televizija in bozic (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

klavdija&peska -> televizija in bozic (29.11.2004 12:35:57)

drage mamice prosila bi vas za pomoč! ce je vmes kaksen ocka tudi uredu! ;)

Zanima me koliko in kdaj so vaši otroci začeli gledati televizijo. :duda: Jih pustite pred tvjem ali jim omejite ure gledanja. Kako potem ustavite jok, ali gre brez tega?

Kaj pa seznam bozicku ste ze naredili? :darilo:
Vam otroci povedo kaj zelijo ali kako se lotote nakupovanja igrac? Se je morda naslo na vasem seznamu tudi kaj taksnega kar ne oglasujejo na tvju, reklamnih letakih? :zmeden:

Lenny -> televizija in bozic (29.11.2004 12:45:03)

Najin pikec ima dve leti in skoraj tri mesece in TV je zaenkrat na srečo še zelo redka in časovno precej omejena zabava. Oba uprava, da bo tako ostalo čim dalj časa. Pogleda Telebajske, tu in dam kak delček oddaj o živalih, drugače pa ga televizija za zdaj še ne zanima. :bravo:

Kar pa se tiče seznama daril, je mulček precejšen poznavalec reklamnih letakov :)- Mimogrede najde kaj, kar se mu zdi, da bi nujno moral imeti. :)- Sva pa midva z :love: skoraj nedovzetna za reklame in se odločava bolj po svoje.

Pupica -> televizija in bozic (29.11.2004 15:09:47)

moja princeska že obrača glavco za TV vendar ji ne pustim gledati v ekran...razen...ko grem zjutri skočt pod tuš in zobe umit, ter oblečt(cca.15 min)

india -> televizija in bozic (29.11.2004 19:30:29)

Ja, mi sicer nimamo onejitve,kakšen dan več,kakšen dan manj. Ne pustim pa Cartoon Networka, so same nasilne risanke, raje kak lep dvd,...
Pisemca pa izdelamo skupaj ali pa sami in jih damo na okna,....:)-

*missy* -> televizija in bozic (29.11.2004 23:26:54)

sama otrok še nimam tako da ti glede tv ne morem svetovat

lahko pa kaj pripomnim k pismom božičkom...
Sama sem stara 20 let.
Ko sem bila majhna sem (že od malega) sama pisala božičku.ko še nisem znala pisat sem kaj narisala, nakracala...resnično ti povem tega se spomnim kot bi bilo včeraj - vedno sem se pripravljala, vzela najlepši papir, nič se nisem smela zmotiti...a vedno sem napisala svoje želje in starši so vedno vedeli kaj kupiti...po tolikih letih je mami (ki je vse to shranjevala) prinesla pokazat in tako smo se smejali ko smo brali bratcova in moja pisma...lepo doživetje in rada se spominjam...:sloncek::sloncek:

p.s. potem mi je mami rekla, da moram dati pismo na okensko polico in pokriti s kamenjem(da ga ne odnese).
jaz sem seveda takoj zjutraj letela in gledala če je še tam - a božiček ga je že odnesel :bravo::bravo::bravo:

UŽIVAJTE:sloncek::sloncek:

Stran: [1]