|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave z lulanjem
9.3.2012 10:22:20   
dps1
še ima katera težave z otrokom, da ne uspe pravi čas do wc-ja in ima malo mokre hlačke? ne  vemo kako rešiti zadevo. hodi v prvi razred, čez počitnice je vse bp, ko ni počitnic, ni ok. se pogovarjamo, če je kaj narobe v šoli, karkoli, pa ne najdemo vzroka. dogaja se samo čez dan. izgovorov za mokre hlačke pa je milijon.

sem že vprašala zdravnico, pa ni polagala neke pozornosti na to.

kako ste rešile zadevo? hvala za vsak namig.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave z lulanjem
9.3.2012 10:33:59   
tehnofil
IZVIRNO SPOROČILO: dps1

Ni nujno da gre za fiziološko motnjo.

Majhni otroci se tako zamotijo, da z lulanjem čakajo čisto do konca in potem jim uide. Pač se vaš bolj pogosto tako vživi, da lulanje ignorira. Našemu se je to zgodilo le nekajkrat, tudi doma.

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.3.2012 11:41:45   
Najaa
Naša tamala ima te probleme. Stara je 3 leta, plenic nima od 2,5 let in zdej ima obdobja, ko niso hlačke nič mokre in obdobja, ko ji vsakič malo uide in skoz menjamo hlačke.

(odgovor članu tehnofil)
Neposredna povezava do sporočila: 3
9.3.2012 15:54:49   
divna
Tudi pri našem se je to parkrat zgodilo. Ker sem učiteljico poznala in sva bile v kontaktu in ona ni opazila nekih posebnosti, sem prišla do ugotovitve, da med odmorom ni šel na wc, ker je imel "pomembnejšo" delo, med poukom pa tudi ni šel. Rezultat? Mokre spodnjice. No, kasneje je ugotovil, da se je tudi igrati boljše, če ga ob tem ne tišč lulat in je na začetku odmora najprej hitel na wc.

lp

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.3.2012 18:13:26   
ticika
isto je pri našem 5,5 letniku, vse drugo je pomembnejše. Ponoči gre normalo lulat, čez dan pa včasih - ne vedno- zamenja gatke tudi po 4x.
Zadnjič pa je bil njegov komentar, ko sem ga spraševala zakaj so spet gate mokre (igrali smo človek ne jezi se): ja mami no, igra je zanimivejša kot lulanje!!user posted image niti huda nisem mogla bit, ker sem se preveč režala.

Imam dva prekrasna sončka, ki mi sijeta in polepšata vsak dan.

(odgovor članu divna)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2012 10:16:09   
Ajra RR
IZVIRNO SPOROČILO: dps1

še ima katera težave z otrokom, da ne uspe pravi čas do wc-ja in ima malo mokre hlačke? ne  vemo kako rešiti zadevo. hodi v prvi razred, čez počitnice je vse bp, ko ni počitnic, ni ok. se pogovarjamo, če je kaj narobe v šoli, karkoli, pa ne najdemo vzroka. dogaja se samo čez dan. izgovorov za mokre hlačke pa je milijon.

kako ste rešile zadevo? hvala za vsak namig.

O težavah z lulanjem je pisala že tale strokovnjakinja, lahko malo pogledaš med odgovori, lahko pa ji anonimno zastaviš vprašanje in ti bo dala kak nasvet. Odgovori hitro. Tukaj jo najdeš: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/dr-sasa-poljak-lukek_43

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu dps1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?