Anonimen -> svakinja (11.5.2007 15:30:21)
|
No pa naj se še jaz malo oglasim. Probleme mi dela moja svakinja. Gre se predvsem za mojega 20 mesečnega sina. Doma smo na kmetiji, kar pomeni, da imamo veliko strojev, živali, prostora za igret, mož iam mehanično delavnico, skratka.... Naš malček je zelo živ, rad se igra preiskuša in sodeluje pri delu. Vprašali boste kaj je problem? zelo hitro se umaže, saj veste kakšni so otroci, ko stikajo vsepovsod. Jaz se ne sekiram ravno, saj se mi ga neda kar naprej preoblačiti, ker bo čez pet minut enako. To pa mojo svakinjo zloooooooooooo moti. Okrog me opravlja kakšna mati sem, da imam zanemarjenega in umazanega otroka, da ga sploh neznam vzgajat.... Kar je najhujše pa je da sama sploh nima otrok, da živijo v mestu in da je sama občutljiva na fleke kot sto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Malega si spoh ne upa vzet v naročje, ker se boji da bi jo zamazal. Skratka Halooo! Poskušala sem ji že dopovedati, da če jo te zadeve tako motijo, naj ne hodi več na obisk, in naj se ne vmešava več v vzgojo in čistočo mojih otrok. Ter da naj raje poskrbi za svoje ko jih bo imela. Žal brez uspeha. Ima še kdo kakšen predlog? Pa da neboste mislili, da je mali res samo še za pralni stroj. vsak dan se tuširamo, sveže preoblečemo...... Menim da naj bo otrok otrok, naj z igro dobi nove izkušnje, obleke bomo pa že oprali, Samo da je zdrav.
|
|
|
|