|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svakinja
11.5.2007 15:30:21   
Anonimen
No pa naj se še jaz malo oglasim. Probleme mi dela moja svakinja. Gre se predvsem za mojega 20 mesečnega sina. Doma smo na kmetiji, kar pomeni, da imamo veliko strojev, živali, prostora za igret, mož iam mehanično delavnico, skratka.... Naš malček je zelo živ, rad se igra preiskuša in sodeluje pri delu. Vprašali boste kaj je problem? zelo hitro se umaže, saj veste kakšni so otroci, ko stikajo vsepovsod. Jaz se ne sekiram ravno, saj se mi ga neda kar naprej preoblačiti, ker bo čez pet minut enako. To pa mojo svakinjo zloooooooooooo moti. Okrog me opravlja kakšna mati sem, da imam zanemarjenega in umazanega otroka, da ga sploh neznam vzgajat.... Kar je najhujše pa je da sama sploh nima otrok, da živijo v mestu in da je sama občutljiva na fleke kot stouser posted image . Malega si spoh ne upa vzet v naročje, ker se boji da bi jo zamazal. Skratka Halooo! Poskušala sem ji že dopovedati, da če jo te zadeve tako motijo, naj ne hodi več na obisk, in naj se ne vmešava več v vzgojo in čistočo mojih otrok. Ter da naj raje poskrbi za svoje ko jih bo imela. Žal brez uspeha. Ima še kdo kakšen predlog?
Pa da neboste mislili, da je mali res samo še za pralni stroj. vsak dan se tuširamo, sveže preoblečemo...... Menim da naj bo otrok otrok, naj z igro dobi nove izkušnje, obleke bomo pa že oprali, Samo da je zdrav.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: svakinja
11.5.2007 15:38:12   
Felicity
Svakinjo pošlji v tri krasne. Se vidi da nima otrok.

Kje si pa že videl, da ostane majhen otrok med igro čistuser posted image
In da bi ga šla preoblačit, ko se umažeuser posted image  Jaz lahko spraznim omaro, ampak na koncu bo še vedno umazana.  Vsaj naša je taka.

Ne se sekirat!
Na tvojem mestu bi jo kar ignorirala.

Lep vikend in čim manj sekiranja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.5.2007 15:38:49   
kjava
Jaz te čist razumem, mamo podobno situacijo (kmetija, mož skoz kej šraufa...).
Ne morm ti rečt druzga, kot da se ne obremenjuj z njo.

Reč tamalmu naj jo enkrat ko bo fajn od šmira umazan, stisne, da jo bo umazal, mogoče je pa pol ne bo več k vam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.5.2007 15:43:24   
Miška76
Ja, se vidi, da tvoja svakinja še ne ve, da so "otroci" otroci, očitno bo to takrat šele spoznala, ko jih bo imele, če jih bo seveda...
Kar se pa tiče njenega "šimfanja", jo pa samo ignoriraj. Predlagam ti lahko samo to, da ko se bo najavila, da prihaja k vam na obisk, tamalega obleči v temne cunje, da ne bo vidla madežev user posted image ...

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.5.2007 15:52:08   
Anonimen
Komaj čakam da bo ta tvoja blesava svakinja sama imela user posted image  in bo v svojem mestu imela v svojem velecenjenem bloku celo stanovanje polno prstnih odtisov po omarah, šipah, kavču....koščke kruha in piškotov za omarami, popisane in porisane stene, nametane igrače po tleh.....Jaz bi takrat šla k njej na obisk in se režala na vsa usta in se delala norca iz njene nesposobnosti ohraniti stanovanje in user posted image  čistega. Pa najbrž ji bo tudi časa zmanjkalo za šminke in frizurouser posted image .
jaz bi vse take svakinje kar na zid pribila...Resno....Grrrrrr....

(odgovor članu Miška76)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
11.5.2007 16:19:05   
mika
mi nimamo ne kmetije in ne mehanične delavnice, pa se naša pupa ravnotako zunaj umaže. preoblečem jo takrat, če je polna peska, da ne trosi po hiši ali pa če se polije. ponavadi pesek najdem še v pleničkiuser posted image .

veš kaj, če ji zlepa ne gre dopovedat, pa ji reči naj zapre  enkrat te svoje čistunske lape al pa naj ne hodi blizu.

moja pupa je men pravi cuker, ko se umažeuser posted image user posted image user posted image . ko pa perem njena oblačila, pa mi gre na user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.5.2007 16:58:27   
Anonimen
Heheh...Pošlji jo v 3 PM...

Ma saj, ko bo ona imela otroka.. Da vidimo, če bi ga ona lahko vsako sekundo preoblačla.. Mislim, brezveze... Če se otrok še zmeraj igra, kaj bi ga preoblačila? Dovolj je, da ko z igro zaključi, da se umije in takrat preobleče... To, da ga ne upa vzeti v naročje, ker se boji, da bi jo umazo... Pa kaj je punca normalna sploh? A zdaj pri porodu otroka ne bo vzela v naročje, ker se ne bo rodil čist?? Ma dobro.. Glede tega, kaj okoli govori zate.. Ne sekiraj se, ker bo sama na slabšem, ko bo dobila otroka...user posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
11.5.2007 21:13:59   
Spark
Imam zelo dobro prijateljico s faksa, ki pa je še brez otrok. Moja pupica je sedaj stara 2L 5M, pred dvemi leti, ko smo začeli z uvajanjem goste hrane, mi je kolegica vedno težila, zakaj ji ne obrišem ust med samim hranjenjem. Saj veste, kako je težko na začetku tem malčkom dati žličko v usta, in kakšen uspeh je če kaj pride v usta. Naša mala je imela vedno še nekaj hrane okrog ust. Pa kaj potem, saj smo bili med hranjenjem. Kolegica se je zraven zgražala, kako je umazana in oh in sploh. Jaz sem jo kar ignorirala, sej boš ti tudi enkrat imela otročka, pa me zanima kako ga boš nahranila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.5.2007 21:16:10   
muška
Jaz imam dva. Eden je blond, drug je črn. Na koncu dneva sta oba tako dobesedno usrana user posted image  , da ne vem včasih kdo je kdo, ker blondinca ni več user posted image user posted image user posted image    ,sta še samo dve črni bučki. Pa nismo na kmetiji. Živimo v hiši, in smo cele dneve zunaj, mala dva raziskujeta povsod naokoli ,tako kot tvoj ....pa kaj! Hvala bogu da je tako! Včeraj je moja mama sadila nekaj na vrtu in sta bila celo popoldne z njo. In ko sem ju zvečer umivala je tekla črna voda user posted image

Pa a veš, da sem se 1x prav zamislila nad sabo, ko sem ju dala tako umazana spat - dnevno spanje user posted image  , pa če se mi dobesedno ni ljubilo. Ej, sem jaz ena packa user posted image user posted image user posted image

No drugače pa se na madam svakinjo ne oziraj. Lahko tamalega namočiš v banjo in ga cel dan preoblačiš  tisti dan, ko pride madam na obisk, da bo dišeč in po njeni volji, ali pa mu vpričo nje še pomagaš, da bo še bolj umazan user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.5.2007 21:18:55   
mamči
Mi tud nimamo ne kmetije, ne delavnice, pa sta moja fantka včasih tako umazana, da v kadi po kopanju ostane na dnu skoraj za kg peska + zemlje  user posted image .
Da ne govorim kje vse plezata , tekmujeta, kdo pride dalje na drevo, v peskovniku si zmešata vse sorte brozg, na vrtu kjer še ni prekopano kopljeta, pa s samokolnico okoli vozita ves "material".

Meni se zdi to normalno za eno lepo, sproščeno otroštvo v naravi. Sama sem bila tud tak pujsek in ni mi žal user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.5.2007 21:20:40   
Samoyedka
IZVIRNO SPOROČILO: srček

Komaj čakam da bo ta tvoja blesava svakinja sama imela user posted image  in bo v svojem mestu imela v svojem velecenjenem bloku celo stanovanje polno prstnih odtisov po omarah, šipah, kavču....koščke kruha in piškotov za omarami, popisane in porisane stene, nametane igrače po tleh.....Jaz bi takrat šla k njej na obisk in se režala na vsa usta in se delala norca iz njene nesposobnosti ohraniti stanovanje in user posted image  čistega. Pa najbrž ji bo tudi časa zmanjkalo za šminke in frizurouser posted image .
jaz bi vse take svakinje kar na zid pribila...Resno....Grrrrrr....

user posted image user posted image user posted image

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.5.2007 21:36:51   
Anonimen
A ni to, da bi bil otrok, ko raziskuje okolico, čist, UTOPIJAuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz ga najprej, ko pride not vržem v banjo, da ugotovim, če je najin in da lahko vrnem pesek v peskovnikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samoyedka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
11.5.2007 21:48:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Gorazdova

Heheh...Pošlji jo v 3 PM...

Ma saj, ko bo ona imela otroka.. Da vidimo, če bi ga ona lahko vsako sekundo preoblačla.. Mislim, brezveze... Če se otrok še zmeraj igra, kaj bi ga preoblačila? Dovolj je, da ko z igro zaključi, da se umije in takrat preobleče... To, da ga ne upa vzeti v naročje, ker se boji, da bi jo umazo... Pa kaj je punca normalna sploh? A zdaj pri porodu otroka ne bo vzela v naročje, ker se ne bo rodil čist?? Ma dobro.. Glede tega, kaj okoli govori zate.. Ne sekiraj se, ker bo sama na slabšem, ko bo dobila otroka...user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
11.5.2007 22:18:08   
Anonimen
Aja... Spomni jo na to, da ko je ona bila otrok, da je tudi bila umazanka, user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
11.5.2007 22:28:33   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Okrog me opravlja kakšna mati sem, da imam zanemarjenega in umazanega otroka, da ga sploh neznam vzgajat....

Jao, user posted image babji!! Ej, da bi meni kdo očital, da zanemarjam svojega otroka, da ga ne znam vzgajati... Mislim, meni bi totalno zakuhalo. Jaz bi jo totalno ignorirala, smotko obrekljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.5.2007 22:56:44   
Marogica
Anonimna, škoda časa in tvojih živcev za to neumno kokljo. Pri enem ušesu noter, pri drugem ven....to je tvoja rešitev.

In ubogi njen otrok(ko in če ga bo imela), ker bo moral biti stalno čist.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.5.2007 12:05:23   
Anonimen
Čimmanj se sekiraj, čeprav verjamem, da je zoprno, ko te takole ogovarja okrog. Samo ženske, ki imajo same otroke, itak vejo, kako je z otroci, tiste, ki jih nimajo, vključno s tvojo svakinjo, bojo pa že še prišle na svoj račun, ko bojo imele svoje otroke. Če jih bojo imele.
Mi smo v mestu, pa naša tamala na koncu dneva ni čista. Pa nimamo pol toliko stvari za raziskovat in packat po njih kot pri vas. Kot si že sama rekla, važno, da otrok raziskuje svet skozi igro, cunje itak pere pralni stroj, pomembno je, da je otrok zdrav in srečen.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.5.2007 14:28:14   
filipinka
IZVIRNO SPOROČILO: Felicity

Svakinjo pošlji v tri krasne.

To ti predlagam tudi jaz! Sama sem zrasla na kmetiji in sem vedno hodla naokrog z brkami, pa sem danes "prava mestna gospa"!user posted image  
Glavno, da ti ves, da ste cisti!

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.5.2007 14:52:03   
Anonimen
Pa po moje, ko ona to razlaga vesoljnemu sveti in ljudem, ki imajo otroke, gre ona bolj na jetra kot pa dejstvo, da je tvoj otrok med igro po dvorišču umazan. pa saj smo bili vsi. Nekaj bi bilo hudo narobe če nebi biliuser posted image .
Spomnim se mlajšega brata, ki je življenjsko rad ril po pesku. Ko je prišel domov, ga je mama navadila da samo odpre vrata, se zadere da je doma in tam počaka, da je prišla po njega, ga dvignila in odnesla naravnost V bano, ga tam sezula in slekla, celega stuširala, potem pa še bano pomila, ker je imela črn rob okoliuser posted image .
Pa je danes brat čistun brez primere, pospravljena soba, zapiski urejeni, glava urejena (zunaj in znotrajuser posted image ).....

(odgovor članu filipinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.5.2007 19:04:22   
Gina
Saj veš, da njeno govorenje nekaj pove zgolj in samo o njej, a ne...pa o njenem dezinficiranem okusu. Če ji kdo verjame, da ste packi in oh in sploh grozni, potem itak nimaš s takim človekom, ki nasede opravljivemu čvekanju nič počet, še boljše, ker gotoviš, kakšne sorte je. Človek, ki vas bo hotel spoznat, pa itak ne bo nasedel takemu čveku in si bo vzel čas za prijateljstvo, tako da...brez smisla sploh se s tem ukvarjat. Aja, jaz bi otroka čisto umazanega položila direkt njej v naročje...da se malo navadi, ali pa da ne hodi več k vam, ker je prenevarnouser posted image ....oboje bo boljše kot sedaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.5.2007 21:10:41   
Anonimen
Moja svakinja pa vsako žensko skomentira da kakšna flauzerca je. Ampak jst ne poznam nobene večje, kot je moja svakinja. Itak vse ve o vsakmu in to tud pove naprej. Ljudi ponavadi najbolj moti tisto, kar imajo sami na vesti.

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
12.5.2007 21:24:30   
Anonimen
Če lahko, ga naslednjič pred njenim obiskom v kup gnoja pomoči, pa naj steče v njen objem. Ji bo vzelo dar govora user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.5.2007 23:57:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Moja svakinja pa vsako žensko skomentira da kakšna flauzerca je.

Kaj je to flauzerca?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
13.5.2007 7:57:35   
Anonimen
lep pozdravček
moja svakinja je ista, pa sem nekajkrat popi...user posted image pa ni čisto nič pomagalo, odkar pa jo ignoriram, je pa tiho kot ovčka, če se pa še kdaj kaj oglasi in pametuje, jo vprašam kje ma svoje otroke da je tako pametna, seveda jih sploh nima, misle da je vseveda,ker hodi na biotehniško fakulteto! ggggggggggrrrrrrrrrrrruser posted image

ti jo sam ignoriraj, ps bo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?