|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ta PALMA
30.4.2009 15:59:28   
TUNČ
lep pozdrav!Kakšne izkušnje imate z agencijo Palma,letos prvič pozujemo prek njih...upamo,da bo vse okuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ta PALMA
30.4.2009 16:45:18   
S*
Jaz sem bila z njimi v Egiptu in je bilo vse o.k. Vodička je bila super, hotel, ladja, ...vse je bilo, tako kot more bit in tako kot je pisalo da bo, tako da jaz nimam pripomb.

(odgovor članu TUNČ)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2009 19:52:55   
naja17
Mislim, da se nimate kaj sikirat pri Palmi. Zadnja leta jim gre dobro in se precej trudijo. Tud jaz sem šla z njimi v Egipt, pa mi je blo ok, vedno se pa najdejo kakšni, ki nekaj vihajo nos... Za kam pa se odločate, če smem vprašat?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.4.2009 19:57:29   
gita10
Palma je uredu agencija imajo dobro organizicaijo in dobre vodiče. Seveda pa se vsakemu lahko zgodi, da pride do kakšne nepredvidene napake.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2009 12:08:41   
josephine27
tud jaz imam z njimi dobre izkušnje. sicer nisem bila na počitnicah ampak na več krajših izletih, ki so trajali par dni ampak vseeno nimam pripomb.user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2009 8:43:01   
TUNČ
gremo v Turčijo-kemer in upamo samo še da bo temp. morja user posted image

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.5.2009 21:12:18   
maja&m
Lahko pa Ursho povprašate, vam bo iz prve roke povedala kako je s Palmouser posted image user posted image user posted image (je njihova zaposlena)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TUNČ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.6.2009 15:29:52   
Ancy
Palma je zakon user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2009 1:31:08   
podezeljek
IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Palma je uredu agencija imajo dobro organizicaijo in dobre vodiče. Seveda pa se vsakemu lahko zgodi, da pride do kakšne nepredvidene napake.

Se strinjam ;)

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.6.2009 8:37:04   
mala zirafa
Slabe izkušnje.user posted image

(odgovor članu TUNČ)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.7.2009 0:10:29   
pearl
Že potovali z Palmo, (krajše potovanje). Vodenje je bilo izvrstvo. Potovali že tudi pri drugih agencija, ampak Palma je bila zakon. Morda smo imeli srečo.

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.7.2009 20:42:17   
LenaG

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Jaz sem bila z njimi v Egiptu in je bilo vse o.k. Vodička je bila super, hotel, ladja, ...vse je bilo, tako kot more bit in tako kot je pisalo da bo, tako da jaz nimam pripomb.

Enako. Smo bili v Egiptu in super zadovoljni z vodičko Renato.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2009 15:18:00   
_mracna_
Letos sem prvič potovala z agencijo Palma in sem bila povsem razočarana. S šestimi prijatelji smo se dne, 11.7.2009 odpravili z agencijo Palmo v nočni zabaviščni park Canevaworld v Italiji. Prispeli smo okoli 12.00 ure s pričakovanjem, da bomo uživali do 23.00 ure zvečer. Park je razdeljen na 4 dele, mi smo imeli vstopnico za dva - AQUAPARADISE in MOVIELAND. Aquaparadise se naj bi zaprl ob 19.00, slednji, Movieland pa ob 23.00. Ob prihodu smo odšli v Movieland, kjer smo po kratkem pogovoru z delavko parka ugotovili, da se tudi ta zapre ob 19.00.  Poklicali smo našo vodičko, kjer nam je odgovorila, da lahko ob doplačilu 10 € odidemo v Gardaland. In res, odhod smo imeli ob 19.30, kjer smo predhodno (pol ure pred odhodom) dobili sms, da je do zaprtja prišlo zgolj zaradi samovolje lastnika parka (ampak ta park letos ni dlje odprt kot do 19.00).  Ostale štiri ure smo pričakali pred vhodom v Gardaland. Sicer, smo uživali in lepo preživeli dan, vendar smo razočarani nad organizacijo, ter verjetno načrtnim ,,nategom'' ljudi, ter neprimernim obnašanjem vodnice Aleksandre. Povsem sem odločena, da sem s to agencijo potovala prvič in zadnjič.

(odgovor članu LenaG)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kam z otrokom na sankanje?
Zima je tu! Preverite, kam se z otrokom odpraviti na celodnevno in ultrazabavno sankanje.
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?