teletubbies (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

barbara12 -> teletubbies (17.2.2005 17:29:27)

Na pomoč. Moja Isa si strašno želi tega teletubbiesa Po-ja. Pa ga na žalost ne uvažajo več. To so tisti ki so jih imeli decembra v Arielu in Baby-centru. Se ga je mogoče kakšen otrok že naveličal? Cena ni važna. Hvala za pomoč.

puri -> teletubbies (17.2.2005 18:14:32)

Mi ga ne damo:)-
A jih res nimajo več? Dobro, da smo ga decembra kupili, ker je naš čist nor nanga,....kamorkoli gremo, ga napoka v ruzak in mora povsod zraven:)-

No, upam da ga vam bo ratal še kje zbrskat;)

analizapola -> teletubbies (17.2.2005 18:28:34)

Mi tudi ga še nimamo.:((
Gledamo pa jih vsak dan in sicer ob 8.00 na HRT1 in ob 14.30 na BBC PRIME. :)-:bravo:8);)

:muca:

Mirna* -> teletubbies (17.2.2005 18:33:54)

Zdaj ne vem tocno, katerega Po-ja mislis, mi imamo doma knjigice, risanke in plisastega Poja in Lili. Po poje in miga, Lili pa tudi nekaj govori. Kupila sem ju v Arielu in vem, da ju tu pri nas skorajda sigurno se imajo, ker sem jih videla. Vse stiri. Cena je okrog 7-8 cukov. lp

barbara12 -> teletubbies (17.2.2005 18:46:00)

Mirna prosim povej kje si jih videla. Sem šisto na koncu že. Niti na amazon.com jih ne moremo kupiti, ker naše države ne podpirajo.
hvala za inf

bikica30 -> teletubbies (17.2.2005 20:03:31)

Kako amazon ne podpira naše države?!? Pojdi na amazon.co.uk (angleški amazon), tisti s .com je ameriški - mogoče se zato ne da. Mi smo kupili že kar nekaj knjig preko amazona.
LP :rozica:

rozi81 -> teletubbies (17.2.2005 21:39:10)

Barbara mislim da se z Mirno nista glih razumeli. če razumem bi ti rada imela rdečega telebajska, Mirna je pa verjetno mislila medvedka Po-ja.
drgač pa sem jih jst vidla v Toysu v Grazu. Tm majo vse barve teh telebajskov.

Upam da se ne motim glede tvoje želje če pa se se pa opravičujem.

Lp S in :duda:

Abby -> teletubbies (18.2.2005 15:52:12)

Če ni predaleč, v Arielu v Slovenj Gradcu so imeli plišastega Poja še prav pred kratkim. Splača se poklicati in vprašati.

Abby -> teletubbies (18.2.2005 15:53:38)

Aja, gre seveda za rdečo telebajsko Po, NE medvedka Pu.

barbara12 -> teletubbies (19.2.2005 7:13:58)

Končno smo ga našli v Arielu v Železnikih oz. tam nekje blizu. Ko sem jim povedala za problem so sami poiskali po svojih trgovinah, nakar so me naslednji dan (včeraj popoldne)obvestili, da ga bodo dostavili v Ljubljano in v katero trgovino. Hvala njim. Baby-center in podobnim pa je vseeno za kupce saj imajo tako ali tako dosti prometa. Pri njih ne kupujem več.

Prijazne uslužbenke pa so bile tudi v Spektri d.o.o.(uvoznik telebajskov)in so mi povedale v katere trgovine so pošiljali te telebajske.

Hvala vsem za pomoč.

puri -> teletubbies (19.2.2005 7:15:23)

No, samo da ste ga najdli:)

Mirna* -> teletubbies (20.2.2005 7:33:56)

Barbara12, no, me veseli, da si obiskala moj rodni kraj :bravo::bravo::bravo:. Vidis, kaj se pri nas vse dobi ;)Oprosti, ker ti nisem prej odpisala, sem bila res polno zaposlena.

Mirna* -> teletubbies (20.2.2005 7:35:49)

Sem pa te cist prov razumela, kaj hoces dobit, ker pri nas non stop prepevata Po in Lily.Skrbi me le to, da so stirje telebajski hehe.

Stran: [1]