|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tandemski vozički-vozički za dvojčke
16.1.2009 20:00:12   
sxy
Bom kr tlele vprašal, ker verjetno je katera, ki ima dva user posted image , z malo razliko in je potrebovala voziček za dva oz. tandemski voziček, pa me zanima če ma katera izkušnje z njimi oz. kje se jih da dobit, a je sploh kaj takšnega na tržišču, pa da je tudi uporabno in da ni preveč štorasto? Uf... sedaj sem pa že zahtevna.
Kaj pa vozički za dvojčke, kateri je najbolj priročen???
Ali obstaja voziček za dvojčke, ki pa se lahko da narazen, če sva oba z mojim user posted image na sprehodu, da peljeva vsak svojega, če pa sem sama jih pa nekako skupaj spnem in jih sama peljem???
Če ima katera več izkušenj in prakse s tem, bi ji bila hvaležna vsakega nasveta.
Razlika med user posted image bo slabe 14m in bomo verjetno še za oba potrebovali v večini primerov voziček.
Hvala za nasvete če jih ima katera!!!

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tandemski vozički-vozički za dvojčke
16.1.2009 20:03:35   
Jančika_
Malo poišči z iskalnikom, o tem smo že veliko pisale. Jaz sem imela Hauckov tandem.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
16.1.2009 20:23:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sxy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2009 22:43:08   
Anonimen
mi imamo razlike med dvema 17 mesecev in imamo BuggyPoda na nas vozicek pritrjen in kar kulsko zgleda, le malo na desno vlece, ko vozis.
Drugace je pa primeren do 15kg in edino, kar je res ovira je to, da ne mores v vecino trgovin, ker imajo preozke prehode... no, saj to isto verjetno drzi za vosicke za dvojcke..

Link za buggypoda.. mal posrfej, tam pise, ce gre na tvoj dosedanji vozicek.. pri nas se pa kupi preko neta na www.mami.si (peg Peregeo trgovine) ali pa www.soncek.si

obljubljen link: http://www.revelo.co.uk/

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.1.2009 9:37:05   
ANIME
Lahko kupiš dva vozička in ju splenš s sponko ali pa kupiš voziček za dvojčke

Nekateri vozički za dvojčke so že prilagojeni na širino invalidskega vozička (da gre skozi vsa vhodna vrata - mank kot 80 cm). Prg perego ima celo takega, da sta sedežaq v razmerju 60:40.

Midva imava HOCO voziček in za enkrat sva zadovoljna

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.1.2009 11:05:43   
saline
IZVIRNO SPOROČILO: PikaPola34

mi imamo razlike med dvema 17 mesecev in imamo BuggyPoda na nas vozicek pritrjen in kar kulsko zgleda, le malo na desno vlece, ko vozis.
Drugace je pa primeren do 15kg in edino, kar je res ovira je to, da ne mores v vecino trgovin, ker imajo preozke prehode... no, saj to isto verjetno drzi za vosicke za dvojcke..

enako

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.1.2009 13:59:05   
sxy
IZVIRNO SPOROČILO: ANIME

Lahko kupiš dva vozička in ju splenš s sponko ali pa kupiš voziček za dvojčke

Nekateri vozički za dvojčke so že prilagojeni na širino invalidskega vozička (da gre skozi vsa vhodna vrata - mank kot 80 cm). Prg perego ima celo takega, da sta sedežaq v razmerju 60:40.

Midva imava HOCO voziček in za enkrat sva zadovoljna

Kateri vozički pa so taki da jih lahko spneš s sponko??? Ali je kakšen voziček "marela", pa bi kupili dva in ju s sponko speli skupaj??? Bi tudi v avtu zavzelo najmanj prostora???
ANIME... ali poznaš katere takšne vozičke in ali sponko dobiš zraven?
hvala!!!

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...

(odgovor članu ANIME)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2009 23:58:02   
mulan
Navadni peg perego vozički se dajo skupaj spnet. Tako so mi takrat rekli.

Sama pa sem se odločila za en voziček, ki sem ga dobila preko ebaya: Phil & Teds sports buggy with doubles kit: http://cgi.ebay.com/PHIL-AND-TEDS-RED-SPORT-BUGGY-STROLLER-WITH-DOUBLES-KIT_W0QQitemZ120364819619QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item120364819619&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1205%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318%7C301%3A0%7C293%3A1%7C294%3A50

Dali smo dosti denarja (za voziček, dodatni sedež, zimsko vrečo, košaro, prevleka za dež + poštnina iz Anglije je bilo takrat 650 EUR), ampak se je splačalo. Ne predstavljam si bit brez. Otroci so pa 16 m razlike in še vedno kdaj oba vozim (prva ima 2.5 let in drugi 15.mes). Na da se prehvalit zadeve, res.
Če rabiš kakšno pomoč ali imaš kaj specifičnega za vprašat, mi piši.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.1.2009 9:35:05   
sxy
mulan, hvala...
A veš da sem tak voziček gledala in imela v mislih. Edino kar nisem zasledila na njihovi strani je, ali lahko otrok vsaj eden, mlajši v vozičku leži, če sta oba v vozičku??? Ali imaš kakšne slikce, kako vi izgledate v vozičku? Verjetno daš tastarejšeg spredaj, ko je bolj radoveden in mlajšega zadaj?? Kako je pa na začetku, ko je mlajši v ležečem položaju, a ste takrat uporabljali drug voziček? No ko razmišljam, da v skrajni sili če se ne da v full ležeč položaj za začetne mesece uporabim voziček in košaro od starejšga, ki ga uporabljamo sedaj(quinny), pa kasneje skupaj v tandemskem. Kako ste vi to prakticirali??? Kaj pa spravljanje v avto? a je prtljažnik poln že samo vozička??? Ali ga lahko sama zložiš in sestaviš, a je enostaven sistem???
Hvala za nasvete!!!

Choice is yours...

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.1.2009 10:28:27   
mulan
Ko je ta mlajši še dojenček, se voziček poleže, daš not košaro in otroka. Čisto ravno je, ne skrbi. Nato natakneš na vrh drugi sedež za starejšega otroka. Ko ju voziš, vsi vidijo le starejšega otroka na vrhu (in se čudijo kdo joka če je otrok čisto priden na vozičku...), ti pa imaš od zadaj pregled nad mlajšim otrokom.

Ko pa se mlajši nauči sedet, daš voziček v sedeč položaj, tisti dodatni stol pa se pripne zadaj (prej je bil spredaj), kamor gre mlajši otrok.

Zlaga se enostavno, porabi toliko prostora kot kak trikolesni quinny (dodatni stol itak vedno odpneš dol), vozi se zelo lepo. Mi smo uporabljali ta voziček od vsega začetka, že ko je mali šel prvič ven. Jaz sem namreč bila sama, mož dosti dela, mama živi v tujini, tašča pa 100 km stran, drugih, ki bi mi vsak dan priskočil na pomoč, pa nisem imela.

Tu so ob vozičku male slikice, poglej kako zgleda 'toddler&newborn': http://philandteds.com/sport_index.htm
Slik pa nimam dosti, pa še te ne vem kje so :)

Aja, zdaj ko sta pribljižno isto težka in je vseeno kateri kje sedi (drugače mora težji otrok vedno sedet spredaj, da se voziček ne zvrne), ta starejša rajši sedi spodaj, pa čeprav manj vidi...

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.1.2009 10:31:36   
mulan
Sem ravno vidla, da če klikneš na 'go inline!' (na desni strani), se ti pokažejo slike v različnih položajih.

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.1.2009 11:11:49   
sxy
mulan... hvala...
Ja to sem si ogledala, naprej in nazaj, večkrat. Ampak tam ko je kao "toddler & newborn se mi zdi kot da bi bilo placa samo za enega, drugi se mi zdi da je čisto stišan pod tastarejšim, ta kot da bi sedel nad njim. Hmmm... najbrž se slabo vidi na slikah in je v živo bolj jasno kako in kaj, a tako se mi res zdi da je full stišano in kot da bi sedel na njemu. So dali tako smešno sliko, bi mogli ta način slikat še od zadaj in odspredaj, da bi bila lažja predstava!!!
Hvala vseeno za tvoje izkušnje in nasvete!!!

< Sporočilo je popravil sxy -- 18.1.2009 11:12:02 >

Choice is yours...

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.1.2009 20:53:20   
ANIME
IZVIRNO SPOROČILO: sxy

Kateri vozički pa so taki da jih lahko spneš s sponko??? Ali je kakšen voziček "marela", pa bi kupili dva in ju s sponko speli skupaj??? Bi tudi v avtu zavzelo najmanj prostora???
ANIME... ali poznaš katere takšne vozičke in ali sponko dobiš zraven?
hvala!!!

Kolikor se jaz spozna, lahko skupaj spneš kateri koli voziček marelo. Za ostale se pač moraš pozanimat v trgovini. Za v avto pač nimam pojma, saj nimam pojma na koliko so zložita dva vozička in na koliko eden (pač odvisno od modelov vozička).
Jaz ti res predlagam da greš v kakšen Baby center po nasvet (tam sem imela zelo dobro izlušnjo glede profesionalnosti prodajalcev) in se o vsem pozanimaš ...

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?