telovadba v porodišnici (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

tejč -> telovadba v porodišnici (1.12.2004 7:29:01)

A hodi katera in kako je?

Majabo -> telovadba v porodišnici (1.12.2004 8:18:41)

V Ljubljani baje totalna gužva, natrpano v enem malem prostoru, verjetno zato, ker je brezplačno. Sicer tiste, ki so se že prej ukvarjale s športom pravijo, da je miganja premalo.
Zame bi bilo verjetno ravno prav :sloncek:
Če katera ve kako je s tem v Kranju naj prosim kaj sporoči...

LP

Dolina -> telovadba v porodišnici (1.12.2004 8:19:50)

Jaz hodim in je prav v redu. Vaditeljica je ful prijazna. Če te kaj zanima ali imaš kakšne težave, ti vse razloži... :bravo::bravo::bravo:
Je pa res za nosečke, počasi in sigurno. Pa zabavno.

Lp, Dolina 27t

Dolina -> telovadba v porodišnici (1.12.2004 8:21:36)

Majabo, ni brezplačno. ena ura je 1.000sit.
pa niti ni gužva, res je majhen prosotor, samo ponavadi nas je ene 6-8 :nosecka:. Meni se ne zdi gužva.

Je pa kot sem napisala: lepo počasi... Meni itak tisto pravo skakanje ne paše in me potem drug dan vse boli.

Lp, Dolina

Grascakinja -> telovadba v porodišnici (1.12.2004 8:22:45)

Kdaj pa je vadba in kje se lahko prijaviš????

LP pupe!:rozica:

Dolina -> telovadba v porodišnici (1.12.2004 8:29:23)

Prijava ni potrebna. telovadba je ob ponedeljkih in sredah ob 19.00 (vedno začnemo malo kasneje in zato tudi malo potegnemo).

Lp, Dolina

speli -> telovadba v porodišnici (1.12.2004 8:41:50)

se opravičujem ampak ne vem a sem zgrešila...a je ta telovadba v Lj. ali v Kranju?

tejč -> telovadba v porodišnici (1.12.2004 12:28:53)

Mislim, da velja za ljubljansko porodnišnico. O, super! A katera ve, če je kaka omejitev glede tega, kako daleč si z nosečnostjo?
Jaz bi šla naslednji teden pogledat. Samo ne vem nič, kam. Se lahko dogovorimo in se dobimo pred porodnišnico malo prej v ponedeljek, 6.12.?
Je katera za?
Prosim, odpišite do petka.
Lep dan.

Dolina -> telovadba v porodišnici (1.12.2004 17:33:55)

tejč, ni omejitve, kako dolgo si srečka :nosecka:. jaz drug teden ne morem, ker grem v šolo za starše. Kdaj drugič (ko bom mela urnik, da sploh vidim, kdaj bom lahko šla).

Govorimo pa o ljubljani, ja. Aja, to so tiste nizke lesene hiše za staro porodnišnico (Šlajmerjeva 3a). Sej boš našla, sam mal okrog stare poronišnice hod, pa bo... Tko sm tud jaz. :)-:)-

Lp, Dolina

Stran: [1]