|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tamponi - rok uporabnosti
22.9.2008 13:42:41   
pezbar
Ali obstaja rok uporabnosti za tampone? Jaz jih običajno sploh ne uporabljam, razen pri plavanju, tako da jih nikoli ne porabim več kot enih par na leto. Na škatlici (o.b. tamponi) ni nobenega napisa o roku trajanja niti ni datuma izdelave ali do kdaj naj bi bil izdelek uporaben, vtisnjeno je le A 0003 in 060322H, bogve kaj to pomeni... Naj jih vržem stran ali bojo dobri še za naslednje leto, dveuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tamponi - rok uporabnosti
22.9.2008 13:51:44   
Šaki
katere pa maš?

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2008 15:12:06   
Vrtnica79
Zakaj pa si pol ne kupiš škatlice z manj tamponi- ne one velikeuser posted image

Rok uporabnosti nevem kako je z tem, ker jih sproti porabim.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2008 15:22:27   
puncica
po moje bi mogl kje pisat, mogoče je pa zakamufliran v teh številkah noter, dej vse preber, pa boš vidla če kje piše da bi moral biti rok. Po moje je pa rok uporabe kake 2 leti, no podobno kot plenice al pa vložki.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2008 15:48:09   
poli*
rok uporabe je sigurno, ker je vse to sterilizirano. sem šla pogledat, pa na o.b. jevih ni nobenga datuma, na enih drugih pa je..... in iz tega datuma predvidevam, da so uporabni približno 3 leta (če ni folija poškodovana in so "pravilno" spravljeni!).

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2008 22:07:45   
pezbar
Kupila sem škatlico o.b., v kateri je 8 tamponov, manjka le eden. V bistvu sem jih kupila lani, letos jih (še) nisem rabila. Danes sem malo pospravljala in sem jih našla, pa ne vem, ali naj jih vržem stran ali jih lahko še prišparam npr. še do naslednjega poletja...
Tudi jaz predvidevam, da bi lahko bil rok trajanja podoben, kot je pri plenicah, t.j. cca 3 leta. Mi je pa čudno, da na škatlici nikjer nič ne piše oz. iz tistega vtisnjenega zapisa rok trajajnja ni razviden.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2008 22:10:38   
lelaval
Meni pa se zdi, da piše na škatlici rok uporabe, samo se mi ne da sedaj hodit gledat. Sicer pa pri meni rok uporabe ne more presežt, ker jih prej porabim.
Lahko jih šparaš do drugega leta, ali pa jih daj kakšni kolegici, ki jih uporablja.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.9.2008 7:32:39   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: pezbar

Mi je pa čudno, da na škatlici nikjer nič ne piše oz. iz tistega vtisnjenega zapisa rok trajajnja ni razviden.

kaj pa na unmu listku ki je noter v tamponih, kjer piše kako jih vstavit in o šoku?

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
23.9.2008 8:27:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.9.2008 10:02:12   
pezbar
kaj pa na unmu listku ki je noter v tamponih, kjer piše kako jih vstavit in o šoku?

Priznam, tega listka nisem shranila. Ampak saj tudi pri zdravilih piše datum uporabe na embalaži, ne na priloženih listkih?!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.9.2008 21:51:08   
Lejči
Na mojih je rok uporabe napisan na škatlici.

(odgovor članu pezbar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.9.2008 21:53:34   
malania
IZVIRNO SPOROČILO: morrak

Pa kaj se jim sploh lahko zgodi po preteku roka?

To tudi mene zanima. Jaz za vložke nikol nism gledala datuma user posted image

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?