mulan -> RE: tandemski vozički-vozički za dvojčke (18.1.2009 10:28:27)
|
Ko je ta mlajši še dojenček, se voziček poleže, daš not košaro in otroka. Čisto ravno je, ne skrbi. Nato natakneš na vrh drugi sedež za starejšega otroka. Ko ju voziš, vsi vidijo le starejšega otroka na vrhu (in se čudijo kdo joka če je otrok čisto priden na vozičku...), ti pa imaš od zadaj pregled nad mlajšim otrokom. Ko pa se mlajši nauči sedet, daš voziček v sedeč položaj, tisti dodatni stol pa se pripne zadaj (prej je bil spredaj), kamor gre mlajši otrok. Zlaga se enostavno, porabi toliko prostora kot kak trikolesni quinny (dodatni stol itak vedno odpneš dol), vozi se zelo lepo. Mi smo uporabljali ta voziček od vsega začetka, že ko je mali šel prvič ven. Jaz sem namreč bila sama, mož dosti dela, mama živi v tujini, tašča pa 100 km stran, drugih, ki bi mi vsak dan priskočil na pomoč, pa nisem imela. Tu so ob vozičku male slikice, poglej kako zgleda 'toddler&newborn': http://philandteds.com/sport_index.htm Slik pa nimam dosti, pa še te ne vem kje so :) Aja, zdaj ko sta pribljižno isto težka in je vseeno kateri kje sedi (drugače mora težji otrok vedno sedet spredaj, da se voziček ne zvrne), ta starejša rajši sedi spodaj, pa čeprav manj vidi...
|
|
|
|