Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
televizija-noro zanimivo 12.6.2005 20:30:02
|
|
|
|
Mina1
|
Ja, ni najbolj zdravo in tako, ampak tudi jaz sem tale TV prakticirala pri prvem, edino tako sem ga lahko zamotila, da sem kaj postorila, sedaj drugi piškotek, ki je star 3 mesece, pa že meče pogled na TV. pa-pa Mina1
|
|
|
|
televizija-noro zanimivo 12.6.2005 21:34:17
|
|
|
|
špelica
|
Naš je star 8 mesecev, pa je TV še vedno zakon, od samega štarta, ko se mu je vid izboljšal, verjetno okrog tretjega meseca !Pa mu ne dovolim gledat, ampak ko je prižgana gre kar sam tja, se vsede 1 meter pred ekran in gleda, karkoli pač je, od poročil do reklam...
|
|
|
|
televizija-noro zanimivo 12.6.2005 22:09:31
|
|
|
|
Wahoo RR
|
tud naša...3 mesece ma...pa je tv zakon... mal ji že pustim, pol jo pa zamotim...
|
|
|
|
televizija-noro zanimivo 12.6.2005 22:40:08
|
|
|
|
KSENIJAJ
|
Zgleda, da je to vsem ful zanimivo. jaz sem od začetka ful komplicirala,... Zdej po pol leta, se pa več tolk ne sekiram, če malo poškili k tv-ju. Ko ga hranim mu jo celo prižgem, ker drugače ne poje skoraj nič,... lp, k.
|
|
|
|
televizija-noro zanimivo 13.6.2005 7:00:15
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Res so jim TV ekrani zanimivi. V zimskem času in njenih prvih mesecih sva tudi midve imeli takšne težave. Sedaj se pa raje s knjigo, igračo ali sprehodom okoli hiše zamotiva, kot pa s televizorjem. Tako, da ga prižgemo šele ob poročilih, ko gre Kristina spati. :muca:
|
|
|
|
televizija-noro zanimivo 13.6.2005 8:25:08
|
|
|
|
marjanaR
|
Tudi za našo petmesečno :duda:je televizija super zanimiva. Sicer pa sem brala, da televizija ni ravno najboljša stvar za majne očke, ker baje slika prehitro "laufa" in posledično povzroča motnje koncentracije pri otročku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?