khurde -> RE: tašča pod isto streho (10.3.2010 20:53:50)
|
Mi smo v isti hiši, pa vidita vnučko (13 mesecev) ene trikrat, štirikrat na teden, včasih samo enkrat ali dvakrat. Meni je tako čisto v redu, tašča bi jo verjetno rada pogosteje videla, samo v bistvu niti ni možnosti za to. Ona običajno pride domov okoli štirih, včasih še kasneje, potem kuha, imata kosilo in je takoj ura pol šestih, šestih, ko pa ima mala na sporedu že kopanje, večerjo in spanje. Je pa to, koliko se vidite, stvar vaših dogovorov in kako vam ustreza. Zaradi ljubega miru jaz ne počnem nič takega, kar mi ne ustreza, sploh pa ne vsak dan. IZVIRNO SPOROČILO: Miška85 Ona pa kar naprej jambra da koliko malo vidi svojga vnuka (ki pa ni edini),in pol se presenečeno dela-a že kr z rokco zagrabiš to pa to stvar,ali pa ja kolk si zrasu...kot da bi ga vidla enkrat na mesec ne pa vsak dan.Pa da ne govorim da mu govori ljubica(pa je orng poba).Haloo Jah, veš, vsaka babica se verjetno tako pogovarja s svojim vnukom. Saj to ne pomeni, da tebi govori koliko je zrasel in kaj lahko že naredi, to tudi ne pomeni, da je tako butasta, da si ni od včeraj zapomnila, da nekaj že zna, to pomeni, da pač komunicira z njim. Kaj naj mu pa drugega reče? V kino ga še ne more povabit, za jest mu še nima kaj za ponudit, igračke verjetno še niso kaj preveč zanimive, kar tiho stat in ga gledat, pa tudi ne more. To, da bi ona kar par ur ostala gor in okrog šnofala, pa naj proba partner uredit, lahko pa tudi ti kaj rečeš. Lažje zdaj kot pa čez 10 let.
|
|
|
|