go_ta
|
Miška, tud mi smo s taščo in tastom v isti hiši. Sinko je zdaj star 7,5 meseca in ko je bil mlajši, sem ga nesla dol (ali jaz ali moj mož), malo posedela, počvekala - 15, 20 minut. Potem sem jih pa puščala same - jaz sem medtem kaj počistila, malo surfala po internetu, oni so se pa tudi lahko samo vnuku posvetili. Priznam, na začetku mi ga je bilo težko pustit pri njih, sem se pa hitro navadila Razumem te, kako se počutiš, preveč zaščitniško, ampak poskusi ga pustit samega z njo (če seveda veš, da bo z malim vse v redu) - ni treba, da je celo uro dol, 20 minutk bo za začetek dovolj. Se pa strinjam s kind lady. Sicer ne poznam tvoje tašče, ampak a ni pregroba izjava, da je butasta? To je mama tvojega moža, babica tvojega vnuka (nič manj kot tvoja mami). Če bi tvoji starši živeli v isti hiši, bi jim verjetno otroka nesla vsak dan, ne? Ne vem, meni se ti problemi s taščami zdijo pretiravanje (razen če res niso te tašče kaki zmaji). Na eni strani kujemo v zvezde svoje mamice, na drugi strani so pa tašče s takimi in drugačnimi izjavami in dejanji Tvoj otrok je vnuk od obeh in s tem, ko bi ga ločeval od babic in dedkov, bi bil samo prikrajšan. No, to je moje mnenje, res pa je, da tvoje tašče ne poznam Jst se s taščo in tastom super razumem - ne delajo vedno po mojem 'okusu' z otrokom , ampak tud moji starši ne. Poskušam pa čas z vsemi dedki in babicami razdelit enakovredno. Še dobro, da moji živijo 300 m stran