|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 7:29:01   
tejč
A hodi katera in kako je?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:18:41   
Majabo
V Ljubljani baje totalna gužva, natrpano v enem malem prostoru, verjetno zato, ker je brezplačno. Sicer tiste, ki so se že prej ukvarjale s športom pravijo, da je miganja premalo.
Zame bi bilo verjetno ravno prav :sloncek:
Če katera ve kako je s tem v Kranju naj prosim kaj sporoči...

LP

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:19:50   
Dolina
Jaz hodim in je prav v redu. Vaditeljica je ful prijazna. Če te kaj zanima ali imaš kakšne težave, ti vse razloži... :bravo::bravo::bravo:
Je pa res za nosečke, počasi in sigurno. Pa zabavno.

Lp, Dolina 27t

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:21:36   
Dolina
Majabo, ni brezplačno. ena ura je 1.000sit.
pa niti ni gužva, res je majhen prosotor, samo ponavadi nas je ene 6-8 :nosecka:. Meni se ne zdi gužva.

Je pa kot sem napisala: lepo počasi... Meni itak tisto pravo skakanje ne paše in me potem drug dan vse boli.

Lp, Dolina

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:22:45   
Grascakinja
Kdaj pa je vadba in kje se lahko prijaviš????

LP pupe!:rozica:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:29:23   
Dolina
Prijava ni potrebna. telovadba je ob ponedeljkih in sredah ob 19.00 (vedno začnemo malo kasneje in zato tudi malo potegnemo).

Lp, Dolina

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:41:50   
speli
se opravičujem ampak ne vem a sem zgrešila...a je ta telovadba v Lj. ali v Kranju?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 12:28:53   
tejč
Mislim, da velja za ljubljansko porodnišnico. O, super! A katera ve, če je kaka omejitev glede tega, kako daleč si z nosečnostjo?
Jaz bi šla naslednji teden pogledat. Samo ne vem nič, kam. Se lahko dogovorimo in se dobimo pred porodnišnico malo prej v ponedeljek, 6.12.?
Je katera za?
Prosim, odpišite do petka.
Lep dan.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 17:33:55   
Dolina
tejč, ni omejitve, kako dolgo si srečka :nosecka:. jaz drug teden ne morem, ker grem v šolo za starše. Kdaj drugič (ko bom mela urnik, da sploh vidim, kdaj bom lahko šla).

Govorimo pa o ljubljani, ja. Aja, to so tiste nizke lesene hiše za staro porodnišnico (Šlajmerjeva 3a). Sej boš našla, sam mal okrog stare poronišnice hod, pa bo... Tko sm tud jaz. :)-:)-

Lp, Dolina

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?