|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svinjska ribica
14.3.2007 7:15:02   
Anonimen
Imam zelo lep kos svinjske ribice, pa bi jo rada nekako naredila. Enkrat sem videla po tv , da so jo nafilali z suhimi slivami. A ima kdo še kako idejo, kako jo pripravit oz s čim jo še lahko nafilam. Prosim
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svinjska ribica
14.3.2007 7:31:26   
Anonimen
S kakšno zelenjavo in gobicami.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: svinjska ribica
14.3.2007 7:34:54   
ona
Najboljša je seveda panirana(kot dunajski zrezek),lahko pa jo malo popešeč v ponvi,glih 10 min in potem jo obložiš s panceto oz. slanino in jo zaviješ v listnato testo in jo daš peči v pečico za en čas,saj boš videla kdaj bo testo narejeno,ker ne vem kolkiko časa se peče,ne predolgo..
Dober tekuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: svinjska ribica
14.3.2007 7:46:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

S kakšno zelenjavo in gobicami.user posted image


dalija prosim mal obširno, če se dauser posted image

Ona, panirano mi glih ne diši ali pa kar tak popečeno, to lahk naredim iz šnicla. Hm, listnatno testo mi že bolj diši, sam nimam pojma če v naši štacuni to sploh majouser posted image . Kak se pa reče listnato tetso po inglišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: svinjska ribica
14.3.2007 7:54:33   
Anonimen
Različno zelenjavo.Od korenčka naprej,vse kar imaš,potem pa nazadnje še gobice.Iz ribice narediš zrezek,malo potolčeš,premažeš s kislo smetano,daš gor nadev,zviješ,zavežeš z vrvico.Po vrhu premažeš z gorčico in pečeš v srednje vroči pečici.Vmes polivaš z vinčkom ali juho.
Zelenjavo seveda pražiš do mehkega,dodaš tudi čebulo in česen.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?