|
RE: ta nove, vztrajne TIGRICE 3.d(OH) 8.11.2006 12:44:28
|
|
|
|
katjandraž
|
Še jaz se vam pridužujem, če me sprejmete. Jaz sem začela z ločevalno dieto pred prejšnji ponedeljek, torej je danes moj 17. dan. Moj cilj je izgubiti okoli 15 kg. Teden, preden sem začela s hujšanjem, je minil v znamenju nažiranja, kar je pomenilo, da sem šla v enem tednu skoraj 2 kg gor. To se je valjda poznalo pri prvem tehtanju (sem se odločila, da se tehtam vsak ponedeljek), saj sem imela -3,6 kg. Ta ponedeljek je bilo že -5 kg. Jaz sicer danes nimam OH dneva (na žalost), ampak B, tako da vam bom spet malo štrene zmešala. Danes si bom naredila kar hrenovke in zeleno solato z malimi paradižniki, na koncu pa seveda juho, se mi ne ljubi kuhat, čeprav sem bila še včeraj odločena, da si naredim puranove zrezke po receptu iz Rine. Za večerjo pa samo pol hrenovke in malo solate, seveda brez juhe in kruha. Trenutno ne telovadim, ker nimam volje doma telovadit, pa je tri tedne službeno v tujini, tako da ne morem na kakšno vodeno vadbo, ker imam doma 2 malčka, oz. 4 letnega pobalina in 8 mesečno dojenčico, ki ne zgleda več kot dojenčica. Sem se vam malo predstavila. Vidim, da ste vse zelo pridne, kar tako naprej. Ko se enkrat stehtaš in ugotoviš, da grejo kg lepo dol, dobiš novo voljo za tole dieto in gre super. Ko pa ratajo kavbojke široke, je pa itak the best. Moj prvi cilj je, da spravim poročni prstan na roko, ker ga ne morem nosit že več kot eno leto (zatekanje in rejenje med nosečnostjo, zdaj pa odvečni kg). Grem hitr še , preden se mala zbudi.
|
|
|