Sita -> RE: težave (21.11.2006 11:07:22)
|
IZVIRNO SPOROČILO: n*a* Sita - kaj pa ženske rade počnete(mo)? Kak dober predlog? Zadnje čase sem vsega naveličana in prav nič me ne spravi v dobro voljo. Niti ne vem kaj naj bi počela, da bila boljše volje?![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Ne vem kaj, to je odvisno od vsakega posameznika. S čim se rada razvajaš? Jaz osebno zelo rada berem knjige - psihološke in duhovne (ne religiozne, pač pa bolj stvari, ki se tičejo joge) in filozofske seveda. To mi razširja moje poglede na svet in v tem zelo uživam. Rada tudi kaj na forum napišem in berem, kako drugi razmišljajo. Zelo rada berem tudi tujo literaturo in si kaj prevajam iz angleščine (nekaj je tudi že izšlo in tudi še bo) in se iz čistega veselja učim kak tuj jezik. Včasih tudi rešujem kakšne naloge iz logike, ki jih najdem na spletu. Rada grem sama ven v naravo bodisi tečt ali preprosto hodit po gozdu ali na kakšen hrib ali goro. Pa vsakodnevno božam našega kunca medtem ko berem. Pa klepetam po internetu, kadar si zaželim stikov z ljudmi ali obiščem mojo prijateljico. Vedno mi še prehitro mine čas .... V planu imam še toliko knjig za prevest v slovenščino ... za neke knjige me že preganjajo, tako da je tisto, kar mi je sprva bilo v veselje, postala že nuja, da stvari spravim na svet ... in neznansko uživam, ker lahko počnem, kar me veseli in včasih celo zaslužim za svoje delo, opravljeno iz čistega veselja.
|
|
|
|