|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   teletubbies
17.2.2005 17:29:27   
barbara12
Na pomoč. Moja Isa si strašno želi tega teletubbiesa Po-ja. Pa ga na žalost ne uvažajo več. To so tisti ki so jih imeli decembra v Arielu in Baby-centru. Se ga je mogoče kakšen otrok že naveličal? Cena ni važna. Hvala za pomoč.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   teletubbies
17.2.2005 18:14:32   
puri
Mi ga ne damo:)-
A jih res nimajo več? Dobro, da smo ga decembra kupili, ker je naš čist nor nanga,....kamorkoli gremo, ga napoka v ruzak in mora povsod zraven:)-

No, upam da ga vam bo ratal še kje zbrskat;)

(odgovor članu barbara12)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   teletubbies
17.2.2005 18:28:34   
analizapola
Mi tudi ga še nimamo.:((
Gledamo pa jih vsak dan in sicer ob 8.00 na HRT1 in ob 14.30 na BBC PRIME. :)-:bravo:8);)

:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   teletubbies
17.2.2005 18:33:54   
Mirna*
Zdaj ne vem tocno, katerega Po-ja mislis, mi imamo doma knjigice, risanke in plisastega Poja in Lili. Po poje in miga, Lili pa tudi nekaj govori. Kupila sem ju v Arielu in vem, da ju tu pri nas skorajda sigurno se imajo, ker sem jih videla. Vse stiri. Cena je okrog 7-8 cukov. lp

Neposredna povezava do sporočila: 4
   teletubbies
17.2.2005 18:46:00   
barbara12
Mirna prosim povej kje si jih videla. Sem šisto na koncu že. Niti na amazon.com jih ne moremo kupiti, ker naše države ne podpirajo.
hvala za inf

Neposredna povezava do sporočila: 5
   teletubbies
17.2.2005 20:03:31   
bikica30
Kako amazon ne podpira naše države?!? Pojdi na amazon.co.uk (angleški amazon), tisti s .com je ameriški - mogoče se zato ne da. Mi smo kupili že kar nekaj knjig preko amazona.
LP :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
   teletubbies
17.2.2005 21:39:10   
rozi81
Barbara mislim da se z Mirno nista glih razumeli. če razumem bi ti rada imela rdečega telebajska, Mirna je pa verjetno mislila medvedka Po-ja.
drgač pa sem jih jst vidla v Toysu v Grazu. Tm majo vse barve teh telebajskov.

Upam da se ne motim glede tvoje želje če pa se se pa opravičujem.

Lp S in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 7
   teletubbies
18.2.2005 15:52:12   
Abby
Če ni predaleč, v Arielu v Slovenj Gradcu so imeli plišastega Poja še prav pred kratkim. Splača se poklicati in vprašati.

Neposredna povezava do sporočila: 8
   teletubbies
18.2.2005 15:53:38   
Abby
Aja, gre seveda za rdečo telebajsko Po, NE medvedka Pu.

Neposredna povezava do sporočila: 9
   teletubbies
19.2.2005 7:13:58   
barbara12
Končno smo ga našli v Arielu v Železnikih oz. tam nekje blizu. Ko sem jim povedala za problem so sami poiskali po svojih trgovinah, nakar so me naslednji dan (včeraj popoldne)obvestili, da ga bodo dostavili v Ljubljano in v katero trgovino. Hvala njim. Baby-center in podobnim pa je vseeno za kupce saj imajo tako ali tako dosti prometa. Pri njih ne kupujem več.

Prijazne uslužbenke pa so bile tudi v Spektri d.o.o.(uvoznik telebajskov)in so mi povedale v katere trgovine so pošiljali te telebajske.

Hvala vsem za pomoč.

Neposredna povezava do sporočila: 10
   teletubbies
19.2.2005 7:15:23   
puri
No, samo da ste ga najdli:)

Neposredna povezava do sporočila: 11
   teletubbies
20.2.2005 7:33:56   
Mirna*
Barbara12, no, me veseli, da si obiskala moj rodni kraj :bravo::bravo::bravo:. Vidis, kaj se pri nas vse dobi ;)Oprosti, ker ti nisem prej odpisala, sem bila res polno zaposlena.

Neposredna povezava do sporočila: 12
   teletubbies
20.2.2005 7:35:49   
Mirna*
Sem pa te cist prov razumela, kaj hoces dobit, ker pri nas non stop prepevata Po in Lily.Skrbi me le to, da so stirje telebajski hehe.

Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?