televizija-noro zanimivo (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

metaa -> televizija-noro zanimivo (12.6.2005 20:23:33)

Še to sem se spomnila: a vaši tudi s takim zanimanjem buljijo v Tv? Dobre 3 mesece ima, brihtna pa je tolk, da dobro ve, kje v sobi je TV in se skozi tja obrača. Včasih ji kakšne par minutk pustim gledat in je ful zadovoljna, se smeje, zgovarja... Verjetno pa ni najbolj zdravo za očker pa to?

Mina1 -> televizija-noro zanimivo (12.6.2005 20:30:02)

Ja, ni najbolj zdravo in tako,

ampak tudi jaz sem tale TV prakticirala pri prvem, edino tako sem ga lahko zamotila, da sem kaj postorila, sedaj drugi piškotek, ki je star 3 mesece, pa že meče pogled na TV.

pa-pa Mina1

špelica -> televizija-noro zanimivo (12.6.2005 21:34:17)

Naš je star 8 mesecev, pa je TV še vedno zakon, od samega štarta, ko se mu je vid izboljšal, verjetno okrog tretjega meseca !Pa mu ne dovolim gledat, ampak ko je prižgana gre kar sam tja, se vsede 1 meter pred ekran in gleda, karkoli pač je, od poročil do reklam...

Wahoo RR -> televizija-noro zanimivo (12.6.2005 22:09:31)

tud naša...3 mesece ma...pa je tv zakon...

mal ji že pustim, pol jo pa zamotim...

KSENIJAJ -> televizija-noro zanimivo (12.6.2005 22:40:08)

Zgleda, da je to vsem ful zanimivo.
jaz sem od začetka ful komplicirala,... Zdej po pol leta, se pa več tolk ne sekiram, če malo poškili k tv-ju. Ko ga hranim mu jo celo prižgem, ker drugače ne poje skoraj nič,...

lp,
k.

BARBARA R. -> televizija-noro zanimivo (13.6.2005 7:00:15)

Res so jim TV ekrani zanimivi. V zimskem času in njenih prvih mesecih sva tudi midve imeli takšne težave. Sedaj se pa raje s knjigo, igračo ali sprehodom okoli hiše zamotiva, kot pa s televizorjem.
Tako, da ga prižgemo šele ob poročilih, ko gre Kristina spati.

:muca:

marjanaR -> televizija-noro zanimivo (13.6.2005 8:25:08)

Tudi za našo petmesečno :duda:je televizija super zanimiva. Sicer pa sem brala, da televizija ni ravno najboljša stvar za majne očke, ker baje slika prehitro "laufa" in posledično povzroča motnje koncentracije pri otročku.

Sibil_ -> televizija-noro zanimivo (13.6.2005 15:04:39)

Tudi moj sin zelo rad gleda TV, pa mu ne pustimo-edina izjema je rezanje nohtov.Takrat pa tako gleda TV, da lahko jaz karkoli z njegovimi nohti delam.:)-
Drugače je pa neka raziskava pokazala, da je gledanje televizije pri tako majhnih otrocih nevarno zaradi možganov, ker se s premikanjem slike ustvarjajo narobe vzorci gibanja v možganih.:(
Predvsem je pa nevarno hraniti otroka ob televiziji, ker se potem ne zaveda koliko poje in bi kar jedel ( baje je to eden od razlogov za debelost v ZDA).
No, občasno se lahko malo nagledajo, ampak vsakodnevno pa jaz ne bi tega prakticirala (čeprav je komot, ker se zamotijo in imamo mamice mir kaj postorit-priznam).;)
LP,
Sibil

Stran: [1]