|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svoboda
3.2.2007 22:36:31   
Anonimen
nevem,ce sem tole temo že zasledila.Mene v bistvu zanima,koliko svobode,oz,koliko prostega časa dopusčate partnerju,pač tisti ki ste v resnih zvezah? ali se strinjate da ima partner svoj čas,da se kljub družini posveča še "svojim" prijateljem,hobijem.Koliko ste pripravljene tolerirat,če ste sploh.Ali pa preživljate ves čas,vklučno z vikendi skupaj?Pa oprostite na anonimnosti,veselim pa se vsakega mnenja.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svoboda
3.2.2007 22:50:24   
domci
Toliko kot je rabi sej jo jaz tudi rabim. Komu se pa ne paše malo odklopit in zakaj bi zato težila. Mam srečo, da ne hodi vsak dan s kolegi ven gre pa dvakrat do trikrat na teden. Meni pa tudi paše, da grem s prijateljicami mal na okrog brez ta malga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.2.2007 22:56:48   
Anonimen
Da. Hobi mojega moža je letenje z ultralahkim letalom in mu vzame kar precej časa. Ampak če je tako zaljubljen v avione... Jaz enostavno ne bi imela srca, da bi mu štenkarila. Včasih je tudi 5 ur skupaj na letališču - jaz se pa tisti čas imam prav fajn doma. user posted image

(odgovor članu domci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
3.2.2007 23:00:44   
KODA
Jaz ga moram včasih prav "zbrcat",da kam gre.Je pravi zapečkar.
Sama tudi ne hodim ne vem kaj ven.Ko pa mi zapaše,pa grem.Takrat,pa tudi ,če zjutraj pridem domov,nič ne komentira.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.2.2007 23:15:27   
lelaval
Seveda drug drugemu dopuščava svobodo.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.2.2007 23:30:44   
muki1
Hobi mojega moža je tek in seveda ga pri tem podpiram. Zdaj je nekoliko opustil, ker veliko dela in prihaja domov v temi, ob pomladnih mesecih pa do jeseni, pa ga skoraj vsak dan kakšno uro ni. To je njegov sprostitev in zelo sem vesela, da ima nekaj svojega, saj je drugače zapečkar, nima preveč kolegov in bi bil nonstop doma user posted image . Ko gre na kakšno tekmovanje, pa ga grem vzpodbujat.
Pa kakšen film gre pogledat v kino parkrat letno....drugače pa je naš.

Jaz zadnje čase ne hodim nikamor, ko pa bo dojenčica malo zrasla, pa si bom vsekakor spet privoščila aerobiko in kakšen ženski čvek.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.2.2007 23:33:24   
rija
Mukica,popokaj cule in mladičko pa hop k nam na kavo! Ni glih Pariz, ampak nekaj pa je le....user posted image user posted image user posted image

Moj je pa tudi športnik po duši in zapečkar obenem.

...vox populi...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.2.2007 0:20:54   
Anonimen
Midva sva tudi oba bolj zapečkarske sorte. Tiste 2-3x letno, ko bi se kateri rad kam spravil, si pa načeloma ne komplicirava.

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
4.2.2007 7:33:19   
Anonimen
Brez svoje osebne svobode jaz ne bi mogla preživeti. Ne glede na to, ali sem v zvezi ali ne. To, da mi partner to dopušča, je poleg zvestobe zame bistvenega pomena. In enako ravnam tudi jaz do njega.
Tako imava vsak svoje prijatelje in tudi skupne. Ven hodiva skupaj in posamezno. Imava vsak svoje in tudi skupne hobije.
Koliko sem pripravljena tolerirati? Točno toliko, da zaradi osebne svobode ne trpi družina. Kako to izpade v praksi, se mi zdi nekoliko težko povedati, ampak npr. ni problem, da gre zvečer Kamikaza na pivo s prijatelji (ostane lahko tudi do jutra, če želi), ampak brezpogojno pa mora biti doma najmanj pol ure prej, preden grem jaz v službo, zato, da bo lahko on pri otrocih. Ne bom jaz iskala varstva zato, da on lahko pije pivo. Ta bi bila pa prehuda.
In mislim, da nama kar dobro uspeva. Če grem v petek zvečer ven s kolegicami, se mu zdi samoumevno, da me pred jutrom ne bo domov, pa tudi trezna najverjetneje ne bom. In ko se potem on v soboto zvečer pospravi k prijatelju igrat igrice, mi je jasno, da bo prišel domov tako nekako kot jaz.

Pa kaj? Fajn se imava in to je edino, kar šteje.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
4.2.2007 10:00:55   
paris
Saj tukaj ni kaj dopuščat! Meni se zdi samoumevno, da oba potrebujeva čas za svoje hobije. Jaz vedno izhajam iz sebe, če imam jaz rada čas samo zase, potem je čisto normalno, da tudi partner potrebuje svoj čas. Še na misel mi ne pride, da bi mu težila, njemu pa tudi ne. 

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.2.2007 11:30:28   
lenika
Moj gre vsak petek zvečer s prijatelji ven na kakšno pivo, občasno pa gre v soboto ali nedeljo popoldne za kakšno urico igrat še nogomet. Jaz grem vsako sredo popoldne s kolegicami na kavico in 3x na leto na kakšno večerjo, ko ima katera rojstni dan. Pa seveda službena novoletna zabava.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 11
4.2.2007 14:54:39   
petra.horzi
moj zelo malokrat kam gre s kolegi, ponavadi enkrat dvakrat na mesec, gre pa vsaj enkrat na teden do njegovih sam, pa mogoče še enkrat, da avto spuca.
sam zato pa jz ne smem nikamor. birada kdajšla s kakšno kolegico na kavo sama, brez tamalga, pa lohk to edin zjutri pred službo-začnem ob devetih, tamalga pa peljem v vrtec ob osmih.
ravno zato ker on ne gre, tud od mene t pričakuje, zato se tud dostikrat skregava:)
mah, sej bo
lp

moj sonček je že "velik fant"

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
4.2.2007 15:52:14   
*marjetica*
Mi2 se ne omejujeva. Imava kar nekaj skupnih interesov in skupnih prijateljev. Vsak od naju pa ima svoje želje in jih tudi uresničujeva.

Sem strelka po horoskopu in bolje, da me kdo ne poskuša omejevat, ker
naredim ravno kontra user posted image

"Ne sanjaj življenja, temveč živi svoje sanje."

(odgovor članu petra.horzi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.2.2007 22:31:08   
Anonimen
Imam toliko svobode, kolikor sem pripravljena sprejeti odgovornosti.

Koliko jo pustim drugim? Kdo pa sem jaz, da jim bom določala svobodo?

Vseh vikendov ne preživljamo skupaj.

Koliko toleriram? Do zdaj sem še vse. Nihče ni moja lastnina, da bi mu določala izrabo prostega časa in posvečanje hobijem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
9.2.2007 10:09:54   
LARIKA
Glede na to, da še nimava otrok,... ja si kar dopuščava svobodo. O.K. priznam, da mi včasih ni ravno všeč, da gre ven s prijatelji, ampak pomislim da imam takrat jaz končno nekaj časa zase. In ga izkoristim. Saj tudi meni paše vsake toliko biti sama oz se dobim s kolegicami na kakšni kavici, klepetamo po telefonu, ali pa si privoščim kopel ko njega ni. Mene ne moti, da gre z njimi, že zato ker gre bolj poredko. Lahko bi šel večkrat.
Po drugi strani pa on meni nikoli ne reče, da ne smem ali kaj podobnega. Sicer vedno vpraša kdaj pridem domov- kar me malo nervira ampak ok. Bom že preživela.

Imejmo se radi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
9.2.2007 10:36:40   
Anonimen
Imava vsak svoje prijatelje za kavo (so tudi skupni občasno), imam svoj hobi, ravno tako on. Glede na to, da zelo kesno prihaja iz službe, mu nimam časa niti težit.user posted image  Sem pa že na začetku najine zveze dobila jasno pridigo: že celo življenje bobnam, zato ne misli, da bom to zaradi naju opustil ali prenehal. Pa valda da sem se sprijaznila.user posted image

(odgovor članu LARIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
9.2.2007 10:40:59   
Felicity
Ja, tako parter, kot jaz imava trenutke samo zase. On fitness, kakšen moški večer sem pa tja, jaz shoping s frendico (1-2x na sezono po cel dan), kavica, večerjica sem pa tja.
Takšni "odklopi" so nujni. Vsaj zame!

< Sporočilo je popravil Felicity -- 9.2.2007 10:41:17 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.2.2007 22:31:09   
Slončica
Moj je že cel življenje motorist in ko sem bla noseča mu nisem nikol rekla ne se it pelat, ampak sem rekla varno vozi.Tud drugač se ne omejujema ampak si vzamema vsak svoj cajt.Ko je frej pazi user posted image ,jst pa grem na kofe pa v trgovino pa k mami na obisk,sam vse to zrihtam v rekordnem času ker se še dojimo.Ko gre pa dragi na pijačo s kolegi pa ne težim ker vem da rabi svoj odklop in mu 100% zaupam.Drugač pa itak hodmo vsi 4 skupi okol, tko da ko gremo na obiske je prvo user posted image pred vrati šele pol mi 3je.

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.2.2007 9:22:27   
Anonimen
I'm running free yeah, I'm running free...user posted image

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.2.2007 9:31:04   
Kalamaki
Kdo pa sem jaz, da bom nekoga omejevala? Si ne predstavljam, da bi meni nekdo postavljal omejitve, tako jih tudi jaz možu ne. Ni niti nobene potrebe za to. Hobije imava precej različne, v bistvu gre za moje več časa. Pa v 19  letih to ni bil nikoli problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.2.2007 12:43:19   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

I'm running free yeah, I'm running free...user posted image

Yeah...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.2.2007 12:45:12   
Pajaca
Men je vseen kam gre, pa kdaj gre. In od njega tud pričakujem isto.

Brez tega meni ni za bit v vezi. Neko omejevanje svobode je men čist mem.

Je pa res, da običajno vikende preživljamo skupaj, če se le da. Tile solo izhodi so običajno vezani na večere ko otroci spijo, al pa na kakšne popoldneve.

(odgovor članu Kalamaki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.2.2007 12:45:45   
baguSka
Mene v bistvu zanima,koliko svobode,oz,koliko prostega časa dopusčate partnerju,pač tisti ki ste v resnih zvezah?

Men je tale vprasanje cist grozn... Sori. Kr strese me ko ga preberem.. Kdo sem jaz, da bom nekomu omejevala svobodo?? Da mu bom nekaj dopuscala?? Ali ne dopuscala??user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.2.2007 13:14:09   
Miško
Hm raho, jst te tolk razumem, le da ni samo ultralahko letalo, je tudi jadralno letalo pa še modelarstvo - itak, da letala. Pa mu vse čisto toleriram, ker meni omogoča, da počnem stvari, ki mene veselijo, medtem ko on porihta sineta. In čisto brez skrbi lahko skočim na kakšno potovanje tudi teden ali dva, pa bo doma vse OK.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?