|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   super tašče
14.9.2012 10:06:20   
Honey26
Tako, da ne bo samo nešteto tem o groznih taščah, dajmo še eno za protiutež. Dejmo tudi malo pohvalit naše tašče (tisti ki imate to srečo, da jih lahko).

Moja je super. O.k. sicer ni uradna tašča, ker sem (še) na koruzi user posted image . Prijazna ko šus, s tamalo je krasna, vedno me je vprašala kaj lahko kaj ne, kako imamo doma urejeno itd. Po porodu je prijazno vskočila, če rabim varstvo je vedno pripravljena, če le lahko. Ne reče ja, in potem vleče nos, ker bi ji podrla plane. Gledano nazaj sem celo jaz pomoje ji preveč govorila kako in kaj s tamalo. (imam 2 leti staro navihanko). Amapak itak, prvi otrok, da sem mal paničarla. Sedaj ji že toliko zaupam, da ji povem, da kadar je pri njej naj pač počne po svoje. Je dva fanta čisto lepo "gor spravla" user posted image

No, pa dejmo, pohvalimo naše tašče user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: super tašče
14.9.2012 10:10:11   
Angel_Tian
user posted image user posted image

Super! Me veseli, da si "naletela" na tako osebo.

Kaj več pa dalje ne bom komentirala, ker sem ena tistih, ki žal spada na drugos tran te tehtnice user posted image

Tian - 24.6.2006
Lina - 16.5.2010

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.9.2012 10:30:41   
razglednica
user posted image user posted image user posted image user posted image

očitno si ena od redkih da imaš super taščouser posted image user posted image

moja tašča, user posted image tu bi se dalo dosti tega napisatiuser posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.9.2012 10:34:36   
Tutan
user posted image user posted image user posted image

Moja tašča je tut carska user posted image
Je en mal starejša, pa je mela svoje finte okoli poroda prvega, pa jo je moj hitro na realna tla postavil (da bova že user posted image ).
Od takrat naprej, vse štima in je fino user posted image

(odgovor članu razglednica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.9.2012 10:41:01   
Lorna4
evo še ena, ki je s svojo taščo kar zadovoljna user posted image seveda me kdaj kaka stvar tudi zmoti, ampak v osnovi je pa zelo krasna ženska user posted image za tamalo odlično skrbi, smo jo dali tudi že prvič na počitnice in se je čist krasno obneslo user posted image me je pa seveda ful spraševala na začetku kaj in kako, ker ni hotela po svoje delat, tko da sem bila kar zadovoljna, zdaj pa itak vidim, da obvladata zadevo in pač ko je tamala tam, se rihtajo po svoje. tudi sicer sta oba zelo fajn, vedno pripravljena pomagat, priskočita na pomoč kadar potrebujemo varstvo, čeprav nismo blizu doma!! se drugače vidimo cca enkrat tednesko, ampak takrat prideta skoraj za cel dan, da mal nadoknadimo, ker tamala jih ima neverjetno rada.

živiva v njunem bivšem stanovanju (še ni prepisano) in se niti enkrat nista vtaknila v to, kako rihtamo stvari, vedno pozvonita, ko prideta, čeprav imata še vedno ključ in nikoli ne uletita nenapovedano, in nikoli če nas ni doma, skratka spoštujeta to, da smo samostojna družina in se po svoje rihtamo.

sem zelo zadovoljna user posted image

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.9.2012 10:44:15   
AKP
Moja tašča je bila super in jo zelo, zelo pogrešam user posted image . Kadar koli sem jo potrebovala pri varstvu mi je pomagala. Ta večja dva je razvajala, koliko se je le dalo in ju večkrat vzela zraven na počitnice na kmetijo. še zdaj sta navdušena nad temi poitnicami Žal mi je edino, da ni spoznala naše tretje male sreče user posted image , pa da ji nisem še večkrat rekla kakšna krasna ženska je. Zelo sem jo imela rada.

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.9.2012 10:47:49   
diana 28
Sem mislila, da bom prebrala kakšen vic pod tem postom user posted image

Vem, da znajo obstajat tudi dobre tašče vendar to je verjetno redkost. Jaz jo sicer nimam, od moje sestre tašča pa je hudobna za tri ostale.

(odgovor članu AKP)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.9.2012 10:47:52   
Zora*
Moja se mi je do otrokovega drugega leta zdela skoraj idealna. Potem pa je otrok spregovoril in sem zvedla, da ne dela ravno vse tako kot pravi. Je bil pa šok zanjo, ko sem jo prvič vprašala glede ene take stvari. Mi je pa to pobralo malo zaupanja. Bi mi bilo bolj všeč, če bi povedala, da se s čim ne strinja in da vsaj vem pri čem sem oz. se lahko nato pogovoriva glede pomembnih stvari (ker za ostalo se ne vtikam).

No, sedaj ji pač za vsako stvar, ki se mi zdi pomembna na dolgo razložim, zakaj mi je to pomembno. In gre počasi na boljše. Pa še otroka jo že kdaj "podučita", da se kakšna stvar pa ne dela tako ali pa da tega pa doma ne smeta. Na to pa kar dobro reagira in upošteva njuna navodila user posted image .
Jo je pa starejši s svojimi navodili tudi že 2x hotel peljat na led, a se ji je čudno zdelo pa je raje preverila pri meni. Je mali dobil lekcijo, da babi ni ravno po župi priplavala user posted image .

Ni idealna (pa saj jaz tudi nisem user posted image  ) je pa dobra tašča in babica.

< Sporočilo je popravil Zora* -- 14.9.2012 10:53:12 >

(odgovor članu Tutan)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.9.2012 11:22:44   
noranate
Ta tema me je pa zares presenetila...Prijetno user posted image , Sam dajmo malo premislit, a smo vse tako "poštene", da bi tašči priznale, da je v redu ženska, super tašča....Dvorezni meč...Pričakujem val......user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.9.2012 12:04:33   
Honey26
Hehe, jest svoji kr povem da je fajn. Ji (še) ni stopilo v glavouser posted image . Tudi meni večkrat pove da me spoštuje ( s temi besedami) in da je zelo vesela da ima končno malo ženske družbe (ima 2 sina), in lahko končno tudi malo čveka ob kofetu.user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.9.2012 12:21:05   
TomTaylor
Jz svoje ne bom preveč hvalila, da se ne bo pokvarila.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.9.2012 12:24:00   
manna
Tiste, ki imate "super tašče" verjetno še niste bile dovolj časa z njimi user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.9.2012 12:34:44   
LittleSun
Za mojo tapravo taščo ne bom zgubljala besed, je pa kontra utež tanova tašča, druga žena od očeta...ki je največja carica na tem svetu. Če bi bile vse takšne, bi bilo toliko lažje.
Vedno vpraša če otrok kaj lahko ali ne, vedno spoštuje najne odločitve, super se je z njo vsest in spit kavo, z njo kam it...žal ni ta prava tašča, ampak jaz se tolažim, da je in da se vse uravna user posted image user posted image ker taprava je točno njeno nasprotje, ampak to ni tema za to temo user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.9.2012 13:27:54   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: Honey26

Tako, da ne bo samo nešteto tem o groznih taščah, dajmo še eno za protiutež. Dejmo tudi malo pohvalit naše tašče (tisti ki imate to srečo, da jih lahko).

Moja je super. O.k. sicer ni uradna tašča, ker sem (še) na koruzi user posted image . Prijazna ko šus, s tamalo je krasna, vedno me je vprašala kaj lahko kaj ne, kako imamo doma urejeno itd. Po porodu je prijazno vskočila, če rabim varstvo je vedno pripravljena, če le lahko. Ne reče ja, in potem vleče nos, ker bi ji podrla plane. Gledano nazaj sem celo jaz pomoje ji preveč govorila kako in kaj s tamalo. (imam 2 leti staro navihanko). Amapak itak, prvi otrok, da sem mal paničarla. Sedaj ji že toliko zaupam, da ji povem, da kadar je pri njej naj pač počne po svoje. Je dva fanta čisto lepo "gor spravla" user posted image

No, pa dejmo, pohvalimo naše tašče user posted image

Sva že 2 taki.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se dejansko pozna, da je imela tašča 2 fanta in jo punčke čist obnorijo.user posted image

(odgovor članu Honey26)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.9.2012 13:30:41   
2sneg13

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

Jz svoje ne bom preveč hvalila, da se ne bo pokvarila.

Taprava tašča se ne bo,verjemi.user posted image

(odgovor članu TomTaylor)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.9.2012 14:27:10   
AKP
Jaz sem mojo taščo poznala 23 let. Pri prvem otroku je prišlo do manjših konfliktov, ki smo jih uspešno rešili. Je pa vedno vsem rekla, da ima dobro snaho. In tudi jaz sem jo pohvalila. če sva se z mojim kaj spričkala je pa vedno dala prav meni in ne njemu user posted image .

(odgovor članu 2sneg13)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.9.2012 14:41:29   
petea

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Tiste, ki imate "super tašče" verjetno še niste bile dovolj časa z njimi user posted image

imam super taščo user posted image

vidim pa jo skoraj vsaki dan user posted image

je ne menjam

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.9.2012 17:42:50   
Najaa
Moja je tudi  super, je ne menjam. Vse se zmenima (prej in bolj natančno kakor z moškim delom sorodstva user posted image ), upošteva ona mene in jaz njo. Res jo spoštujem. Vidimo se pa skoraj vsak dan tak da tista teza, da nismo dovolj skupaj, pri nas ne drži.

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 18
14.9.2012 19:54:10   
naja17
Moja je top! Ne menjam za nič in nobeno drugo user posted image ...

Jo nič ne zanima, se nič ne vtika, za tamalega poskrbi od do tip top, upošteva in se drži kar ji rečeš....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 19
14.9.2012 20:56:11   
sobrate
Se ena s super tasco in je ne menjam. Tudi ona ima pravico do slabega dneva. Vsec mi je pa to, da se z njo lahko odprto pogovarjas in vcasih tud mal bolj na glas ampak ni zamere.

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.9.2012 21:33:45   
Sonček in poletje
Moja je tut super in je ne menjam.

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 21
14.9.2012 21:46:32   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: manna

Hmmm ... nebi rekla ... že 6 let živimo pod isto streho in jo vidim lahko vsak dan (če se mi zahoče) al pa 1x v tednu ... in moram rečt, da imam super v.d. taščico in to sem ji tudi že povedala. Tako kot je ena že napisala, imajo tudi taščice pravico do slabega dne ... in če je v odnosu prisotno obojestransko spoštovanje, potem res ni razloga za kreg in slabo voljo.

(odgovor članu manna)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
15.9.2012 7:55:44   
aprilčica07
Še ena, ki ima krasno taščo user posted image user posted image user posted image Je ne menjam, pa se vidiva vsak dan. Krasna ženska je.

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
15.9.2012 8:07:47   
bambika
No še ena,ki ima super taščo,mi živimo pod isto streho s skupnim vhodom.Vedno,ko rabima varstvo za tamala dva ni problema,pa tudi ne meša se v vzgojo otrok,v glavnem je super ima pa tud svoje slabe dneve tako kot vsak od nas. Pri nas je obratno tašča super,tast pauser posted image .

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 24
15.9.2012 8:30:20   
aknela123
finta pri tem s taščami in snahami je, da velikokrat sploh niso tašče tisti zmaji, ampak snahe, ki jih doma niso naučili osnovnih manir, spoštovanja do starejših in dialoga. potem pa poslušamo te snahice, kako jamrajo, in verjetno, če bi jih povprašali, se tudi njihove mame niso razumele s svojimi taščami, pa imajo pač tak življenjski vzorec.
upam, da ste me razumele, kaj sem hotela napisat.
btw, jaz se razumem s svojo taščo.

(odgovor članu bambika)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Tašča
Janjikaaaa

Ste v rednem kontaktu in dobrih odnosih z partnerjevo mamo?

Da, sva v zelo dobrih odnosih (37%)

Da, sva v dobrih odnosih (le občasno se slišiva/vidiva) (30%)

Pogovarjava se le o najnujnejših stvareh (14%)

Nisva v dobrih odnosih, a se pogosto videvamo (9%)

Nisva v dobrih odnosih in tudi v rednem kontaktu ne (8%)

Z partnerjem sva skregana z njegovo mamo/starši (2%)

Število vseh glasov: 208

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!