|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 13:12:48   
binica
Pozdavček,
zanima me ali katera od vas telovadi po kaseti "telovadba v nosečnosti in po porodu", katero se da dobit na Vzajemni? A je telovadba ok?

LP, Binica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 14:16:21   
lidia
meni je super! ;)

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 19:21:02   
Taj
Ojla,;)

jaz imam kaseto s telovadbo za mamico in dojenčka:duda:-torej poporodno in se mi zdi kar koristna in uporabna reč:metulj:. Za ta denar (1.990 SIT) pa sploh.Mislim, da ne boš razočarana.:sloncek::sloncek:

Pozdravček:rozica:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 19:42:11   
@
Imam obe in sta super!
Samo telovadit je še treba...:)-

Afna

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 20:51:53   
HuAnita
Haj,
jaz sem pred porodom pridno telovadila po kaseti, čeprav vaje niso ne vem kakšna znanost, če si kdaj hodila na aerobiko... Le na bušija in medenico moraš paziti...:) Sem pa imela ob porodu težave - preveč mišič presredka, tako da mi je babica rekla, da škoda, da sem sploh telovadila, ker je bilo samo v škodo... kdo bi vedel?!:zmeden:
Tista druga kaseta (za mater in dojenčka) pa je po treh mesecih še nedotaknjena...:((

pa-pa!

Hu:hudicek:Anita

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 20:54:20   
Barbara L
Lep pozdrav;

pod smrekico sta me čakali obe telovadni kaseti Vzajemne, vadba med nosečnostjo in po porodu ter vadba za dojenčka in mamico.

Moje mnenje::zmeden: RAZOČARANJE:zmeden: (vsaj nad prvo kaseto)

Nisem športnik, vendar vseeno so mi vadbe bile takoooo enostavne, da ne vidim smisla v njih. Ne vem. Mogoče bom v poznejši nosečnosti bolj okorna in mi bodo zato težje?!?

Sem v 21 tednu in prejšnji teden sem dobila diagnozo "grozeči splav" in MIROVANJE!!! Tako da trenutno ne bom telovadila niti preko te kasetke.

Imejte se lepo!

Barbara L:metulj:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 21:36:46   
Kety
Barabara L, upam, da boš srečno donosila!:angel:

Srečno, Kety

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   telovadba - vzajemna
5.1.2005 21:41:01   
Barbara L
Hvala Kety.

Barbara L:metulj:

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   telovadba - vzajemna
6.1.2005 10:13:34   
binica
Hvala vsem za odgovore. Glede na to, da danes delam popoldan, se jo bom kar sedaj lotila. Tudi če vaje niso zahtevne, je vseeno bolje malo pomigat z rito kot pa ležat na kavču :)-:)-:)-:)-

Barby, ti se pa kar lepo čuvaj!

LP, Binica

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?