telovadba - vzajemna (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

binica -> telovadba - vzajemna (5.1.2005 13:12:48)

Pozdavček,
zanima me ali katera od vas telovadi po kaseti "telovadba v nosečnosti in po porodu", katero se da dobit na Vzajemni? A je telovadba ok?

LP, Binica

lidia -> telovadba - vzajemna (5.1.2005 14:16:21)

meni je super! ;)

Taj -> telovadba - vzajemna (5.1.2005 19:21:02)

Ojla,;)

jaz imam kaseto s telovadbo za mamico in dojenčka:duda:-torej poporodno in se mi zdi kar koristna in uporabna reč:metulj:. Za ta denar (1.990 SIT) pa sploh.Mislim, da ne boš razočarana.:sloncek::sloncek:

Pozdravček:rozica:

@ -> telovadba - vzajemna (5.1.2005 19:42:11)

Imam obe in sta super!
Samo telovadit je še treba...:)-

Afna

HuAnita -> telovadba - vzajemna (5.1.2005 20:51:53)

Haj,
jaz sem pred porodom pridno telovadila po kaseti, čeprav vaje niso ne vem kakšna znanost, če si kdaj hodila na aerobiko... Le na bušija in medenico moraš paziti...:) Sem pa imela ob porodu težave - preveč mišič presredka, tako da mi je babica rekla, da škoda, da sem sploh telovadila, ker je bilo samo v škodo... kdo bi vedel?!:zmeden:
Tista druga kaseta (za mater in dojenčka) pa je po treh mesecih še nedotaknjena...:((

pa-pa!

Hu:hudicek:Anita

Barbara L -> telovadba - vzajemna (5.1.2005 20:54:20)

Lep pozdrav;

pod smrekico sta me čakali obe telovadni kaseti Vzajemne, vadba med nosečnostjo in po porodu ter vadba za dojenčka in mamico.

Moje mnenje::zmeden: RAZOČARANJE:zmeden: (vsaj nad prvo kaseto)

Nisem športnik, vendar vseeno so mi vadbe bile takoooo enostavne, da ne vidim smisla v njih. Ne vem. Mogoče bom v poznejši nosečnosti bolj okorna in mi bodo zato težje?!?

Sem v 21 tednu in prejšnji teden sem dobila diagnozo "grozeči splav" in MIROVANJE!!! Tako da trenutno ne bom telovadila niti preko te kasetke.

Imejte se lepo!

Barbara L:metulj:

Kety -> telovadba - vzajemna (5.1.2005 21:36:46)

Barabara L, upam, da boš srečno donosila!:angel:

Srečno, Kety

Barbara L -> telovadba - vzajemna (5.1.2005 21:41:01)

Hvala Kety.

Barbara L:metulj:

binica -> telovadba - vzajemna (6.1.2005 10:13:34)

Hvala vsem za odgovore. Glede na to, da danes delam popoldan, se jo bom kar sedaj lotila. Tudi če vaje niso zahtevne, je vseeno bolje malo pomigat z rito kot pa ležat na kavču :)-:)-:)-:)-

Barby, ti se pa kar lepo čuvaj!

LP, Binica

Stran: [1]