|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tekočina
24.1.2005 22:46:18   
puri
Mene pa zanima, koliko tekočine-čaja spijejo približno pol leta stari otročki, ki imajo že ene 3 goste obroke na dan, poleg tega pa se tudi še dojijo?

Naš namreč ne zna piti po flaški - samo grize cucelj in tako sploh nič ne popije, samo kar dobi pri meni!
Tako, da sem mu zdej začela dajat čaj kar po žlički, samo tako, ga tut ne popije prav veliko, ker gre tok počasi:zmeden:

Kako ste jim ve dajale piti, če niso hoteli flaške?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   tekočina
24.1.2005 22:49:11   
lan
Lan ni nikoli maral flaške.Jaz sem mu dajala za piti iz lončka.Probaj lonček,Lanu je bil zelo všeč.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   tekočina
24.1.2005 22:51:19   
Nejka1
Naš je bil star sedem mesecev, torej je gosto hrano, pije mleko po flaški, za kakšen čaj pa mu tudi ni preveč.
Jaz mislim, da žeje ne trpi, sicer pa pravijo, da se otrok pri dojenju najprej odžeja (prva faza dojenja), nato pa nasiti. Naš pa se še rad večkrat na dan "pocarta" pri dojenju in po moje se tud odžeja.
Predlagam pa ti, da mu čaj ali pa prekuhano vodo vseeno ponudiš. Jaz mu kljub vsemu- tako, da se tudi navadi.
Lp, Nejka

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   tekočina
24.1.2005 22:58:20   
puri
Lan, lonček sem mu včeraj probala dat, pa ga tut ne mara:zmeden:
A to si mislila tistega, ki ne poliva?

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   tekočina
24.1.2005 23:07:37   
Adelina
Naš tudi ni vode ali čaja nikoli hotel pit po flaški, čeprav je mleko sicer pil-poleg dojenja. Od 6. meseca pa pije kar iz navadnega kozarčka ali iz njegove skodelice. Če je žejen lepo pije, če ni pa pač noče. Me pa ponavadi ful gleda, če jaz pijem in mu ponudim.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   tekočina
25.1.2005 7:21:14   
BARBARA R.
Tudi naša Kristina je začela že pri štirih meseceih piti iz lončka z nastavkom.Sedaj ima pa takšne nastavke tudi na steklenički in kar sama pije.Sprva ji je bilo potrebno ponujati,sedaj sem pa samo pozorna da je na vidnem mestu.Ko je žejna mi nakaže kaj želi.
Seveda ne more zadeva uspeti že pri prvem poskusu,saj otrok ne ve čemu služi.V pribljižno treh dneh je sprejela lonček.

Pri njenih začetkih je spila pribljižno 1-1.5 dcl vode ali bebi čaja.

:muca:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   tekočina
25.1.2005 8:24:25   
Anonimen
Ana ni do 7. meseca pila nič drugega kot samo moje mleko. Ko sem ji začela uvajat gosto hrano in s tem zmanjšala količino mleka, je začela počasi, res počasi pit tudi čaj.

Zdaj popije več čaja kot mojega mleka, navadnega mleka pa niti pod razno samega. Ja v jogurtih ali kašiach, sicer pa ne. Ne vem, kako bo, ko se bova nehale dojit zjutraj in zvečer :zmeden:

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   tekočina
25.1.2005 13:38:57   
.ču
Tud moj:duda::modri:noče pit iz flaške,tko,da sem probala lonček ki ne polije in razne nastavke.
Najbolj se obnese NUK-ov,ki je plastičen,drugače kar precej trd in z malo večjo odprtino.Imam ga še od prve:duda::roza:,to je ene pet let,tko,da ne vem,če se še dobi.
Sem kar vesela,da pije vsaj po tem nastavku.

LP:metulj:

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   tekočina
25.1.2005 21:03:57   
Anja167
Kako pa gre iz teh magičnih lončkov? Jaz sem prvič dala ventil stran, zdaj pa naš ne ve, da mora potegniti, da kaj ven priteče, in torej iz lončka ne more nič popiti... :(:(:(

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?