadba v porodišnici 1.12.2004 8:41:50
|
|
|
|
speli
|
se opravičujem ampak ne vem a sem zgrešila...a je ta telovadba v Lj. ali v Kranju?
|
|
|
|
telovadba v porodišnici 1.12.2004 12:28:53
|
|
|
|
tejč
|
Mislim, da velja za ljubljansko porodnišnico. O, super! A katera ve, če je kaka omejitev glede tega, kako daleč si z nosečnostjo? Jaz bi šla naslednji teden pogledat. Samo ne vem nič, kam. Se lahko dogovorimo in se dobimo pred porodnišnico malo prej v ponedeljek, 6.12.? Je katera za? Prosim, odpišite do petka. Lep dan.
|
|
|
|
telovadba v porodišnici 1.12.2004 17:33:55
|
|
|
|
Dolina
|
tejč, ni omejitve, kako dolgo si srečka :nosecka:. jaz drug teden ne morem, ker grem v šolo za starše. Kdaj drugič (ko bom mela urnik, da sploh vidim, kdaj bom lahko šla). Govorimo pa o ljubljani, ja. Aja, to so tiste nizke lesene hiše za staro porodnišnico (Šlajmerjeva 3a). Sej boš našla, sam mal okrog stare poronišnice hod, pa bo... Tko sm tud jaz. :)-:)- Lp, Dolina
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?