|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 7:29:01   
tejč
A hodi katera in kako je?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:18:41   
Majabo
V Ljubljani baje totalna gužva, natrpano v enem malem prostoru, verjetno zato, ker je brezplačno. Sicer tiste, ki so se že prej ukvarjale s športom pravijo, da je miganja premalo.
Zame bi bilo verjetno ravno prav :sloncek:
Če katera ve kako je s tem v Kranju naj prosim kaj sporoči...

LP

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:19:50   
Dolina
Jaz hodim in je prav v redu. Vaditeljica je ful prijazna. Če te kaj zanima ali imaš kakšne težave, ti vse razloži... :bravo::bravo::bravo:
Je pa res za nosečke, počasi in sigurno. Pa zabavno.

Lp, Dolina 27t

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:21:36   
Dolina
Majabo, ni brezplačno. ena ura je 1.000sit.
pa niti ni gužva, res je majhen prosotor, samo ponavadi nas je ene 6-8 :nosecka:. Meni se ne zdi gužva.

Je pa kot sem napisala: lepo počasi... Meni itak tisto pravo skakanje ne paše in me potem drug dan vse boli.

Lp, Dolina

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:22:45   
Grascakinja
Kdaj pa je vadba in kje se lahko prijaviš????

LP pupe!:rozica:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:29:23   
Dolina
Prijava ni potrebna. telovadba je ob ponedeljkih in sredah ob 19.00 (vedno začnemo malo kasneje in zato tudi malo potegnemo).

Lp, Dolina

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 8:41:50   
speli
se opravičujem ampak ne vem a sem zgrešila...a je ta telovadba v Lj. ali v Kranju?

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 12:28:53   
tejč
Mislim, da velja za ljubljansko porodnišnico. O, super! A katera ve, če je kaka omejitev glede tega, kako daleč si z nosečnostjo?
Jaz bi šla naslednji teden pogledat. Samo ne vem nič, kam. Se lahko dogovorimo in se dobimo pred porodnišnico malo prej v ponedeljek, 6.12.?
Je katera za?
Prosim, odpišite do petka.
Lep dan.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   telovadba v porodišnici
1.12.2004 17:33:55   
Dolina
tejč, ni omejitve, kako dolgo si srečka :nosecka:. jaz drug teden ne morem, ker grem v šolo za starše. Kdaj drugič (ko bom mela urnik, da sploh vidim, kdaj bom lahko šla).

Govorimo pa o ljubljani, ja. Aja, to so tiste nizke lesene hiše za staro porodnišnico (Šlajmerjeva 3a). Sej boš našla, sam mal okrog stare poronišnice hod, pa bo... Tko sm tud jaz. :)-:)-

Lp, Dolina

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

ivf
123nina

V katerem poskusu vam je uspelo?

v prvo (64%)

v drugo (12%)

v tretje (8%)

v četrto (3%)

v peto (4%)

v šesto (9%)

Število vseh glasov: 339

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!