_mracna_ -> RE: ta PALMA (14.7.2009 15:18:00)
|
Letos sem prvič potovala z agencijo Palma in sem bila povsem razočarana. S šestimi prijatelji smo se dne, 11.7.2009 odpravili z agencijo Palmo v nočni zabaviščni park Canevaworld v Italiji. Prispeli smo okoli 12.00 ure s pričakovanjem, da bomo uživali do 23.00 ure zvečer. Park je razdeljen na 4 dele, mi smo imeli vstopnico za dva - AQUAPARADISE in MOVIELAND. Aquaparadise se naj bi zaprl ob 19.00, slednji, Movieland pa ob 23.00. Ob prihodu smo odšli v Movieland, kjer smo po kratkem pogovoru z delavko parka ugotovili, da se tudi ta zapre ob 19.00. Poklicali smo našo vodičko, kjer nam je odgovorila, da lahko ob doplačilu 10 € odidemo v Gardaland. In res, odhod smo imeli ob 19.30, kjer smo predhodno (pol ure pred odhodom) dobili sms, da je do zaprtja prišlo zgolj zaradi samovolje lastnika parka (ampak ta park letos ni dlje odprt kot do 19.00). Ostale štiri ure smo pričakali pred vhodom v Gardaland. Sicer, smo uživali in lepo preživeli dan, vendar smo razočarani nad organizacijo, ter verjetno načrtnim ,,nategom'' ljudi, ter neprimernim obnašanjem vodnice Aleksandre. Povsem sem odločena, da sem s to agencijo potovala prvič in zadnjič.
|
|
|
|