|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svetujte prosim
12.5.2007 13:53:10   
gugu
Živjo! Spadam v tisto skupino punc, ki smo bile v upanju, da bomo v maju le končno dočakale magični + na testu! Zame se ni srečno končalo, saj sem danes (10 dan po ET) dobila user posted image   in že vse jutro user posted image user posted image . Bila sem že 3 krat v ivf postopku v LJ in vseskozi pri dr. Bokalovi! Moti pa me le to, da sem vedno imela isto terapijo, dolg postopek in vedno suprafact in menopur, ker pa imam zamašene jajcevode in je vse ostalo menda vredu je Bokalova rekla, da lahko le počakamo da uspe!Vem da čas svoje prinese in upam da bom tudi jaz kmalu postala srečka user posted image a so tukaj že tudi leta ( v juliju 32) in me že mal skrbi! Vem da boste rekle koliko je še starejših in jim uspe pa vseeno.  Nevem če je to ok, saj bi rada še naredila kaj več seveda, če je to mogoče pa se mi zdi da ni nobene volje od Bokalove da bi poskusila kaj več! Kaj menite bi šla še v Postojno ili mogoče v MB? Mi predlagate da zamenjam zdravnico?
Hvala vam za vaša mnenja, za vse ostale ki pa ste čakajoče na magični + upam da ga čimprej zagledate in navijam za vas user posted image
VEM DA BO TUDI ZA NAS POSIJALO SONCE!!!!!!

< Sporočilo je popravil katrin -- 13.5.2007 9:09:34 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: SVETUJTE PROSIM
12.5.2007 14:31:28   
GoYa
Če nisi zadovoljna z dr., jo menjaj. Ker če boš šla v nov postopek z odporom (zaradi dr.) tudi ne bo ok. A se ne bi dalo z njo dogovorit, da bi mogoče probali z drugo kombinacijo zdravil. Nisi nič napisala, kako si reagirala na zdravila in koliko celic je bilo. Predvidevam, da ok, zato Bokalova ni nič spreminjala.

Lahko greš do Reša. Magari samo na razgovor, pa boš videla, kako se ti zdi. Mogoče ti bo dal novega elana in če boš pripravljena plačati postopek, začneš takoj. In še vedno greš lahko potem nazaj na GK LJ. Za MB mislim, da boš čakala zelo dolgo (po moje kar eno leto).

Žal mi je, ker ti tudi v tretje ni uspelo. Včasih res rabimo neko spremembo, da ne obtičimo na mestu. In seveda, tudi ti boš zagledala plusek. Brez skrbi. Na žalost moraj(m)o eni čakati malo dlje, ampak jaz pravim, da je zato potem sreča toliko večja in bolj cenjena.

< Sporočilo je popravil GoYa -- 12.5.2007 14:33:15 >

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: SVETUJTE PROSIM
12.5.2007 15:01:51   
Skorpija
Kaj pa če bi zamenjala zdravnika v Ljubljani? Ne vem, jaz sem v Ljubljani zelo, zelo zadovoljna, je pa res, da se z vsemi vprašanji obračam na sestre, ki res vejo največ. Res bi pomagalo, če bi napisala kako si reagirala na terapije, ker jih vseeno (čeprav se nam včasih tako zdi) ne predpisujejo kar na pamet. Morda ti ta kombinacija ustreza, da pridobijo dovolj jajčnih celic, po transferju pa mislim, da ni poanta v terapiji ampak v tisoč dejavnikih, na katere pa, hja, ravno ne moremo vplivati, vsaj na večino ne... Če pa se v Ljubljani res na splošno ne počutiš dobro, pa pojdi k Rešu. Meni osebno on ni pri srcu, ampak ljudje smo si različni in dosti punc ga zelo hvali na tem forumu.

Žal mi je, da se moraš tako dolgo boriti in vem, da je danes zelo, zelo težko - najbrž samo mi, ki doživljamo te poraze po transferjih lahko razumemo kako močno bolijo. Ampak obupati ne smeš, tako kot je napisala GoYa - ko bo uspelo, bo za nas toliko bolj sladko! Aja, pa 32 let pa še niso tako huda leta, no, kar pozitivno razmišljaj in pogumno naprej!

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: svetujte prosim
12.5.2007 15:30:56   
gugu
Goya, Skorpija hvala vama za odgovor! Terapije sem dobr prenašala, res pa je da sem sedaj bila bolj zaspana kot ponavadi in imela sem po punkciji vrtoglavice, ki jih do sedaj nisem imela! V 1ivf sem pridelala 15 celic- super a nažalost samo 2 oplojeni in brez zamrznjenčkov! 2ivf sem pridelala 16 celic- super in več sreče z zamrznjenčki (3) in vsi transferji neuspešni! Sedaj 3ivf pridelala samo 5 celic in samo dve oplojeni in nič zamrznjenčkov! Zato takšna obupanost z moje strani!!!!! user posted image Katerega zdravnika pa mi priporočate v Lj? Rabim nekoga, ki se bo zavzel in zanimal zame!!! Je to sploh mogočeuser posted image ?
Kako pa je z vama kako dolgo že poskušata dobiti user posted image ali že imata kakšnega sončka????

< Sporočilo je popravil katrin -- 13.5.2007 9:10:11 >

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2007 15:57:53   
Skorpija
Ma, gugu, saj se ne bere tole tako slabo! Celice imaš, koliko jih je, ki jih nimajo ali pa se ne oplodijo... Vrtoglavice in podobno so lahko tudi od pomladi, ni nujno da od terapij, malo stranskih učinkov pa ima vsaka terapija, še posebno če si vmes ne vzameš dovolj časa za počitek... Sicer jaz s tem še nimam izkušenj, ampak mogoče probaj s tabletami cinka (kupiš jih v DM), ker bojda okrepijo spolne celice in boš mogoče imela močnejša jajčeca - vsaj tako sem kdaj pa kdaj brala tukaj na forumu.

Za mano je 1. postopek ICSI. Pridelal sem 19 jajčnih celic, oplodilo se jih je 8, preživele so 4. Prvi transfer z enim ni bil uspešen, drugi z dvema eskimkotoma tudi ne, tretji z enim eskimkotom je uspel a žal le do prvega mesca, na UZ ni bil srček, zato so mi naredili abrazijo. Tako da, evo, jeseni me čaka nov postopek z dolgo terapijo in punkcijo, kaj hočemo, tako je...

Zdravnika je pa težko priporočati, odvisno od tega, kaj ti paše. Jaz imam Voglerja in meni je super, ker je optimist, ker se zna pohecat, ker ne komplicira in ker je galanten gospod. Premisli pri sebi, kaj od zdravnika pričakuješ. Žal tudi oni niso bogovi, rešili nas ne bodo, pomagajo nam s tem kar znajo, na vse pa ne morejo vplivati. Jaz te tvoje zdravnice ne poznam, sploh ne vem katera je (a je rdečelasa?), samo pomoje imaš na leonišču res tako izbiro, da si lahko najdeš nekaj zase. Mogoče razmisli, kaj od zdravnika pričakuješ (realno!), napiši to v novo temo in ti bomo punce, ki imamo različne doktorje v Leonišču lahko napisale svoje izkušnje, pa boš mogoče lahko lažje izbrala...

< Sporočilo je popravil katrin -- 13.5.2007 9:09:54 >

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2007 11:42:33   
citrončica
Tud jaz sem v LJ,z Drobničem sem ful zadovoljna...še bolj bom,če bo tale drugi IVF uspešenuser posted image ...ko,bo uspešen-pozitivno mišljenje,ne?!?user posted image ,

se pa strinjam,zamenjaj,če dr.ne zaupaš in imaš pomisleke,pomagaj si tudi z vitamini...čaj krvomočnice,pa vitamin E,matični mleček,folna kislina....te stvari naša Mojca9000 obvlada,njo pocukaj!!user posted image

Pa upam, da ti čimprej uspeuser posted image !!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.5.2007 11:52:56   
Sulfinija
Gugu poglej na zs in se tudi tja javi.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.5.2007 21:42:39   
GoYa
IZVIRNO SPOROČILO: gugu
Kako pa je z vama kako dolgo že poskušata dobiti user posted image ali že imata kakšnega sončka????

Pri nas je tako, da smo v 3. ICSI dobili prečudovito punčko.

Za LJ sem pa slišala dosti pohval za dr. Drobniča, pa mislim da tudi za dr. Tomaževiča.

(odgovor članu gugu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......