|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   televizija in bozic
29.11.2004 12:35:57   
klavdija&peska
drage mamice prosila bi vas za pomoč! ce je vmes kaksen ocka tudi uredu! ;)

Zanima me koliko in kdaj so vaši otroci začeli gledati televizijo. :duda: Jih pustite pred tvjem ali jim omejite ure gledanja. Kako potem ustavite jok, ali gre brez tega?

Kaj pa seznam bozicku ste ze naredili? :darilo:
Vam otroci povedo kaj zelijo ali kako se lotote nakupovanja igrac? Se je morda naslo na vasem seznamu tudi kaj taksnega kar ne oglasujejo na tvju, reklamnih letakih? :zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   televizija in bozic
29.11.2004 12:45:03   
Lenny
Najin pikec ima dve leti in skoraj tri mesece in TV je zaenkrat na srečo še zelo redka in časovno precej omejena zabava. Oba uprava, da bo tako ostalo čim dalj časa. Pogleda Telebajske, tu in dam kak delček oddaj o živalih, drugače pa ga televizija za zdaj še ne zanima. :bravo:

Kar pa se tiče seznama daril, je mulček precejšen poznavalec reklamnih letakov :)- Mimogrede najde kaj, kar se mu zdi, da bi nujno moral imeti. :)- Sva pa midva z :love: skoraj nedovzetna za reklame in se odločava bolj po svoje.

(odgovor članu klavdija&peska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   televizija in bozic
29.11.2004 15:09:47   
Pupica
moja princeska že obrača glavco za TV vendar ji ne pustim gledati v ekran...razen...ko grem zjutri skočt pod tuš in zobe umit, ter oblečt(cca.15 min)

Neposredna povezava do sporočila: 3
   televizija in bozic
29.11.2004 19:30:29   
india
Ja, mi sicer nimamo onejitve,kakšen dan več,kakšen dan manj. Ne pustim pa Cartoon Networka, so same nasilne risanke, raje kak lep dvd,...
Pisemca pa izdelamo skupaj ali pa sami in jih damo na okna,....:)-

Neposredna povezava do sporočila: 4
   televizija in bozic
29.11.2004 23:26:54   
*missy*
sama otrok še nimam tako da ti glede tv ne morem svetovat

lahko pa kaj pripomnim k pismom božičkom...
Sama sem stara 20 let.
Ko sem bila majhna sem (že od malega) sama pisala božičku.ko še nisem znala pisat sem kaj narisala, nakracala...resnično ti povem tega se spomnim kot bi bilo včeraj - vedno sem se pripravljala, vzela najlepši papir, nič se nisem smela zmotiti...a vedno sem napisala svoje želje in starši so vedno vedeli kaj kupiti...po tolikih letih je mami (ki je vse to shranjevala) prinesla pokazat in tako smo se smejali ko smo brali bratcova in moja pisma...lepo doživetje in rada se spominjam...:sloncek::sloncek:

p.s. potem mi je mami rekla, da moram dati pismo na okensko polico in pokriti s kamenjem(da ga ne odnese).
jaz sem seveda takoj zjutraj letela in gledala če je še tam - a božiček ga je že odnesel :bravo::bravo::bravo:

UŽIVAJTE:sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?