|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   težave
21.11.2006 9:32:22   
Anonimen
s partnerjem živiva že dolgo skupaj. Imava otroke. Vendar včasih preveč pogleda v kozarec. Že tako dela cele dneve in ne zna nikoli priti domov, vedno se mora še ustaviti v gostilni. Včasih je res nevzdržno takšno življenje. Nevem kaj naj, jas sem samo doma službo sem izgubila samo otroci in čakanje kakšen bo prišel domov dobre ali slabe volje. Drugače je zelo dober človek in otroke ima zelo rad in oni njega, Vendar ko je pod vplivom alkohola je nemogoč. Pride dan ko je vse ok in si mislim ko bi bilo vedno tako. Nevem kaj sem komu naredila, da imam takšno življenje, saj počasi bom obupala, že tako nimam prijateljic, samo družina, še dobro da je internet , če ne bi se mi utrgal. Mogoče sem se že navadila takšnega življenja, nevem ampak včasih mi vse preseda.Saj bi mogla tudi nekaj zase narediti, kaj pravite? Navsezadnje ga imam rada in otroci mi dajejo voljo.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: težave
21.11.2006 9:37:52   
Taula
Pogovori se z njim. Če je zadeva že tako daleč da potrebuje zdravljenje, naj gre na zdravljenje. Brez njegovega sodelovanja seveda ne bo šlo. Če pa bo nadaljeval z popivanje ti ostane le eno..da ga zapustiš. V dobro tebe in otrok in mogoče ga to strezni.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.11.2006 9:39:29   
Sita
Tvoj mož je po vsej verjetnosti alkoholik. Vendar to najbrž zanika? Preberi kakšno knjigo o odvisnosti od Sanje Rozman in se nato obrni nanjo.

Vsekakor pa moraš tudi nekaj storiti zase in tudi za zakon. Namesto, da dopoldan čakaš na družino, počni kar te veseli. Najpej pa moraš premisliti, kaj bi rada počela.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.11.2006 9:43:47   
n*a*
Sita - kaj pa ženske rade počnete(mo)? Kak dober predlog?

Zadnje čase sem vsega naveličana in prav nič me ne spravi v dobro voljo. Niti ne vem kaj naj bi počela, da bila boljše volje?!user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.11.2006 10:27:25   
lelaval
Se mi zdi čisto ista situacija, kot od enih naših kolegov. On je ful dober človek, dolgo v službi, potem pa še v gostilno (in še vsak čas tudi). Pa ne vprašaj, koliko je spil. Dobesedno ni imel "podna". Imata 2 otroka, oba službo. In sta se pogovorila. Enostavno ga je postavila pred dejstvo, da, če ne bo nehal pit, se ločita. In je resnično nehal pit - je bil sam toliko močan, da ni potreboval zdravljenaja. In sedaj so krasna družina. Poskusi, vendar mu daj vedet, da misliš resno.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.11.2006 10:30:33   
Nixxon
Edino škoda je, ker so tako močne osebnosti dokaj redke.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.11.2006 10:59:54   
nuala
Vse kaže, da je tvoj mož alkoholik. Sočustvujem.
Najprej se z njim pogovori, da boš vedela, ali on to priznava ali  ne.
Potem je treba od njega izvedeti, ali je pripravljen ukrepati ali ne.
Če je, se vsi maksimalno potrudite in mu stojte ob strani, naj gre k zdravniku in na zdravljenje.
In če zdravljenja ne bo, alkoholizem bo zanikal, pil še vedno, je smer ukrepanja prepuščena tebi. Večina žensk ostane. Jaz ti vsekeko toplo polagam na srce, da v tem primeru odideš in poiščeš pomoč  tistih, ki so ti blizu.
Ker življenje z alkoholikom je obupno in vedno težje.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Nixxon)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.11.2006 11:07:22   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: n*a*

Sita - kaj pa ženske rade počnete(mo)? Kak dober predlog?

Zadnje čase sem vsega naveličana in prav nič me ne spravi v dobro voljo. Niti ne vem kaj naj bi počela, da bila boljše volje?!user posted image

Ne vem kaj, to je odvisno od vsakega posameznika. S čim se rada razvajaš?

Jaz osebno zelo rada berem knjige - psihološke in duhovne (ne religiozne, pač pa bolj stvari, ki se tičejo joge) in filozofske seveda. To mi razširja moje poglede na svet in v tem zelo uživam. Rada tudi kaj na forum napišem in berem, kako drugi razmišljajo.
Zelo rada berem tudi tujo literaturo in si kaj prevajam iz angleščine (nekaj je tudi že izšlo in tudi še bo) in se iz čistega veselja učim kak tuj jezik.
Včasih tudi rešujem kakšne naloge iz logike, ki jih najdem na spletu.
Rada grem sama ven v naravo bodisi tečt ali preprosto hodit po gozdu ali na kakšen hrib ali goro.
Pa vsakodnevno božam našega kunca medtem ko berem.
Pa klepetam po internetu, kadar si zaželim stikov z ljudmi ali obiščem mojo prijateljico.

Vedno mi še prehitro mine čas ....

V planu imam še toliko knjig za prevest v slovenščino ... za neke knjige me že preganjajo, tako da je tisto, kar mi je sprva bilo v veselje, postala že nuja, da stvari spravim na svet ... in neznansko uživam, ker lahko počnem, kar me veseli in včasih celo zaslužim za svoje delo, opravljeno iz čistega veselja.

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu n*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2006 13:03:57   
mojamura
o tem ali je tvoj mož alkoholik ali ne ne bi debatirala, ker to verjetno najbolje veš sama. Dejstvo pa je da ga ti ne boš. oz. bi ga težko spremenila. pogovor z njim pa vseeno ne bo škodil.

Raje naredi kaj zase, ni vrag, da bi se cele dneve razdajala le družini in gospodinjskim opravilom.

recimo tudi jaz sem brez službe in se mi ne zdi pametnoo tratit časa za brez veze.....vpisala sem se v neko šolo in zdaj pridno obiskujem predavanja, preberem kakšno knjigo (mam podoben okus kot Sita), kaj na forumu napišem.....vsaj enkrat na teden se zvečer zaprem v kopalnico za 3 ure in se razvajam....lepo se okopam, si obrijem noge, si uredim nohte, kožo....skratka naredim nekaj dobrega tudi zase.

tako da, uživaj življenje, saj čas prehitro beži....in zakaj bi se morala ti čez leta spraševati a sem sploh ŽIVELA?

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?