Skorpija -> RE: svetujte prosim (12.5.2007 15:57:53)
|
Ma, gugu, saj se ne bere tole tako slabo! Celice imaš, koliko jih je, ki jih nimajo ali pa se ne oplodijo... Vrtoglavice in podobno so lahko tudi od pomladi, ni nujno da od terapij, malo stranskih učinkov pa ima vsaka terapija, še posebno če si vmes ne vzameš dovolj časa za počitek... Sicer jaz s tem še nimam izkušenj, ampak mogoče probaj s tabletami cinka (kupiš jih v DM), ker bojda okrepijo spolne celice in boš mogoče imela močnejša jajčeca - vsaj tako sem kdaj pa kdaj brala tukaj na forumu. Za mano je 1. postopek ICSI. Pridelal sem 19 jajčnih celic, oplodilo se jih je 8, preživele so 4. Prvi transfer z enim ni bil uspešen, drugi z dvema eskimkotoma tudi ne, tretji z enim eskimkotom je uspel a žal le do prvega mesca, na UZ ni bil srček, zato so mi naredili abrazijo. Tako da, evo, jeseni me čaka nov postopek z dolgo terapijo in punkcijo, kaj hočemo, tako je... Zdravnika je pa težko priporočati, odvisno od tega, kaj ti paše. Jaz imam Voglerja in meni je super, ker je optimist, ker se zna pohecat, ker ne komplicira in ker je galanten gospod. Premisli pri sebi, kaj od zdravnika pričakuješ. Žal tudi oni niso bogovi, rešili nas ne bodo, pomagajo nam s tem kar znajo, na vse pa ne morejo vplivati. Jaz te tvoje zdravnice ne poznam, sploh ne vem katera je (a je rdečelasa?), samo pomoje imaš na leonišču res tako izbiro, da si lahko najdeš nekaj zase. Mogoče razmisli, kaj od zdravnika pričakuješ (realno!), napiši to v novo temo in ti bomo punce, ki imamo različne doktorje v Leonišču lahko napisale svoje izkušnje, pa boš mogoče lahko lažje izbrala...
|
|
|
|