katarincatinca77
|
Cau! Mogoče mi boste znale kaj svetovat. Namreč moževa sestra je pred 14 dnevi rodila punčko in opažam, da ji sploh ni do otroka. Seveda ona tega ne bo nikdar priznala, ampak vidim iz tega, ker je zdaj otroka že tretjič pustila pri nas , dvakrat po 2 uri, zadnjič pa celo za malo več kot 4 ure. Pride s tamalo, pove, da ima opravke, pa da bo kmal nazaj, pol je pa kr ni in ni. Tazadnje mi je prekipelo, ker jo tako dolgo ni bilo, da sem šla v lekarno po prilagojeno mleko, ker je tamala tolk jokala (bila je lačna, ker jo drugače samo doji), pol sem ji pa glih štimala to mleko, ko je svakinja prišla ponjo in me je nakurla, da kaj sem zdej šla to mleko kupovat, če jo pa ona itak doji. Ko sem ji povedala, da zato, ker se je otrok zvijal od lahkote in kričal, mi je rekla, da ona že ve, kdaj mora njena hčerka jesti in da ji drugi ne smemo dati nič. Sem ji rekla, da pol je pa ni treba več k nam vozit, če mi ne zaupa, pa je rekla, da jo ima k svojemu bratu (mojemu možu) pravico kadarkoli pripeljat, ker drugega varstva pač nima. Možu sem rekla, da naj se z njo mirno pogovori, da se tako pač ne dela in da naj ji zagrozi s socialno, pa je rekel, da to pa ne, da tega pa ne bo naredil svoji sestri. Men se zdi nenormalno, da tako majhnemu otroku 4 ure ne da za jest, da bi jo najraje kar na socialno javla. Kakšno je vaše mnenje?
|