|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 13:12:48   
binica
Pozdavček,
zanima me ali katera od vas telovadi po kaseti "telovadba v nosečnosti in po porodu", katero se da dobit na Vzajemni? A je telovadba ok?

LP, Binica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 14:16:21   
lidia
meni je super! ;)

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 19:21:02   
Taj
Ojla,;)

jaz imam kaseto s telovadbo za mamico in dojenčka:duda:-torej poporodno in se mi zdi kar koristna in uporabna reč:metulj:. Za ta denar (1.990 SIT) pa sploh.Mislim, da ne boš razočarana.:sloncek::sloncek:

Pozdravček:rozica:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 19:42:11   
@
Imam obe in sta super!
Samo telovadit je še treba...:)-

Afna

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 20:51:53   
HuAnita
Haj,
jaz sem pred porodom pridno telovadila po kaseti, čeprav vaje niso ne vem kakšna znanost, če si kdaj hodila na aerobiko... Le na bušija in medenico moraš paziti...:) Sem pa imela ob porodu težave - preveč mišič presredka, tako da mi je babica rekla, da škoda, da sem sploh telovadila, ker je bilo samo v škodo... kdo bi vedel?!:zmeden:
Tista druga kaseta (za mater in dojenčka) pa je po treh mesecih še nedotaknjena...:((

pa-pa!

Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 20:54:20   
Barbara L
Lep pozdrav;

pod smrekico sta me čakali obe telovadni kaseti Vzajemne, vadba med nosečnostjo in po porodu ter vadba za dojenčka in mamico.

Moje mnenje::zmeden: RAZOČARANJE:zmeden: (vsaj nad prvo kaseto)

Nisem športnik, vendar vseeno so mi vadbe bile takoooo enostavne, da ne vidim smisla v njih. Ne vem. Mogoče bom v poznejši nosečnosti bolj okorna in mi bodo zato težje?!?

Sem v 21 tednu in prejšnji teden sem dobila diagnozo "grozeči splav" in MIROVANJE!!! Tako da trenutno ne bom telovadila niti preko te kasetke.

Imejte se lepo!

Barbara L:metulj:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 21:36:46   
Kety
Barabara L, upam, da boš srečno donosila!:angel:

Srečno, Kety

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 21:41:01   
Barbara L
Hvala Kety.

Barbara L:metulj:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   telovadba - vzajemna
6.1.2005 10:13:34   
binica
Hvala vsem za odgovore. Glede na to, da danes delam popoldan, se jo bom kar sedaj lotila. Tudi če vaje niso zahtevne, je vseeno bolje malo pomigat z rito kot pa ležat na kavču :)-:)-:)-:)-

Barby, ti se pa kar lepo čuvaj!

LP, Binica

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Iskren zapis očeta po porodu: Moja žena je...
Iskreno povedano ne vem, kako ji je to uspelo. Bolečina je bila tako močna, intenzivna, silna, da sem jo čutil celo jaz....
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?